Įkraunama...
Įkraunama...

MRU moksliukių klubas

QUOTE(Eileiteja @ 2009 11 21, 15:32)
sveikos smile.gif
gal kas buvote vakar teisės filosofijos paskaitose? ar pasirašinėjo dėstytojas užrašuose?  ax.gif

Tikrai taip, pasirasinejo ax.gif

Aciu AIVUKEI, kuri perspejo 4u.gif

Paja, norejau Jusu klausti ar atvykote, bet kaip supratau, buvot paskaitoje smile.gif Vaziavot sirgdama? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akacijaorama: 21 lapkričio 2009 - 17:40
ačiū merginos už atsakymą. Kaip gaila, kad susirgau... verysad.gif o nesakė kokios reikšmės tas parašas turi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(akacijaorama @ 2009 11 21, 17:38)
Tikrai taip, pasirasinejo  ax.gif

Aciu AIVUKEI, kuri perspejo  4u.gif

Paja, norejau Jusu klausti ar atvykote, bet kaip supratau, buvot paskaitoje  smile.gif Vaziavot sirgdama?  unsure.gif

Nėr už ką - sėkmės skaitant tą "romaną" lotuliukas.gif
Atsakyti
Gal kas turi konspektų ar knygų el užsienio teisės teorijos ir Lietuvos teisės teorijos?
Labai reikia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gilberta @ 2009 11 21, 22:06)
Gal kas turi konspektų ar knygų el užsienio teisės teorijos ir Lietuvos teisės teorijos?
Labai reikia doh.gif

Gal ne teorijos o istorijos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(akacijaorama @ 2009 11 21, 17:38)

Paja, norejau Jusu klausti ar atvykote, bet kaip supratau, buvot paskaitoje  smile.gif Vaziavot sirgdama?  unsure.gif

Ne Jus, o tu. mirksiukas.gif Nesu tokia jau didybes pilna. biggrin.gif
Aha, buvau paskaitoj, kadangi temperaturos jau neturejau, tai ir nuvaziavau. Nelabai atsakinga is mano puses, bet stengiausi bacilu kitiem neperduoti. blush2.gif

QUOTE(AIVUKĖ @ 2009 11 21, 18:16)
Nėr už ką - sėkmės skaitant tą "romaną"  lotuliukas.gif

Sekmes, tai sekmes, tik, kad bibliotekoj "romanu" nebeliko. smile.gif
Atsakyti
Paja, turiu Arlauskn sviesta knyga, galiu perleist 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Paja @ 2009 11 22, 13:24)
Aha, buvau paskaitoj, kadangi temperaturos jau neturejau, tai ir nuvaziavau. Nelabai atsakinga is mano puses, bet stengiausi bacilu kitiem neperduoti. blush2.gif
Sekmes, tai sekmes, tik, kad bibliotekoj "romanu" nebeliko. smile.gif

jo, buvo ir pas mus taip, kad ieškojo mergicos net pirkti doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Satide @ 2009 11 22, 13:56)
Paja, turiu Arlauskn sviesta knyga, galiu perleist 4u.gif

Va ir išeitis - gatava šviesta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Eileiteja @ 2009 11 21, 18:43)
ačiū merginos už atsakymą. Kaip gaila, kad susirgau...  verysad.gif o nesakė kokios reikšmės tas parašas turi? g.gif

Del reiksmes nelabai zinau verysad.gif Gal Paja atsakys i si klausima rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(AIVUKĖ @ 2009 11 21, 19:16)
Nėr už ką - sėkmės skaitant tą "romaną"  lotuliukas.gif

Dekuj, jos tikrai prireiks ax.gif Bet, kaip Paja ir sake, knygu nebera aggressive.gif
Atsakyti
QUOTE(akacijaorama @ 2009 11 22, 15:23)
Del reiksmes nelabai zinau  verysad.gif Gal Paja atsakys i si klausima  rolleyes.gif

Turėkit tą parašą - nepameskit per pusę metų lotuliukas.gif Aš labai saugojau biggrin.gif Per egzą parodysit, jis pažymės ant jūsų lapo ax.gif Tiesa, ar sakė, kad per egzą 10 ar 5 minutes leis paskaityt iš knygos klausimus, kurie bus duoti? smile.gif
Papildyta:
QUOTE(akacijaorama @ 2009 11 22, 15:25)
Del reiksmes nelabai zinau  verysad.gif Gal Paja atsakys i si klausima  rolleyes.gif
Papildyta:
Dekuj, jos tikrai prireiks  ax.gif  Bet, kaip Paja ir sake, knygu nebera  aggressive.gif

Nu žinai tokios "įdomios" knygos nesu skaičius per visus mokslo metus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Paja @ 2009 11 22, 14:24)

As juk nezinau kokio Jus amziaus, nes tarp neakivaizdininku buna ir vyresniu zmoniu. Tad, tarkim, moteriai tinkanciai man i mamas, negaliu sakyti TU rolleyes.gif
Tikiuosi ne kiauliu gripu sirgot rolleyes.gif Net nebejauku buti universitete- kai kurie vaiksto su tom vadinamom kaukem ant burnos unsure.gif

Gal zinot kokios reiksmes turi tas parasas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(akacijaorama @ 2009 11 22, 15:29)
As juk nezinau kokio Jus amziaus, nes tarp neakivaizdininku buna ir vyresniu zmoniu. Tad, tarkim, moteriai tinkanciai man i mamas, negaliu sakyti TU  rolleyes.gif
Tikiuosi ne kiauliu gripu sirgot  rolleyes.gif  Net nebejauku buti universitete- kai kurie vaiksto su tom vadinamom kaukem ant burnos  unsure.gif

Gal zinot kokios reiksmes turi tas parasas?  g.gif

Manau, kad pakelia egzo balą ax.gif Nors ką gali žinot, jei nelabai ką parašysi, tai gal ir nieko gero negausi biggrin.gif
Nemačiau uni su kaukėm cool.gif
Atsakyti