Įkraunama...
Įkraunama...

BREKETAI

QUOTE(ajaja @ 2009 10 30, 15:16)
tai gal jau viskas??  bigsmile.gif

Ne, neviskas
Vakar pagaliau nuėmė "ragus" thumbup.gif , bet pridėjo elastikus (vilkus) menesiui nešioti nuo viršutinio 5 iki apatinio 5 ir 4. Toks trikampiukas gaunas. Prasižiot, valgyt, šnekėt problema, ir taip nešiot reikės menesį doh.gif
Bet per naktį prasivėrė tarpas, kur ilgai traukėdi kairėj pusėj tarp 2-3 dantuko, teko vėl šiandien pas ortodontę važiuot, vėl prikbino man ragus plius dar elastikai tarp 2-6 dantukų doh.gif
Žodžiu burna skersai išilgai su elastikais, dieta garantuota ax.gif
Sekantis vizitas lapkričio 27 d.
Atsakyti
QUOTE(StOp! @ 2009 10 31, 15:16)

Norėjau paklausti kiek jums laiko klijavo breketus? ar labai skaudėjo?  blush2.gif

Mane uzrase valandai smile.gif Kai klijuoja tai neskauda,skaudet pradeda po kokios puses val biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(erika'92 @ 2009 10 31, 12:41)
o man moteris ištraukė 2 dantis vienu metu be jokių dvejojimų. ir tai truko 15 minučių (pats traukimas).

as manau nuo gydytojo priklauso, jei labai gleznute moteris ir koses mazai valgo tai gal ir pritruktu jegos, nors jie gi visi turi praktika atlikti ir egzus islaikyti kad taptu stomatologais. man irgi moteris trauke, labai viskas normaliai ir kruopsciai buvo...

QUOTE(StOp! @ 2009 10 31, 13:16)
Laba diena  smile.gif

Vasario mėnesį užsirašiau į eilę dėtis breketus  thumbup.gif
Jau dabar pradėjau rinkti informacija kas , kaip..  blush2.gif

Norėjau paklausti kiek jums laiko klijavo breketus? ar labai skaudėjo?  blush2.gif

vajai kaip ilgai lauki nuo vasario!! tai kada jau des tuos breketus?? kokius issirinkai? kai deda nieko neskauda, man dejo virsuj ir apacioj truko apie valanda.

QUOTE(Gitusia @ 2009 10 31, 13:22)
Ne, neviskas
Vakar pagaliau nuėmė "ragus" thumbup.gif , bet pridėjo elastikus (vilkus) menesiui nešioti nuo viršutinio 5 iki apatinio 5 ir 4. Toks trikampiukas gaunas. Prasižiot, valgyt, šnekėt problema, ir taip nešiot reikės menesį doh.gif
Bet per naktį prasivėrė tarpas, kur ilgai traukėdi kairėj pusėj tarp 2-3 dantuko, teko vėl šiandien pas ortodontę važiuot, vėl prikbino man ragus plius dar elastikai tarp 2-6 dantukų doh.gif

nieko sau, as galvoju prasides ir man elastiku dziaugsmeliai... po kiek laiko tau pradejo elastikus duoti??
tai jau po menesio zada nuimti ar dar ziures??
Atsakyti
QUOTE(Gitusia @ 2009 10 31, 14:22)
Ne, neviskas

o kas tie "ragai" kaip jie atrodo ir kam jie reikalingi? o ka,kai valgai elastikus nenusiemi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ajaja @ 2009 10 31, 18:12)
vajai kaip ilgai lauki nuo vasario!! tai kada jau des tuos breketus?? kokius issirinkai? kai deda nieko neskauda, man dejo virsuj ir apacioj truko apie valanda.

Ne , ne laugh.gif
Man juos sudės Vasario mėnesį.. Nes eilės labai didelės.. blink.gif
Išsirinkau pačius papraščiausius - metalinius.. rolleyes.gif

Ir vat prisiskaičiau , kad kai sudeda labai skauda , o kadangi skausmo labai bijau, tai nežinau kaip čia bus biggrin.gif
Atsakyti
O aš vakar buvau, kad priklijuotų vieną atkibusį, tai dar priekį truputuka paveržė. Pirmasis paveržimas bus lapkričio gale. Dar daktaras tokioj nuotaikoj buvo, kad ir aš su nuotaika išėjau hihihi.gif bet šiandien skauda kažko labai unsure.gif bet praėjo dar tik mėnuo o priekiniai dantukai nulipo vienas nuo kito yahoo.gif daktaras sakė, kad labai paslankūs dantys, tai kaip supratau džiaugtis reikia biggrin.gif
Atsakyti
tai niekas man nepapasakos kaip tas gumeles uzdeda ant dantu, kelioms dienoms pries breketu klijavima ... 4u.gif ar skauda? ir kaip ten jos istikruju vadinasi gal pamenat...
Atsakyti
QUOTE(zanetuxg @ 2009 11 01, 15:26)
tai niekas man nepapasakos kaip tas gumeles uzdeda ant dantu, kelioms dienoms pries breketu klijavima ...  4u.gif  ar skauda? ir kaip ten jos istikruju vadinasi gal pamenat...

Bent jau man dieną prieš breketų klijavimą įdėjo dvi tokias paprastas gumutes po vieną į abi puses. Jaučiasi nelabai malonus veržimas ir tiek. Šiaip nieko baisaus, jas deda, kad tarpelis didesnis būtų breketus dedant.
Atsakyti
as isivaizduoju kad ten nieko baisaus tik siaip idomu kaip su jomis...valgyti nesunku? deda ant pacio danties ar kaip?
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zanetuxg @ 2009 11 01, 18:24)
as isivaizduoju kad ten nieko baisaus tik siaip idomu kaip su jomis...valgyti nesunku? deda ant pacio danties ar kaip?
  4u.gif

ir man aktualu, 10 d nusimato sitas reikalas hihihi.gif manau tarp dantu jas deda.kad zieda uzmaut butu paparasciau ax.gif
separacines gumos vadinasi mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo natale: 01 lapkričio 2009 - 18:36
taip, deda tarp dantų, o jokio diskomforto nėra, kažkiek spaudimą jauti ir tiek smile.gif
Atsakyti
QUOTE(StOp! @ 2009 10 31, 21:51)
Ne , ne laugh.gif
Man juos sudės Vasario mėnesį.. Nes eilės labai didelės..  blink.gif
Išsirinkau pačius papraščiausius - metalinius..  rolleyes.gif

Ir vat prisiskaičiau , kad kai sudeda labai skauda , o kadangi skausmo labai bijau, tai nežinau kaip čia bus  biggrin.gif

del skausmo tai nebijok, jei jau jausi, kad kenteti neiseina isgersi nuskausminamuju. dazniausia labai skauda tik apie 3-4 dienas po uzdejimo/paverzimo, o po to nieko baisaus. taigi dantukai juda, turi skaudeti.

as supratau kad tu jau nuo vasario lauki, tai iki kito vasario?? blink.gif blink.gif vajei kaip ilgai, ar as cia ne taip supratau???

QUOTE(zanetuxg @ 2009 11 01, 13:26)
tai niekas man nepapasakos kaip tas gumeles uzdeda ant dantu, kelioms dienoms pries breketu klijavima ...  4u.gif  ar skauda? ir kaip ten jos istikruju vadinasi gal pamenat...

o man nedejo jokiu gumyciu pries breketus ax.gif
Atsakyti