Įkraunama...
Įkraunama...

MRU moksliukių klubas

QUOTE(Paja @ 2009 11 18, 12:51)
Vaje, niekam mes neidomus, MRU tik "kepa" teisininkus konvejeriu ir tiek. doh.gif o del to, kad neatejo destytojas i paskaitas ar pan., tai manes pradeda nebestebint, nes jeigu sugeba per konsultacines paskaitas pries egzaminu sesija  neateit arba atbega gerai pavelave, nes nezinojo, kad pilna auditorija studentu laukia, tai kas cia per tvarka..Nera jos ir tiek.
AIVUKĖ, koki dar autografa? Kada ir kaip jis ji duoda? Siaubas, sergu, temperatura didele, galvos negaliu pakelt ir pasijudint, tai ka cia dabar daryt... g.gif Nenoriu eiti bacilu dar gaudyt ar kitiems uznest.

tai juk sakė merginos, kad arlauskas neatėjo į paskaitas, tai gal dabar tik pavasarį bus? ar dar bus dabar ?

mums buvo taip - po paskaitų pasakė, kad visi atneštų savo konspektus ką per paskaitą rašėme ir jis pasirašo, tiesa, parašyt reikia savo pavardę savo konspektuose mirksiukas.gif

vėliau per egzą jam parodai, jis pasižymi lape kažkokį "kringelį" doh.gif ir tada geras pažymys, manau, garantuotas biggrin.gif

tiesa, per egzą 10 minučių galima paskaityt jo knygą (kiti konspektavo, aš nežinojau, ar galima)... 1 kl. būna sunkesnis, antras lengvas smile.gif
Atsakyti
Bent jau mum liepe butinai penktadieni ateit i teises filosofija.

QUOTE(meskiniene @ 2009 11 18, 12:40)
rimtai nevisada suprantu, kodel zmones perka naujas knygas doh.gif

O ka daryt, kai biblej ner, o tu ne LT gyveni ir grizti i LT duok d i pusmeti karta? o daniausiai i kokiu 9 men karta?
Tikrai nesuprantu, ko cia nesuprast cool.gif
Atsakyti
QUOTE(AIVUKĖ @ 2009 11 18, 13:03)
tai juk sakė merginos, kad arlauskas neatėjo į paskaitas, tai gal dabar tik pavasarį bus? ar dar bus dabar ?

mums buvo taip - po paskaitų pasakė, kad visi atneštų savo konspektus ką per paskaitą rašėme ir jis pasirašo, tiesa, parašyt reikia savo pavardę savo konspektuose  mirksiukas.gif

vėliau per egzą jam parodai, jis pasižymi lape kažkokį "kringelį"  doh.gif  ir tada geras pažymys, manau, garantuotas  biggrin.gif

tiesa, per egzą 10 minučių galima paskaityt jo knygą (kiti konspektavo, aš nežinojau, ar galima)... 1 kl. būna sunkesnis, antras lengvas  smile.gif

Mums, kaip ir Fanfan minejo, pasakyta penktadieni i Arlausko paskaitas butinai ateit. ax.gif
Dekui, reikes kazkaip krapstytis iki universiteto, nes jei praleisiu koki paraseli, tai bus labai gaila. O jei ne, tai bent zinosiu, kad viska padariau. smile.gif

Atsakyti
Labas mamytės, turiu prašymą, gal kas turit gerus baudžiamosios teisės spec.dalies konspektus? Jei nesunku įmeskit į cobredi@yahoo.com
būčiau labai dėkinga
Atsakyti
QUOTE(Fanfan @ 2009 11 18, 14:09)
O ka daryt, kai biblej ner, o tu ne LT gyveni ir grizti i LT duok d i pusmeti karta? o daniausiai i kokiu 9 men karta?
Tikrai nesuprantu, ko cia nesuprast cool.gif

neisizeisk 4u.gif
tiesiog manau, kad knyga pigiau atsisviesti, kai jos reikia vienam kartui egzaminui
wink.gif jei reik sakyk - atsviesiu
Atsakyti
QUOTE(meskiniene @ 2009 11 18, 19:22)
neisizeisk 4u.gif
tiesiog manau, kad knyga pigiau atsisviesti, kai jos reikia vienam kartui egzaminui
wink.gif jei reik sakyk - atsviesiu

Labai malonus ir viliojantis pasiuymas, aciu 4u.gif
Bet jei merginos sako, kad kainuo apie 14 lt, tai kazin ar apsimoka sviest, ar ne tas pats iseis? unsure.gif Nezinau svietimo kainu blush2.gif mano kaime, tai vienas psl 20 ct blink.gif
O knygos man tikrai reiks, nes gi egza planuoju laikyt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Fanfan @ 2009 11 18, 21:41)
Bet jei merginos sako, kad kainuo apie 14 lt, tai kazin ar apsimoka sviest, ar ne tas pats iseis? unsure.gif Nezinau svietimo kainu blush2.gif mano kaime, tai vienas psl 20  ct blink.gif

aš tai manau, kad neverta šviestis, nebent kur nemokamai turite atsišviest ar pigiau nei 20 ct, o jei už 20ct šviesit, tai labai permokėsit, gausis apie 30lt, nes knygoje 300 psl. mirksiukas.gif
Atsakyti
Tai va, dar viena priezastis, kodel as knygas perku smile.gif neturiu, kur nemokamai sviestis, o ir kad atsisviest, dar ne visad ta knyga gauni.
Atsakyti
QUOTE(Paja @ 2009 11 18, 15:13)
Mums, kaip ir Fanfan minejo, pasakyta penktadieni i Arlausko paskaitas butinai ateit. ax.gif
Dekui, reikes kazkaip krapstytis iki universiteto, nes jei praleisiu koki paraseli, tai bus labai gaila. O jei ne, tai bent zinosiu, kad viska padariau. smile.gif

Eikit sau, rimtai čia? Negi reik atvažiuot? Nuo to tikrai balas priklauso?..ech doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo index: 18 lapkričio 2009 - 21:48
QUOTE(Fanfan @ 2009 11 18, 21:41)
Bet jei merginos sako, kad kainuo apie 14 lt, tai kazin ar apsimoka sviest, ar ne tas pats iseis? unsure.gif Nezinau svietimo kainu blush2.gif mano kaime, tai vienas psl 20  ct blink.gif

jei nauja 14 lt tavo tiesa
mru kopijos kaina apie 15cnt
o kioske salia maciau paskutini karta parduoda iskart atsviestas knygas - nemazas pasirinkimas mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveiki, gal kas turite civilines (bendrosios dalies), administracines (specialiosios ir proceso dalies) bei baudziamosios (bendrosios dalies) konspektuku? gal galetumete atsiusti 4u.gif 4u.gif 4u.gif aldoncik@gmail.com
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dontik: 19 lapkričio 2009 - 10:47
QUOTE(index @ 2009 11 18, 21:47)
Eikit sau, rimtai čia? Negi reik atvažiuot? Nuo to tikrai balas priklauso?..ech  doh.gif

Man seniunas taip sake, kad tipo sake butinai ateit. Filosofijos paskaita mum penkt 13-16.10

QUOTE(meskiniene @ 2009 11 18, 23:50)
jei nauja 14 lt tavo tiesa
mru kopijos kaina apie 15cnt
o kioske salia maciau paskutini karta parduoda iskart atsviestas knygas - nemazas pasirinkimas mirksiukas.gif

Kioske? Geras. Niekad neinu pro kioskus. Reiks pasidomet rolleyes.gif
Atsakyti