Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralus šeimos planavimas

siaip pirmoje dalyje svyruoja 36.3-5, o antroje 36.6-7

Tu matuoji burnoje, užtat žemesnė temp. wink.gif

O man ko gero reikia nekreipti dėmesio, kaip patarė Žiogelis smile.gif Tikrai nedidelis tas skirtumas.
Atsakyti
Betgi jokio skirtumo kokia ta temperatūra, pas vienas aukštesnė, pas kitas žemesnė unsure.gif
Aš esu iš 'šaltapi****ų' biggrin.gif
Atsakyti
Man dabar ne iki BT matavimo unsure.gif Visa šeimyna apsikrėtė rotu doh.gif Man dar temperatūra 38C doh.gif na šeimyniškumui gal į pliusą, vemiam kartu apsikabinę, tualetą greitai pasiskiriam kada kam biggrin.gif Stengiuosi, nepasiduoti labai blogoms emocijoms, bet iš tikrųjų tai labai sad.gif angel_sadangel.gif
Atsakyti
Kokie baisumai dedas su tuo roto virusu. Pati irgi bijau, nes daug kas aplinkui sirgt juo pradeda.
Linkiu greit pasveikti 4u.gif ir grizti prie BT sekimo.
Atsakyti
QUOTE(MildukasK @ 2010 02 20, 20:26)
pas mane net antroje dalyje tokia auksta temp. retai buna.. oho..  blink.gif
siaip pirmoje dalyje svyruoja 36.3-5, o antroje 36.6-7

Pas mane irgi pirmoje pusėje svyruoja tarp 36,3 - 36,6.
O šiaip šis ciklas mano man labai keistas g.gif
Jau 23 ciklo diena, jokių vaisingų gleivių nėr. BT laikos 36,5.
Nesuprantu, kada pradėjau naudoti NŠP jau trečias iš eilės ciklas labai ilgas. Anksčiau, metų bėgyje, ilgiausias yra buvęs 36. O dabar nusitęsia iki 43 - 45.
Kad ir dabar, jau užkniso matuot BT, noris, kad pakiltų... Man jau lentelėse vietos neužteks, nes sužymėta tik iki 40 dienų.

Horo - ot bjaurastį pasigavot... tpfu, nenoriu net prisiminti to košmaro roto.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo drugelis.: 21 vasario 2010 - 12:05
Betgi jokio skirtumo kokia ta temperatūra, pas vienas aukštesnė, pas kitas žemesnė unsure.gif
Aš esu iš 'šaltapi****ų' biggrin.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif

beje, šiandien temp. 36,7, tai nurimau, kad viskas su mano karštąja vietele gerai biggrin.gif

Horo, linkiu, kad visi greitai pasveiktumėt 4u.gif
Atsakyti
Pritariu Rasmai
Atsakyti
sakykit ar gali temperatūra per vieną dieną nukristi nuo 36,9 iki 36,3 g.gif MMM turėtų būti ne už ilgo.
Atsakyti
Manau, kad gali smile.gif Jei jau nukrito, tai tikrai, kad gali mirksiukas.gif

Man mėnesinių dieną nukrenta per porą - trejetą padalų, bet turbūt gali būt ir daugiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(suri kata @ 2010 02 22, 16:10)
Manau, kad gali  smile.gif Jei jau nukrito, tai tikrai, kad gali  mirksiukas.gif

Man mėnesinių dieną nukrenta per porą - trejetą padalų, bet turbūt gali būt ir daugiau  smile.gif

ačiū 4u.gif tik pradėjau matuoti, tai dar nelabai patyrusi blush2.gif išsigandau, kad atšalinėju biggrin.gif
Atsakyti
Merginos, jeigu kuriai idomu, idedu info:

Primenu, kad si treciadieni, vasario 24 d. renkames i Naturalaus seimos
planavimo kursus, Ausros vartu 12. Laukiam Jusu 18 val.
Cia Vilniuje.
Atsakyti
MildukasK, o tu ten būsi? Aš žadu eiti, ik va taip ir išėjo, kad eisiu viena, MB rytoj negali sad.gif
Atsakyti