Įkraunama...
Įkraunama...

MRU moksliukių klubas

QUOTE(meskiniene @ 2009 11 18, 23:50)
jei nauja 14 lt tavo tiesa
mru kopijos kaina apie 15cnt
o kioske salia maciau paskutini karta parduoda iskart atsviestas knygas - nemazas pasirinkimas mirksiukas.gif

mru švietimo kaina nuo 10 iki 14 centų, priklauso nuo kortelės
kioske berods 10 ar 12 centų
Atsakyti
QUOTE(index @ 2009 11 18, 21:47)
Eikit sau, rimtai čia? Negi reik atvažiuot? Nuo to tikrai balas priklauso?..ech  doh.gif

Nezinau ir negaliu taip teigti, kad balas nuo to priklauso, bet minejo, kad geriau ateit. O ir merginos ketvirtakurses kelis lapus atgal rase, kad po paskaitu kiekvienam i sasiuvini suraite kazkoki kringeli ir tai turejo itakos egzaminui. ax.gif
Todel ir suku galva-eiti ar neiti, nes neturiu sveikatos, bet linkstu prie to, kad eiti, po to nenoriu gailetis. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Paja @ 2009 11 19, 11:18)
Nezinau ir negaliu taip teigti, kad balas nuo to priklauso, bet minejo, kad geriau ateit. O ir merginos ketvirtakurses kelis lapus atgal rase, kad po paskaitu kiekvienam i sasiuvini suraite kazkoki kringeli ir tai turejo itakos egzaminui. ax.gif
Todel ir suku galva-eiti ar neiti, nes neturiu sveikatos, bet linkstu prie to, kad eiti, po to nenoriu gailetis. mirksiukas.gif

suraitė savo parašą į paskaitų sąsiuvinį smile.gif
o per egzą pasižymėjo lape 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Paja @ 2009 11 19, 12:18)

o tai velnias, tai reik iš darbo prašytis.
gal kuri netyčia iš Kauno ryt iki MRU važiuojat? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(index @ 2009 11 19, 11:57)
gal kuri netyčia iš Kauno ryt iki MRU važiuojat? smile.gif

ryt ne, bet poryt taip mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Fanfan @ 2009 11 19, 11:54)
Man seniunas taip sake, kad tipo sake butinai ateit. Filosofijos paskaita mum penkt 13-16.10
Kioske? Geras. Niekad neinu pro kioskus. Reiks pasidomet rolleyes.gif

iseini is mru, pasuki link bendrabuciu desiniau, kur didele aikstele automobiliams netoli teismo medicinos pastato yra kioskai du ar trys - tai pirmam nuo mru sviecia
pasidomek wink.gif
kai paskutini karta buvau naujausias knygas atsviete turi ir kaina perpus antrodo ar net maziau nei knygos 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
sveikos. pasirinkau rasyti kursini pas Asist. Edvardas Špokas. Idomu ar lb kirvis? ar priekabiai vertina ar daug reikia pasakoti ginant darba?
Atsakyti
Sveikos, galbūt yra šeštadienį, 2009-11-21 važiuojančių iš Klaipėdos ar aplink į Vilnių? Mes 2 prisijungtume.

dziuciu@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(AIVUKĖ @ 2009 11 19, 11:21)
suraitė savo parašą į paskaitų sąsiuvinį  smile.gif
o per egzą pasižymėjo lape  4u.gif

Isvada-reikia ryt eiti i paskaitas. mirksiukas.gif

QUOTE(♠♠Ernesta♠b @ 2009 11 19, 17:07)
sveikos. pasirinkau rasyti kursini pas Asist. Edvardas Špokas. Idomu ar lb kirvis? ar priekabiai vertina ar daug reikia pasakoti ginant darba?

Pas ji nerasiau, nors minciu turejau, bet pernai merginos minejo, kad pakankamai priekabus ir pazymiu lengva ranka nedalina.

Beje, jau yra Teismo psichiatrijos pazymiai knygelese. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paja: 19 lapkričio 2009 - 18:25
QUOTE(Paja @ 2009 11 19, 18:25)
Beje, jau yra Teismo psichiatrijos pazymiai knygelese. mirksiukas.gif

Nėra dar pas mane... unsure.gif

Paja, kaip Jums pasisekė? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Satide: 19 lapkričio 2009 - 18:36
QUOTE(Satide @ 2009 11 19, 18:34)
Nėra dar pas mane...  unsure.gif

Paja, kaip Jums pasisekė?  bigsmile.gif

Hmmm, pas mane po pietu atsirado.
8. Sakyciau, kad laaabai gerai, nes nemokejau nieko visai. blush2.gif
Atsakyti
Labutis man sestadieni pas Rudzinska civ teises spec dalies testas maz kas nors zinote ar testas bus panasus i emokymo ar laukti kazko visai kito maz kas koki testo pavyzdeli turite ir negaila butu pasidalinti buciau labai dekinga uz bet kokia informacija 4u.gif 4u.gif g.gif
Atsakyti