Įkraunama...
Įkraunama...

BREKETAI

QUOTE(Svajaaa @ 2009 11 04, 20:27)
man tai nieko neaiskina ka daro g.gif

man tai padaro ir paaiskina.. wink.gif ir sako ka darys kita karta smile.gif
Atsakyti
man tai pradzioj ziauriai neramu buvo kai gyd nieko nesakydavo ka daro, isvis man pradzioj vaidenosi, kad niekas pas mane nesidaro, kad kazkas ne taip ir panasiai doh.gif tai as po to jo pradejau pati klausineti mazdaug o kas turetu vykti per ateinancias savaites, ko man laukti. tai dabar jau pasako biggrin.gif
Atsakyti
na nezinau,kazkaip kuklinuosi fotografuoti savo pageltusius dantukus biggrin.gif nuotraukoj atrodys dar baisiau ...sprendziu klausima balinimosi,uzsirasiau po poros savaiciu hig,valymui
Atsakyti
QUOTE(eglincia @ 2009 11 04, 21:30)
na nezinau,kazkaip kuklinuosi fotografuoti savo pageltusius dantukus  biggrin.gif  nuotraukoj atrodys dar baisiau ...sprendziu klausima balinimosi,uzsirasiau po poros savaiciu hig,valymui

nieko tokio juk wink.gif idek lb idomu paziuret kaip atrodo po breketu dantukai wink.gif padaryk nespalvota foto jei nenori det spalvotos. tai nesimatys spalvos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(eglincia @ 2009 11 04, 20:30)
na nezinau,kazkaip kuklinuosi fotografuoti savo pageltusius dantukus  biggrin.gif  nuotraukoj atrodys dar baisiau ...sprendziu klausima balinimosi,uzsirasiau po poros savaiciu hig,valymui

as irgi noreciau balint dantusikus, bet kol kas tai tik svajone user posted image
Atsakyti
Eglincia nesikuklink, dek nuotraukele, parodyk rezultatus. pas mane irgi istikruju nepavydetinai geltoni dantukai, tai as kaip Justyte sake padariau nuotr is arti juodai baltas, tai taip ziauriai nesimato. Svarbiausia, kad jie jau TIESUS, o spalva jei nepatinka tai cia jau sekantis zingsnis 4u.gif 4u.gif
beje cia kiek merginos rase, kad gyd po breketu nuemimo nerekomenduoja balintis apie puse metu g.gif
Atsakyti
Sveikos gyvos pleputes 4u.gif
Buvau palikta be rysio, tai dabar net nezinau nuo ko pradet doh.gif

Pradziai pasidalinsiu savo naujienom. Vakar man isoperavo du neislindusius o be to dar ir gulincius protinius dantukus. Zadejo palikt ligoninej porai dienu, bet as kazkaip issiprasiau. Tiesa, kaip tai vyko - nepamenu, nes matomai dar po narkozes nebuvau atsigavusi iki galo blush2.gif Vakare buvo sukilusi temperatura iki 38,1 - bet siandien jau gerai. Dabar esu totalus homiakas kvadratiniu veidu su atsikisusiais zandais doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fudzijama: 05 lapkričio 2009 - 12:44
QUOTE(Fudzijama @ 2009 11 05, 12:35)
Sveikos gyvos pleputes  4u.gif
Buvau palikta be rysio, tai dabar net nezinau nuo ko pradet  doh.gif

Pradziai pasidalinsiu savo naujienom. Vakar man isoperavo du neislindusius o be to dar ir gulincius protinius dantukus. Zadejo palikt ligoninej porai dienu, bet as kazkaip issiprasiau. Tiesa, kaip tai vyko - nepamenu, nes matomai dar po narkozes nebuvau atsigavusi iki galo  blush2.gif Vakare buvo sukilusi temperatura iki 38,1 - bet siandien jau gerai. Dabar esu totalus homiakas kvadratiniu veidu su atsikisusiais zandais  doh.gif

Sveika sveika bigsmile.gif as galvoju kur tu dingus. idomu buvo kaip tau ten viskas klostosi...tai zodziu isoperuoti tau dantukai. o tau trauke vienoj pusej dantukus ar kaip? kiek uztruko operacija? kiek kainavo? ir kaip dabar valgai? man tai siendien zaizda plove.ir likusios siules iseme. net nepajutau kada siules trauke biggrin.gif zodziu sake viskas ciki. thumbup.gif o kaip tu dabar jauties,skauda? blush2.gif
Atsakyti
nu va pajudejo ledai del mano dantuko.. wink.gif uzsirasiau konsultacijai gruodzio 3diena... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(justyte** @ 2009 11 05, 20:21)
nu va pajudejo ledai del mano dantuko.. wink.gif uzsirasiau konsultacijai gruodzio 3diena...  4u.gif

tai ka ten kosultuotis blush2.gif von von von ji liezuvis.gif
P.S. mano mamos gimtadienis gruodzio 3 bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2009 11 05, 21:30)
tai ka ten kosultuotis  blush2.gif  von von von ji liezuvis.gif 
P.S. mano mamos gimtadienis gruodzio 3  bigsmile.gif

tai as ir nesuprantu kam reik i ta konsultacija... galetu iskart ji raut ir viskas butu baigta wink.gif

ryt mes puskes gimtadieni svenciam 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Kaip tai kam? Jie gi pinigų papildomai užsidirbs biggrin.gif iš konsultacijos biggrin.gif

o aš važiuosiu kitą sav.namo savo mamos sveikint, 13d. gimtadienis. ir dar penktadienis. tikiuos ne pilnatis biggrin.gif
Atsakyti