Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralus šeimos planavimas

QUOTE(V*i*k*a @ 2010 01 02, 09:13)
Mergaitės prireikė ir man jūsų patarimo. Kaip minėjau šį ciklą naudoju tik Bilingo metodą, pagal jį piką nustačiau gruodžio 26 dieną dar tris dienas paskaičiavau kaip galimas vaisingas. Vakar po  smileysex.gif šiek tiek baigė manyje. Ar yra tikimybė, kad  nestuke.gif ? Gleivės tirštos, jų beveik nėra sausa. Man atrodo pagal literatūra, kad nelabai yra galimybių, bet kažkaip neramu.

manau, kad nėra 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(V*i*k*a @ 2010 01 02, 09:13)
Mergaitės prireikė ir man jūsų patarimo. Kaip minėjau šį ciklą naudoju tik Bilingo metodą, pagal jį piką nustačiau gruodžio 26 dieną dar tris dienas paskaičiavau kaip galimas vaisingas. Vakar po  smileysex.gif šiek tiek baigė manyje. Ar yra tikimybė, kad  nestuke.gif ? Gleivės tirštos, jų beveik nėra sausa. Man atrodo pagal literatūra, kad nelabai yra galimybių, bet kažkaip neramu.

9 dienos po ovuliacijos - kokios jau čia be tikimybės.
Atsakyti
QUOTE(Horo @ 2010 01 02, 22:12)
manau, kad nėra 4u.gif

QUOTE(_Smalsutė_ @ 2010 01 03, 11:50)
9 dienos po ovuliacijos - kokios jau čia be tikimybės.

Ačiū. Pasidarė ramiau blush2.gif
Atsakyti
o as vakar "sekmingai" sudauziau savo vieninteli ir paskutini gyvsidabrini termometra... sad.gif O taip uztikrinta buvau, kad jis man dar ilgai tarnaus.. Deja deja doh.gif
Ir kaip tik ciklo vidurys, jau laukiau BT pasikeitimu, rodanciu O....
Nusipirkau sian kazkoki japoniska OMRON termometra.. Tipo sako sitie patikimiausi ir tikrai kokybiski... Bet ka as zinau, vistiek nepasitikiu g.gif Ir rodo jis tik viena sk. po kablelio.....
Na.. tai sita cikla jau nurasau. Nuo kito bandysiu su naujuoju, idomu, kaip seksis?
Gal kas turit kokiu rekomendaciju???? smile.gif
Atsakyti
user posted image
Kaip manot, ar ne per greitai fertilityfriend man nubrėžė ovuliaciją? 4u.gif Kai kada nematavau blush-anim-cl.gif
Atsakyti
QUOTE(Horo @ 2010 01 03, 22:05)
Kaip manot, ar ne per greitai fertilityfriend man nubrėžė ovuliaciją? 4u.gif Kai kada nematavau blush-anim-cl.gif

o kiek vidutiniskai tavo ciklas trunka?
Atsakyti
QUOTE(Garbanelele @ 2010 01 03, 23:21)
o kiek vidutiniskai tavo ciklas trunka?

Ovuliacija anksčiausiai yra buvus 19CD vėliausiai 29 CD 4u.gif Kaip ir tipinis mano ciklas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Horo @ 2010 01 03, 23:17)
Ovuliacija anksčiausiai yra buvus 19CD vėliausiai 29 CD 4u.gif Kaip ir tipinis mano ciklas 4u.gif

Man atrodo, kad normaliai einasi. Tik dar kelias dienas pamatuot vertetu, del sventos ramybes smile.gif .
Atsakyti
Sveikos, mergaitės, aš irgi jungiuosi prie jūsų. Su Naujaisiais metais visas! 4u.gif

Jau antrą ciklą matuoju BT ir naudoju Bilingso metodą. Naudoju www.myfertilitycharts.com, pradžioje buvau prisijungusi prie fertilityfriend, bet ten rašo, kad jis tinkamas tik norint pastoti, ir iš tiesų pabandžiau - šiek tiek skirtingai nustato ovuliacijos dieną.

Praėjusį ciklą įvedžiau duomenis ir BT ir gleivių - pirma nustatė O pagal gleives, o vėliau pagal temp. O šį ciklą nustatė O pagal gleives, o pagal temp. - ne, nors ji tikrai pakilo, nuo 36.8 iki 37.1/37.2, kaip ir praėjusį ciklą. Kaip manote, kodėl nenustatė pagal BT ovuliacijos? Jaučiu, kad ji tikrai įvyko, ir maždaug tuo metu kaip rodo gleivės.

http://www.myfertili...o...mp;g=0&fid=
Papildyta:
Turbūt neatsidaro mano įkeltas grafikėlis, tai bandau dar kartą:

user posted image

Per šventes kelias dienas nematavau BT, nes buvau išvykusi ir pamiršau termometrą, bet vistiek temp. po nustatytos O laikėsi kelias dienas, o šiandien pamatavau - vis dar pakilusi. Mano ciklas paprastai 33-34 d., o ovuliacija praėjusį ciklą buvo 20 d., šį - 19 d. Vistiek man keista, kad neranda O pagal temperatūrą.
Atsakyti
QUOTE(suri kata @ 2010 01 04, 11:48)
Praėjusį ciklą įvedžiau duomenis ir BT ir gleivių - pirma nustatė O pagal gleives, o vėliau pagal temp. O šį ciklą nustatė O pagal gleives, o pagal temp. - ne, nors ji tikrai pakilo, nuo 36.8 iki 37.1/37.2, kaip ir praėjusį ciklą. Kaip manote, kodėl nenustatė pagal BT ovuliacijos? Jaučiu, kad ji tikrai įvyko, ir maždaug tuo metu kaip rodo gleivės.

Neatidaro nuorodos g.gif. Na Pagal tai kiek pakilo temperatura, ir jei ji tokia laikosi, tai sakyciau, kad O tikrai ivyko.

Na gal temperatura pasikeite per mazai jiems, kad parodytu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Garbanelele: 04 sausio 2010 - 12:10
man jau 18 CD, ovuliacija nustatyta thumbup.gif
Bet pagal gleives, tai pas mane sausra. Matyt dėl naudotų KT.
Aišku galėtų ciklas likti 28 dienos, bet įtariu visko gali būti.
Ar gali, jeigu nevartoju KT, šokinėti kraujo spaudimas?
Atsakyti
QUOTE(Scorpy @ 2010 01 04, 20:20)
man jau 18 CD, ovuliacija nustatyta  thumbup.gif
Bet pagal gleives, tai pas mane sausra. Matyt dėl naudotų KT.
Aišku galėtų ciklas likti 28 dienos, bet įtariu visko gali būti.
Ar gali, jeigu nevartoju KT, šokinėti kraujo spaudimas?

na gal tik tu gleiviu mazai, kad jos ir nepasirodo. kartais buna ir taip. o kaip pojuciai? jokio dregnumo nejauti?
spaudimas sakyciau irgi gali sokinet, kai nutraukiau kt, tai spaudimas iki padebesiu soktelejes keliskart buvo.
Atsakyti