Įkraunama...
Įkraunama...

BREKETAI

QUOTE(StOp! @ 2009 11 02, 18:23)
Tai jau ir dabar visi draugai ir artimieji žino kada dėsiuos  lotuliukas.gif
Ir šiaip jau turbūt visiems pabodo , nes beveik tik ta tema ir šneku su visais  doh.gif

Laukiu , nesulaukiu  wub.gif

pas mane panasiai buvo, buvau visiem apskelbus ir ausis isuzus apie tuos breketus lotuliukas.gif ir pirma menesi visa ant sparnu skrajojau, dabar truputi nusiraminau, bet labai dziaugiuosi, kad uzsidejau tuos breketus thumbup.gif dabar nesuprantu ko ten tiek daug galvoti reikejo (o galvojau ilgaiiii) ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ajaja @ 2009 11 02, 19:16)
tai aisku tie keli men nieko nepakeis, tik kad as labai jau nekantri, jau kai nusprendziau, kad breketus nesiosiu tai kuo greiciau norejau, man kancia buvo laukti 2 menesius, o ka jau ten apie metus kalbeti  blush2.gif  blush2.gif

jo jo man sakau tas pats buvo drinks_cheers.gif kai apsisprendziau del breketu tai taaaaip ju norejau kad atrode siklijokit man breketukus dabar! blogiausiu atveju -rytoj.bet va beveik 2 men reikejo pralaukt.
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2009 11 02, 18:34)
jo jo man sakau tas pats buvo  drinks_cheers.gif  kai apsisprendziau del breketu tai taaaaip ju norejau kad atrode siklijokit man breketukus dabar! blogiausiu atveju -rytoj.bet va beveik 2 men reikejo pralaukt.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ajaja: 02 lapkričio 2009 - 19:36
QUOTE(ajaja @ 2009 11 02, 19:33)
pas mane panasiai buvo, buvau visiem apskelbus ir ausis isuzus apie tuos breketus  lotuliukas.gif  ir pirma menesi visa ant sparnu skrajojau, dabar truputi nusiraminau, bet labai dziaugiuosi, kad uzsidejau tuos breketus  thumbup.gif dabar nesuprantu ko ten tiek daug galvoti reikejo (o galvojau ilgaiiii)  ax.gif

ir as protu bokstas taip ilgai masciau doh.gif o galejau jau seniausiai apsisprest.dabar tai laiminga kiekviena diena pasikeitimus stebiu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2009 11 02, 18:36)
ir as protu bokstas taip ilgai masciau  doh.gif  o galejau jau seniausiai apsisprest.dabar tai laiminga kiekviena diena pasikeitimus stebiu  thumbup.gif

ale ot ziuriu daug mums reikia ir laimes pilnos kelnes user posted image
Atsakyti
QUOTE(ajaja @ 2009 11 02, 19:39)

user posted image
user posted image tai jau tikrai mazai reikia.
Atsakyti
Aš, tai vizito pas daktarą gal 4mėnesius laukiau, o per vizitą nutarėm kad už dviejų savaičių įdės plokštelę, o breketą už 3mėn. Tai plokštele įdėjo. Breketą turėjo dėti 1/2d spalio. Bet paskambino gal trim savaitėm anksčiau, aš katik iš vonios išlipus ir sako kad reikia per šiandien ir rytoj įdėti, nes daktaras bus išvažiavęs, tai dar labiau nusitęs biggrin.gif tai aš šlapia galva pas jį nulėkiau gumyčių įsidėti ir patikėkit kokia nervuota buvau, kai jis man tas dvi įdėjo, o aš tikėjaus ohoho kiek jų hihihi.gif kitą rytą turėjo breketus dėti biggrin.gif nu aš jau pasiruošus, nusiteikus, skambina iš daktaro kabineto ir sako: daktaro žmona naktį sūnų pagimdė, tai jis Vilniuje, vakare grįš jums sudėti biggrin.gif tai man breketus uždėjo taip netikėtai ir nepasiruošus smile.gif
Atsakyti
neisivaizduojat kaip gera be breketu ,treciadieni jau ir apatinius nuims,kazaip greit tas laikas prabego
Atsakyti
QUOTE(Gabado @ 2009 11 02, 23:11)
Aš, tai vizito pas daktarą gal 4mėnesius laukiau, o per vizitą nutarėm kad už dviejų savaičių įdės plokštelę, o breketą už 3mėn. Tai plokštele įdėjo. Breketą turėjo dėti 1/2d spalio. Bet paskambino gal trim savaitėm anksčiau, aš katik iš vonios išlipus ir sako kad reikia per šiandien ir rytoj įdėti, nes daktaras bus išvažiavęs, tai dar labiau nusitęs biggrin.gif tai aš šlapia galva pas jį nulėkiau gumyčių įsidėti ir patikėkit kokia nervuota buvau, kai jis man tas dvi įdėjo, o aš tikėjaus ohoho kiek jų hihihi.gif kitą rytą turėjo breketus dėti biggrin.gif nu aš jau pasiruošus, nusiteikus, skambina iš daktaro kabineto ir sako: daktaro žmona naktį sūnų pagimdė, tai jis Vilniuje, vakare grįš jums sudėti biggrin.gif tai man breketus uždėjo taip netikėtai ir nepasiruošus smile.gif

nu jo,cia tai istorija doh.gif hihihi.gif
Papildyta:
QUOTE(eglincia @ 2009 11 03, 00:04)
neisivaizduojat kaip gera be breketu ,treciadieni jau ir apatinius nuims,kazaip greit tas laikas prabego

isivaizduoju kad ir be breketu ir be tu visokiu elastiku faina rolleyes.gif
sveikinimai tau mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2009 11 03, 09:22)

tai jau jo hihihi.gif
bet žiūriu pas mus tik keliom dienom breketų įdėjimas skiriasi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2009 11 03, 08:22)
isivaizduoju kad ir be breketu ir be tu visokiu elastiku faina rolleyes.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif

QUOTE(StOp! @ 2009 11 02, 20:49)
Ai net nežinau laugh.gif
Pasirodė man jinai maloni , supratinga , tai manau palauksiu vasario..  g.gif
Vienas kitas menuo nieko nepakeis..  biggrin.gif
Aš , kad ir su siuntimu eisiu , tai vistiek visą suma reikės mokėti..  g.gif

o kas siuntima dave?

QUOTE(ajaja @ 2009 11 02, 21:39)

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif biggrin.gif tikrai jau..laukiu nesulaukiu..nesvarbu skaudes ar ne bet busiu jau pagaliau su breketais bigsmile.gif ir reikalai judes i prieki bigsmile.gif nesulauksiu iki 5tadienio skambucio pati skambinsiu ir klausiu nagi kada antras vizitas:lotuliukas:

QUOTE(eglincia @ 2009 11 03, 02:04)

4u.gif 4u.gif 4u.gif sveikinam su graziais dantukais 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tinar: 03 lapkričio 2009 - 12:53