Įkraunama...
Įkraunama...

MRU moksliukių klubas

QUOTE(AIVUKĖ @ 2009 10 26, 10:22)
Labas rytas,
kokį kursinį rašai?

Fainos dėstytojos abi. ES mat. bus testas, TT privat. bus gal 5 trumpi kl. ir ribotas laikas. Ačiū dievui, rašto darbų nebus.
mirksiukas.gif
Papildyta:
O kur numušė?  g.gif

Sioje sesijoje DT numusinejo kas nepristate ir is ankstesniu sesiju buvo keletas dalyku, kurie numusinejo.
Atsakyti
QUOTE(Maroka** @ 2009 10 26, 10:35)
Sioje sesijoje DT numusinejo kas nepristate ir is ankstesniu sesiju buvo keletas dalyku, kurie numusinejo.

Pas mus sakė, kas nepristatė pataisyto DT darbo, tam neskelbs egzo pažymio, nors laikyt egzą leido. Bet žinau, kad pažymiai buvo paskelbti. Tai matomai tie žmonės džiaugėsi. O tokių, kas visai nedavė rašto darbų aš nežinau, bet dėstytoja sakė yra.

Atsakyti
QUOTE(AIVUKĖ @ 2009 10 26, 10:38)
Pas mus sakė, kas nepristatė pataisyto DT darbo, tam neskelbs egzo pažymio, nors laikyt egzą leido. Bet žinau, kad pažymiai buvo paskelbti. Tai matomai tie žmonės džiaugėsi. O tokių, kas visai nedavė rašto darbų aš nežinau, bet dėstytoja sakė yra.

O kas jums deste?
PAs mus jeigu 2 kartus taisytas darbas minusuoja bala, o jeigu nepristates is vis neprileidzia arba kai pristate tik tuomet skelbe rezultatus, nors skundesi daug studentu, akd is karto skolos ikaltos, nors buvo kalbeta visai kas kitka.
KAzkaip ryskiai ten jie nesusikalba man taip atrodo tarpusavyje biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maroka** @ 2009 10 26, 10:41)
O kas jums deste?
PAs mus jeigu 2 kartus taisytas darbas minusuoja bala, o jeigu nepristates is vis neprileidzia arba kai pristate tik tuomet skelbe rezultatus, nors skundesi daug studentu, akd is karto skolos ikaltos, nors buvo kalbeta visai kas kitka.
KAzkaip ryskiai ten jie nesusikalba man taip atrodo tarpusavyje  biggrin.gif

Mums paskaitose buvo Usonis, po to profesorė Dambrauskienė, o egzas pas Macijauskienę.
Atsakyti
QUOTE(AIVUKĖ @ 2009 10 26, 10:22)
Labas rytas,
kokį kursinį rašai?

Fainos dėstytojos abi. ES mat. bus testas, TT privat. bus gal 5 trumpi kl. ir ribotas laikas. Ačiū dievui, rašto darbų nebus.
mirksiukas.gif

Aš turiu dar parašyti už 2 kursą kursinį. Kaip sirtumas jis. O gal žinai, kada bus paskelbtos temos šio kurso kursiniams?
Tai gerai, kad nors dėstytojos normalios atrodo, o kad rašto darbų nėra, tai iš vis fantastika.
Iš ko nurodė ruoštis. Mums į paštą atsuntė bylas, su kuriomis privalome susipažinti. Nežinau ar tai tikrai būtina. Nes bylų apie 30.
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2009 10 26, 10:54)
Aš turiu dar parašyti už 2 kursą kursinį. Kaip sirtumas jis. O gal žinai, kada bus paskelbtos temos šio kurso kursiniams?
Tai gerai, kad nors dėstytojos normalios atrodo, o kad rašto darbų nėra, tai iš vis fantastika.
Iš ko nurodė ruoštis. Mums į paštą atsuntė bylas, su kuriomis privalome susipažinti. Nežinau ar tai tikrai būtina. Nes bylų apie 30.

Kursiniams temas gal lapkritį skelbs, gerai nežinau, susirinkimo mums nebuvo šiemet kažkodėl g.gif
Bylos kaip ir es institucinėje reikia žinot šiek tiek, nes gi testuose jos būna. Nu, esmę iš kiekvienos, manau.

ES m. - 2 knygos programoje nurodytos, taip pat yra katedros tinklapy skaidrių, sakė jos geros, bet ne viskas matomai ten, pavasarį bus I.Vegelės knyga - ES mat. teisė. O nuotolinių dėstytoja nežiūrėjo, ar geros.

TT privat. - nuotolines galima žiūrėt, skaidres ji atsius, galima Mikelėno knygą, kuri programoje yra nurodyta bei Grigienės ir Bužinsko "Teismingumas tarpt. civ. procese" ir LAT sen.nut. 2000-12-21 Nr.28. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AIVUKĖ: 26 spalio 2009 - 10:09
QUOTE(AIVUKĖ @ 2009 10 26, 11:06)
Kursiniams temas gal lapkritį skelbs, gerai nežinau, susirinkimo mums nebuvo šiemet kažkodėl  g.gif
Bylos kaip ir es institucinėje reikia žinot šiek tiek, nes gi testuose jos būna. Nu, esmę iš kiekvienos, manau.

ES m. - 2 knygos programoje nurodytos, taip pat yra katedros tinklapy skaidrių, sakė jos geros, bet ne viskas matomai ten, pavasarį bus I.Vegelės knyga - ES mat. teisė. O nuotolinių dėstytoja nežiūrėjo, ar geros.

TT privat. - nuotolines galima žiūrėt, skaidres ji atsius, galima Mikelėno knygą, kuri programoje yra nurodyta bei Grigienės ir Bužinsko "Teismingumas tarpt. civ. procese" ir LAT sen.nut. 2000-12-21 Nr.28.  mirksiukas.gif

Labai tau ačiū už info. 4u.gif .

Aš galvoju tuos egzus iš anksto išsilaikyti. Nes jei pavasarį neišlaikysiu, tai perlaikyti iki kovo 1d. laiko gali nepakakti.
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2009 10 26, 11:42)
Labai tau ačiū už info.  4u.gif .

Aš galvoju tuos egzus iš anksto išsilaikyti. Nes jei pavasarį neišlaikysiu, tai perlaikyti iki kovo 1d. laiko gali nepakakti.

ES dėstytoja važinėja iš kauno, tai reikia tartis, kad būtų. O tt dėstytoja šeštadieniais sakė būna. Bet matomai, visada geriau tartis, nes per budėjimus ketvirtadieniais gal ne visi būna. O es ne teisininkams dar bus seminarai, per kuriuos spręs uždavinius, kas nori sakė gali prisijungti. Matomai uždaviniai teste gali taip pat būti. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2009 10 26, 10:54)

manau galima tiketis lapkricio pirmoje puseje mirksiukas.gif
Atsakyti
sweikos merginos studijuoju Es politika ir administravima smile.gif norejau paklausti gal kas kokios informacijos apie jakuzyte turit? pas ja magistrini rasysiu tai idomu butu ka nors suzinot placiau 4u.gif beje gal yra kokia mamyte kuri medziagos kokios turi tinkamos studijoms pvz.. ivadui i Es teise? 4u.gif ax.gif
Atsakyti
Kazkas klause apie AT spec. destytoja Abraiti ax.gif tai galiu pasakyti, pas ji laikiau pavasari tai sakyciau gerietis 4u.gif toks paplaukes truputi, per egza skaite, varte kazkokias knygas ir juokesi lotuliukas.gif neislaike gal pora studentu, kurie visai nieko neparase, o visumoje balai nemazi buvo.

Gal ka zinote apie LKT destytoja T.Blinstrubi blush2.gif
ir BPT destytoja S.Jazukoni ax.gif

B.r.i.u.n.e.t.e gal galite ir man atsiusti tuos trumpuosius mirksiukas.gif kristaliukas2247@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(_Izidė_ @ 2009 10 25, 12:38)
o kokio tipo tie klausimukai?  unsure.gif  g.gif

Sorry, kad vakar neparasiau, mane buvo jaudulys nokautaves del LKT. ax.gif O gavosi gal ir neblogai, kaip paziuresi-Mesonio nebuvo, klausimus sudiktavo vaikinukas ir tiek ziniu. Rezultatai parodys...Bijau. blush2.gif
Atsakyti