Įkraunama...
Įkraunama...

MRU moksliukių klubas

QUOTE(♠♠Ernesta♠b @ 2009 11 19, 17:07)
sveikos. pasirinkau rasyti kursini pas Asist. Edvardas Špokas. Idomu ar lb kirvis? ar priekabiai vertina ar daug reikia pasakoti ginant darba?

dar seniai pirmam kurse is egzo skola turejau biggrin.gif tai priekabus labai, nepatiko jis man smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
gal galite kas papasakoti, kaip vyksta kursinių darbų gynimas. Niekada dar to neteko daryti. O ryt turiu važiuoti gintis. Tai nežinau ko tikėtis.
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2009 11 20, 10:14)
Sveikos,
gal galite kas papasakoti, kaip vyksta kursinių darbų gynimas. Niekada dar to neteko daryti. O ryt turiu važiuoti gintis. Tai nežinau ko tikėtis.

na pries tai destytojas turi ta kursini perkskaityti, ir jeigu bus kazkokiu neaiskumu tai gali is to paklausineti, ir tiek smile.gif na dar priklauso koks destytojas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zorina @ 2009 11 19, 21:28)
Labutis man sestadieni pas Rudzinska civ teises spec dalies testas maz kas nors zinote ar testas bus panasus i emokymo ar laukti kazko visai kito maz kas koki testo pavyzdeli turite ir negaila butu pasidalinti buciau labai dekinga uz bet kokia informacija 4u.gif  4u.gif  g.gif

manau kad testas bus labai susuktas. Klaidą padarė, kad paskaitos metu užsiprašė testo studentai. Na čia mano nuomonė. Beje aš taip pat kartu laikysiu šį egzą, tai susinervinusi esu dėl testo.
Kažkaip bendrąją kai laikiausi, davė uždavinuką (ne Rudzinskas) apie dovanojimą, restitusiją.. Tai kodekso pagalba išsprendžiau, kadangi pati teorijos nemėgėja kalti, tai padėjo bendras išprusimas, ir ką atsiminiau, ko ne iš teorijos. o dabar teste tai jaučiu teorijos tiek o tiek reikės doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sulima_ma @ 2009 11 20, 10:49)
na pries tai destytojas turi ta kursini perkskaityti, ir jeigu bus kazkokiu neaiskumu tai gali is to paklausineti, ir tiek smile.gif na dar priklauso koks destytojas smile.gif

Dėstytojas nėra piktybinis. Pas jį jau esu laikiusi egzą. Bet kažkaip nesuprantu, ar vien tik už atvažiavimą parašo pažymį. Referentė sakė, kad prie mano kursinio pastabų neparašyta. Tai gal dėstytojas neskaitė iš viso kursinio. Ar taip gali būti? Net neįsivaizduoju kaip pats procesas gynimosi vyksta.
Atsakyti
aš prieš savaitę gyniausi, tai palaukiau už durų kol jis permetė darbą, o po to klausimukų davė kodėl taip ar kitaip rašiau, bet iš nervų net atsakyti buvo sunku, nors pati darbą rašiau ir atrodo viskas aišku, bet viskas baigėsi gerai, čia nuo dėstytuvo priklauso. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2009 11 20, 12:14)
Sveikos,

Nieko baisaus nebuna, jeigu jau destytojas leido gintis, neatsiunte jokiu pastabu, pataisymu, o gynimas paprastai vyksta taip, kad destytojas uzduoda kelis klausimus, gali klausimai būti apie patį darbą, gali paklausti šiaip Jūsų nuomonės tam tikru klausimu. Žinoma viskas priklauso nuo paties dėstytojo, iš asmeninės patirties galiu pasakyt kad kai kurie tų kursinių net neskaito, gynimo metu permeta akim ar yra struktūrinės dalys, kokios antraštės ir tada nutaria koks pažymys, o kiti skaito sąžiningai ir per gynimą jau būna pasiruošę ir klausimus ir pastabas ir visa kita smile.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif hi.gif
merginos, ar yra čia 3-kursių dienininkių? Teisės spec.? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AIVUKĖ: 21 lapkričio 2009 - 11:34
QUOTE(l'eau @ 2009 11 19, 12:05)
mru švietimo kaina nuo 10 iki 14 centų, priklauso nuo kortelės
kioske berods 10 ar 12 centų

Dej, bet dbar liko tik vieno nominalo kortele- 10 lt uz 70 kopiju, sakyciau kiek brangoka.
Kioskepyje svietimas po 10 ct.

QUOTE(mėnulis @ 2009 11 20, 11:14)
Sveikos,

Labai priklauso nuo destytojo, mane praeitais metais pusvalandi kamantinejo doh.gif
Atsakyti
sveikos smile.gif
gal kas buvote vakar teisės filosofijos paskaitose? ar pasirašinėjo dėstytojas užrašuose? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Eileiteja @ 2009 11 21, 14:32)
sveikos smile.gif
gal kas buvote vakar teisės filosofijos paskaitose? ar pasirašinėjo dėstytojas užrašuose?  ax.gif

Pasirasinejo. ax.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, gal kas laikėte finansus pas Audrą Visockaitę? Kaip vertina? Kokius klausimukus myli? Ačiū už info
Atsakyti