QUOTE(ajaja @ 2009 11 03, 15:21)
nea, as nimesilio nebandziau, as anksciau ketanova gerdavau per savo dienas, bet cia merginos ji baisiai peike, tai dabar ibumetin 400 rankinuky nesiojuos
ar baisu buvo kai trauke?? o gydytoja sake kad reikes nuskausminamuju ar ne? as irgi nemegstu tu vaistu tai po istraukimo galvojau gal pakentesiu, bet vistiek teko viena isgerti, o kita diena jau nebegeriau...
as irgi ibumetin 400 naudoju dabar,nes Ketanovas tai tikrai yra blogis skrandziui ir kepenim

neibent leidziama naudot..

bet dabar turiu Nimesil uzsipirkus tai kiek uzteks tai ji naudosiu. anksciau jis man visiskai nepadedavo, o dabar ziuriu kad geris jis man

gal formule kokia pakeite, stipresni ji padare

tai paziuresim kaip jis padeda tom dienom
Papildyta:
QUOTE(tatsa @ 2009 11 03, 18:53)
Merginos o sakykit ar galima skiesti skalavimo skysti su vandeniu? Juk jeigu tas geras Listerine toks stiprus tai juk nemalonu labai burnoj? Ar neskiestas yra geriau?

Nelabai dar ismanau situos dalykus.
Ir dar noriu paklausti kokia dantu pasta rekomenduotumet nesiojant breketus? pries tai naudojau paprasta balinancia bet kiek zinau nebegalima.
Tai tu ji pirma isbadyk

gal tau jis tiks ir neskiestas

o jei jausu kad perdaug griauzia ar dar kas nors gali ir praskiest

as tai kai ji naudoju tai isipilu puse kamstuko ir skalauju,man gerai.kai kartais ispilu visa kamstuka (na jei rankos dreba

) tai paskui su vandeniuku dar praskalauju

balinancia pasta i sona dek . as tai dabar R.O.C.S nusipirkau.kazkokio stebuklo nejauciu, o kainuoja apie 34 lt tai nzn jauciu kokia kita dabar pirksiu.ziurek kokia tau tinka pvz jautriems dantims as perku sau,kadangi pas mane jie tokie