Įkraunama...
Įkraunama...

BREKETAI

QUOTE(Kavytė @ 2009 11 03, 15:17)
Ne protinis. Nusipirkau ramunėlių, skalausiu.. Užrašė pas ortodontę (kuri breketus dėjo) lapkričio 24 dienai.. tris savaites laukti reikės..

o man sake pirma diena negalima skalauti.bet gal cia tik jei protini istraukia. g.gif
nes kazkaip aiskino kad kai uzgija atsiranda kresulys ir jei skalausi tai ji gali ispjaut ir vel kraujas begs blush2.gif nu kazkaip taip ax.gif
o tau kaip greit istrauke? nes as jau pamirsau kaip traukia paprastus dantukus,tipo kaip anksciau paima ji stipriai ir uchhhhhhhh ir istraukia,ar ne taip dabar traukia?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo natale: 03 lapkričio 2009 - 18:33
QUOTE(StOp! @ 2009 11 03, 16:15)

O dar merginos norėjau paklausti: Kaip jūs su breketais palaikot higieną? Ar yra kokie specialūs šepetėliai , skalavimo skysčiai?  g.gif

Pas mane visas arsenalas hihihi.gif 2 pastos (nes viena nusipirkau o paskui sugalvojau pabandyt kita isgirta R.O.C.S,neiskenciau ir nusipirkau antra pasta), 2 sepetukai: paprastas ir "vieno dantuko" sepetukas.skirtas tarp breketu valyt, dantu siulas ir 2 skalavimo skysciai: Listerin zalias ir Lesnoj balzam. As dantu siula naudoju kol kas paprasta,nes nusipirkau tai galvoju reikia isnaudot. anksciau galvojau kad ilgai su tuo siulu kankintis reikia,bet as jau dabar aukstas pilotazas hihihi.gif isigudrinau kaip greit galima ir su paprastu siulu valyt mirksiukas.gif bet vistiek pirksiu ir ta Oral B isbandyt ax.gif o Listerin man visai patinka.aisku jis toks stiprus kaip bomba bet uztat gaivumas ilgai jauciasi drinks_cheers.gif ir Lesnoj balzam man patinko.svelnesnis toks,bet paskaiciau kad jis tinka dantenu uzdegimus gydyt tai as po protiniu dantu salinimo pirkau sita, galvoju gal pades greiciau uzgit rolleyes.gif tai dabar ir toki ir toki naudoju . valau dantukus 3 kart i diena. kadangi valgau 2 kart, tai valau ryte,vakare po darbo kai pavalgau ir pries miega. vat ir mano higiena 4u.gif
Atsakyti
Merginos o sakykit ar galima skiesti skalavimo skysti su vandeniu? Juk jeigu tas geras Listerine toks stiprus tai juk nemalonu labai burnoj? Ar neskiestas yra geriau? blush2.gif Nelabai dar ismanau situos dalykus. blush2.gif
Ir dar noriu paklausti kokia dantu pasta rekomenduotumet nesiojant breketus? pries tai naudojau paprasta balinancia bet kiek zinau nebegalima. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ajaja @ 2009 11 03, 15:21)

nea, as nimesilio nebandziau, as anksciau ketanova gerdavau per savo dienas, bet cia merginos ji baisiai peike, tai dabar ibumetin 400 rankinuky nesiojuos  ax.gif
ar baisu buvo kai trauke?? o gydytoja sake kad reikes nuskausminamuju ar ne? as irgi nemegstu tu vaistu tai po istraukimo galvojau gal pakentesiu, bet vistiek teko viena isgerti, o kita diena jau nebegeriau...

as irgi ibumetin 400 naudoju dabar,nes Ketanovas tai tikrai yra blogis skrandziui ir kepenim unsure.gif neibent leidziama naudot.. ax.gif bet dabar turiu Nimesil uzsipirkus tai kiek uzteks tai ji naudosiu. anksciau jis man visiskai nepadedavo, o dabar ziuriu kad geris jis man thumbup.gif gal formule kokia pakeite, stipresni ji padare g.gif tai paziuresim kaip jis padeda tom dienom rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(tatsa @ 2009 11 03, 18:53)
Merginos o sakykit ar galima skiesti skalavimo skysti su vandeniu? Juk jeigu tas geras Listerine  toks stiprus tai juk nemalonu labai burnoj?  Ar neskiestas yra geriau?  blush2.gif  Nelabai dar ismanau situos dalykus.  blush2.gif
Ir dar noriu paklausti kokia dantu pasta rekomenduotumet nesiojant breketus? pries tai naudojau paprasta balinancia bet kiek zinau nebegalima. blush2.gif

Tai tu ji pirma isbadyk mirksiukas.gif gal tau jis tiks ir neskiestas tongue.gif o jei jausu kad perdaug griauzia ar dar kas nors gali ir praskiest bigsmile.gif as tai kai ji naudoju tai isipilu puse kamstuko ir skalauju,man gerai.kai kartais ispilu visa kamstuka (na jei rankos dreba hihihi.gif ) tai paskui su vandeniuku dar praskalauju rolleyes.gif balinancia pasta i sona dek . as tai dabar R.O.C.S nusipirkau.kazkokio stebuklo nejauciu, o kainuoja apie 34 lt tai nzn jauciu kokia kita dabar pirksiu.ziurek kokia tau tinka pvz jautriems dantims as perku sau,kadangi pas mane jie tokie blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2009 11 03, 17:24)
o man sake pirma diena negalima skalauti.bet gal cia tik jei protini istraukia. g.gif
nes kazkaip aiskino kad kai uzgija atsiranda kresulys ir jei skalausi tai ji gali ispjaut ir vel kraujas begs  blush2.gif nu kazkaip taip  ax.gif

man irgi liepe 24val niekuo neskalauti, nors trauke ne protini, o 4-ta dantuka ax.gif
Papildyta:
QUOTE(tatsa @ 2009 11 03, 17:53)
Merginos o sakykit ar galima skiesti skalavimo skysti su vandeniu? Juk jeigu tas geras Listerine  toks stiprus tai juk nemalonu labai burnoj?  Ar neskiestas yra geriau?  blush2.gif  Nelabai dar ismanau situos dalykus.  blush2.gif

as Listerine skysti is pradziu truputeli skiesdavau, nes net asaros istryksdavo beskalaujant, stiprus jis tikrai, atrodo srogimas burnoj user posted image
Papildyta:
QUOTE(natale @ 2009 11 03, 17:44)
Pas mane visas arsenalas  hihihi.gif  ...As dantu siula naudoju kol kas paprasta,nes nusipirkau tai galvoju reikia isnaudot. anksciau galvojau kad ilgai su tuo siulu kankintis reikia,bet as jau dabar aukstas pilotazas  hihihi.gif 

jau Natale kaip ka nors pasako tai griuk is koto user posted image user posted image user posted image

tik niekaip as neisivaizduoju kaip ten tu su tuo paprastu siulu sugebi issivalyti tarpdancius blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(ajaja @ 2009 11 03, 19:19)
man irgi liepe 24val niekuo neskalauti, nors trauke ne protini, o 4-ta dantuka  ax.gif
Papildyta:
as Listerine skysti is pradziu truputeli skiesdavau, nes net asaros istryksdavo beskalaujant, stiprus jis tikrai, atrodo srogimas burnoj user posted image
Papildyta:
jau Natale kaip ka nors pasako tai griuk is koto user posted image user posted image user posted image

tik niekaip as neisivaizduoju kaip ten tu su tuo paprastu siulu sugebi issivalyti tarpdancius  blink.gif  blink.gif

as pirma prakisu siula tarp vielos ir dantu,paskui jau tarp dantu pirmyn-atgal.paskui istrauki ir taip toliau prie kiekvieno tarpdancio.manau cia tas pats kaip ir su oral b ,tik tiek kad gal biski sunkiau tarp dantu ir vielos kist paprasta siula,bet as jau isigudrinau ir greit gaunasi.user posted image
Atsakyti
Įdėjau foto į fotki
Kol nepamačiau nuotraukų, veidrody net neįžiūrėjau, kokie vis dar negražūs apatiniai dantukai doh.gif
Atsakyti
Natale, man 10 min. traukė dantuką smile.gif na, atsisėdau į kėdę 13,00 ir nulipau nuo jos 13,10 ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gitusia @ 2009 11 03, 20:56)
Įdėjau foto į fotki
Kol nepamačiau nuotraukų, veidrody net neįžiūrėjau, kokie vis dar negražūs apatiniai dantukai doh.gif

o toj foto kur be "ragiuku" matosi kazkas plasmasinio.atrodo kad jungia virsutinius ir apatinius dantusikus. ar ten elastikai ar dar kazkas tai? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2009 11 03, 22:10)
o toj foto kur be "ragiuku" matosi kazkas plasmasinio.atrodo kad jungia virsutinius ir apatinius dantusikus. ar ten elastikai ar dar kazkas tai?  blush2.gif

Elastikai mirksiukas.gif ne plastmasiniai, o guminiai "vilkai"
Atsakyti
QUOTE(Gitusia @ 2009 11 04, 08:19)
Elastikai  mirksiukas.gif ne plastmasiniai, o guminiai "vilkai"

aaa ,nu jei elastikai tai jo- guminiai blush2.gif as galvojau gal ten dar koks agregatas slepiasi ax.gif
Atsakyti
Nu va, jau prasidejo mano 2 diena su breketais. Jauciuosi super, galvojau tikrai kad bus blogiau, beveik neskauda tik negaliu sukasti dantu ir prisiliesti prie ju, nes atsiranda toks skausmas lyg butu lb jautrus dantys, nezinau ar cia del to kad jie jautrus pasidare ar del to kad juda blush2.gif bet nejauciu tokio stipraus verzimo ir judejimo blush2.gif gal nejuda doh.gif
O dar noriu paklausti viena klausima, net nepatogu bet gal ir jums taip buvo blush2.gif Negaliu nuryti seiliu iki galo ar kaip ten iseina net nesuprantu. kai sypsausi tai atsiranda burbuliukai tarp dantenu ir breketu blush2.gif Ir man cia labai nepatogumu sulekia nes tikrai negraziai atrodo blush2.gif
Atsakyti