Sveikos, mergaitės, aš irgi jungiuosi prie jūsų. Su Naujaisiais metais visas!
Jau antrą ciklą matuoju BT ir naudoju Bilingso metodą. Naudoju www.myfertilitycharts.com, pradžioje buvau prisijungusi prie fertilityfriend, bet ten rašo, kad jis tinkamas tik norint pastoti, ir iš tiesų pabandžiau - šiek tiek skirtingai nustato ovuliacijos dieną.
Praėjusį ciklą įvedžiau duomenis ir BT ir gleivių - pirma nustatė O pagal gleives, o vėliau pagal temp. O šį ciklą nustatė O pagal gleives, o pagal temp. - ne, nors ji tikrai pakilo, nuo 36.8 iki 37.1/37.2, kaip ir praėjusį ciklą. Kaip manote, kodėl nenustatė pagal BT ovuliacijos? Jaučiu, kad ji tikrai įvyko, ir maždaug tuo metu kaip rodo gleivės.
http://www.myfertili...o...mp;g=0&fid=Papildyta:Turbūt neatsidaro mano įkeltas grafikėlis, tai bandau dar kartą:

Per šventes kelias dienas nematavau BT, nes buvau išvykusi ir pamiršau termometrą, bet vistiek temp. po nustatytos O laikėsi kelias dienas, o šiandien pamatavau - vis dar pakilusi. Mano ciklas paprastai 33-34 d., o ovuliacija praėjusį ciklą buvo 20 d., šį - 19 d. Vistiek man keista, kad neranda O pagal temperatūrą.