Įkraunama...
Įkraunama...

MRU moksliukių klubas

QUOTE(Fanfan @ 2009 11 04, 19:46)
Nu as ateinu su tokiu prasymu.
Ar kas raset BPT rasto darbo 6 varianta ir iskaite? Ar galit duot bent akim permest? Tikrai nei nurasineisu, nei ka. Neisvaizduoju, kas blogai. Is destytojos jokio komentaro blink.gif

QUOTE(index @ 2009 11 04, 20:53)
Man lygiai tas pats su 4 variantu. Penktadienį pasiėmusi neįskaitytą darbą buvau paraginta pirmadienį pristatyt vėl pataisytą jei noriu, kad patikrintų iki egzamino. Šiandien paskambinus sužinojau, kad pataisys tik savo budėjimo metu. T.y. praėjus kelioms valandom po egzamino.. blink.gif

Kas jūsų dėstytoja? Ir apie ką uždaviniai?
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2009 11 05, 09:31)
Kas jūsų dėstytoja? Ir apie ką uždaviniai?

Taiso Gušauskienė, egzaminas pas Juzukonį man.
Uždavinys, tai jau berods citavau, apie anonimo siųstą laišką su garso įrašu.
Šiandien parašė ponia G.: "Labas rytas.
Visus rasto darbu rezultatus palieku katedroje. Apgailestauju, taciau neprisimenu Jusu darbo ivertinimo. Tad siulyciau ivertinimo ieskoti el. studento knyguteje arba siandien po pietu paskambinti i katedra."

Po pietų??
man egzaminas po pietų...
jėėzau.

nejau tikrai rašto darbų rezultatai būna knygelėje??
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo index: 05 lapkričio 2009 - 08:41
Mėnuli, man ta pati dėstytoja taisė darbą. Ir egzas pas ją.
O uždavinys apie Žalgirio stadioną. Nu pasakyk, kad turi išspręstą ir įvertintą biggrin.gif man tik pasiskaityt, kad žinot, kur nugrybavau.

Atsakė ir man dėstytoja. Bent dar geriau, kad darbo išvis katedroj nėra prie neįskaitytų blink.gif Tipo mano kolegos gal paimė. Bet aš nieko neprašiau, kad paimtų schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Fanfan @ 2009 11 05, 10:32)
O uždavinys apie Žalgirio stadioną. Nu pasakyk, kad turi išspręstą ir įvertintą  biggrin.gif man tik pasiskaityt, kad žinot, kur nugrybavau.

Atsakė ir man dėstytoja. Bent dar geriau, kad darbo išvis katedroj nėra prie neįskaitytų blink.gif  Tipo mano kolegos gal paimė. Bet aš nieko neprašiau, kad paimtų schmoll.gif

doh.gif ne nu cirkai tikrai. Tai kur jis dingo?
aš tai važiuoju į Vilnių, ten lauksiu to PO PIETŲ ir tada arba namo, arba į egzaminą.
Anekdotas.
Atsakyti
Index, sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(index @ 2009 11 05, 08:38)
Taiso Gušauskienė, egzaminas pas Juzukonį man.
Uždavinys, tai jau berods citavau, apie anonimo siųstą laišką su garso įrašu.
Šiandien parašė ponia G.: "Labas rytas.
Visus rasto darbu rezultatus palieku katedroje. Apgailestauju, taciau neprisimenu Jusu darbo ivertinimo. Tad siulyciau ivertinimo ieskoti el. studento knyguteje arba siandien po pietu paskambinti i katedra."

Po pietų??
man egzaminas po pietų...
jėėzau.

nejau tikrai rašto darbų rezultatai būna knygelėje??

Na kažkaip nesitiki, kad rašto darbų rezultatai bus knygelėse.

prisiminiau tavo užduotį. Galvoju kaip aš spręsčiau. Praėjusi kartą turbūt gerai neįsiskaičiau. Jaučiu visų pirma pasinaudočiau teismų praktika, kurią buvau nurodžiusi, o po to bandyčiau pažiūrėti, kas tinka būtent tam uždaviniui. Dar reikėtų dėmesį skirti ir tam, kas iš viso yra įrodymai.BPK 20str. Prokuroras gali įrodymus rinkti tik įstatymų nustatyta tvarka. Tik tokius įrodymus jis gali pateikti teismui. Asmuo gali įrodymus rinkti ir kitokiais būdais. Ir juos teikti teismui.
Šiuo atveju pats anoniminis laiškas tikrai nebus įrodymas. Bet jo pagrindu įstatymų nustatyta tvarka surinkti įrodymai jau bus įrodymais. Dėl pačios kasetės - būtų galima galvoti taip (negaliu teigti, kad galvoju teisingai): Pačios kasetės prokurorai kaip įrodymo pateikti negali, nes ne jie įrašinėjo pokalbį. T.y. ne jie tą kasetę kaip įrodymą gavo įstatymų nustatyta tvarka. Kita vertus, prokurorai, paskyrę kasetės ekspertizę ir gavę atitinkamą atsakymą, galėtų įrodinėti ten esančius faktus.
Tokie būtų mano greiti pamąstymai. Į 100 proc. teisingą atsakymą nepretenduoju. Bet gal kokia mintis padės sprendžiant uždavinį.

O pati dėstytoja man visai tokia nepiktybinė atrodė.
Papildyta:
QUOTE(Fanfan @ 2009 11 05, 09:32)
O uždavinys apie Žalgirio stadioną. Nu pasakyk, kad turi išspręstą ir įvertintą  biggrin.gif man tik pasiskaityt, kad žinot, kur nugrybavau.

Atsakė ir man dėstytoja. Bent dar geriau, kad darbo išvis katedroj nėra prie neįskaitytų blink.gif  Tipo mano kolegos gal paimė. Bet aš nieko neprašiau, kad paimtų schmoll.gif

Nea, man nereikia uždavinių spręsti. Aš 4 kurse. BPT jau laikėm seniai.
Bet žinai, kartais visokių minčių kyla, kai keli studentai iš savo pozicijų į uždavinį pažiūri. Aš prieš porą savaičių pas tą pačią dėstytoją ikiteisminį tyrimą laikiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mėnulis: 05 lapkričio 2009 - 10:14
QUOTE(mėnulis @ 2009 11 05, 11:13)
Na kažkaip nesitiki, kad rašto darbų rezultatai bus knygelėse.

prisiminiau tavo užduotį. Galvoju kaip aš spręsčiau. Praėjusi kartą turbūt gerai neįsiskaičiau. Jaučiu visų pirma pasinaudočiau teismų praktika, kurią buvau nurodžiusi, o po to bandyčiau pažiūrėti, kas tinka būtent tam uždaviniui. Dar reikėtų dėmesį skirti ir tam, kas iš viso yra įrodymai.BPK 20str.  Prokuroras gali įrodymus rinkti tik įstatymų nustatyta tvarka. Tik tokius įrodymus jis gali pateikti teismui. Asmuo gali įrodymus rinkti ir kitokiais būdais. Ir juos teikti teismui.
Šiuo atveju pats anoniminis laiškas tikrai nebus įrodymas. Bet jo pagrindu įstatymų nustatyta tvarka surinkti įrodymai jau bus įrodymais. Dėl pačios kasetės - būtų galima galvoti taip (negaliu teigti, kad galvoju teisingai): Pačios kasetės prokurorai kaip įrodymo pateikti negali, nes ne jie įrašinėjo pokalbį. T.y. ne jie tą kasetę kaip įrodymą gavo įstatymų nustatyta tvarka. Kita vertus, prokurorai, paskyrę kasetės ekspertizę ir gavę atitinkamą atsakymą, galėtų įrodinėti ten esančius faktus.
Tokie būtų mano greiti pamąstymai. Į 100 proc. teisingą atsakymą nepretenduoju. Bet gal kokia mintis padės sprendžiant uždavinį.

O pati dėstytoja man visai tokia nepiktybinė atrodė.

Tai šį kartą lygiai taip ir pataisiau tą savo darbą, kad po ekspertizės tai gali būti pripažinta įrodymais. Gal tada ne be reikalo važiuoju smile.gif Gal vis gi jau įskaitė.
Na ir tikiuosi bus rezultatai iki egzamino smile.gif
ot situacija. doh.gif
Atsakyti
Papasakokius as daba savo darbo istorija is naujo.
Tai gi atsirado jisai. Ir dar pasirodo iskaitytas.
Va kaip buna blink.gif
Leksiu daba i egza tokia pasimetus. Vakar net neperzvelgiau konspektu jokiu, nes prie darbo sedejau, taisiau, vadinas blogai parasyta. O siandien jau sparnus nuleidus sedejau. Tipo skola.
Atsakyti
QUOTE(Fanfan @ 2009 11 05, 13:57)
Papasakokius as daba savo darbo istorija is naujo.
Tai gi atsirado jisai. Ir dar pasirodo iskaitytas.
Va kaip buna blink.gif
Leksiu daba i egza tokia pasimetus. Vakar net neperzvelgiau konspektu jokiu, nes prie darbo sedejau, taisiau, vadinas blogai parasyta. O siandien jau sparnus nuleidus sedejau. Tipo skola.

Geeeras, ir kaip egzaminas?
Man irgi įskaitė smile.gif

Dar labai noriu teismo psichiatrijos, konstitucinių ginčų teisės ir kreditų ir bankų konspektų smile.gif
Kitą savaitę laukia maratonas.
i.deksne@gmail.com
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo index: 05 lapkričio 2009 - 19:59
pagaliau eina rinktis kursinius, tik nėra iš ko , siaubas kažkoks blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Dipsis @ 2009 11 05, 20:19)
pagaliau eina rinktis kursinius, tik nėra iš ko , siaubas kažkoks blink.gif

kokiam kurse? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(index @ 2009 11 05, 19:30)
Geeeras, ir kaip egzaminas?
Man irgi įskaitė smile.gif
Dar labai noriu teismo psichiatrijos, konstitucinių ginčų teisės ir kreditų ir bankų konspektų smile.gif
Kitą savaitę laukia maratonas.
i.deksne@gmail.com

Nepasakyciau, kad sunkus, bet kai eini nesiruoses nuo dusios, tai....

Nieko neturiu kol kas is tu. Net nezinau, kur ieskot doh.gif Nors as tik psichiatrija laikysiu.
Atsakyti