Įkraunama...
Įkraunama...

Ką studijuojate? Kodėl?

Studijuoju socialinį darbą unsure.gif durnesnio žingsnio tikiuosi gyvenime nebepadarysiu doh.gif
Atsakyti
praeita met nestojau,ruosiuos siemet..noreciau medecinos,na arba teises srity,bet del medicinos tai tikrai kazi,bent jau kolkas verysad.gif
Atsakyti
Studijuoju LVA Vet mediciną, niekur kitur savęs neįsivaizduoju, nuo vaikystės svajojau apie šią profesiją, todėl ne tik nesigailiu, bet apskritai viskas vyksta taip, kaip turi vykti. Net klausimas nekilo, kai žymėjau, kur noriu stoti, nes tik į vieną vietą ir pareiškiu norą smile.gif
Atsakyti
Baigiau magistra...dar svajoju studijuoti rolleyes.gif
Atsakyti
Studijuoju teisę ir valdymą, dėl pasirinkimo nesigailiu.
Dar norėčiau studijuoti dizainą, turiu menišką gyslelę ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Egle.vb: 05 gegužės 2010 - 18:26
As greit tureciau baigti psichologijos bakalaura ( na tikiuosi:)), toliau studijuoti butu labai idomu, tikrai nesigailiu savo zingsnio, nors tvirto isitikinimo, kad tai mano kelias neturiu.Todel planuoju metu laiko pertrauka, juo labiau, kad finansu studijoms reiketu nemazu.Bet esu labai patenkinta savo pasirinkimu pries keturis metus,neisivaizduoju kur butu idomiau:)
Atsakyti
anglu filologija..kodel?nes geriausiai sekesi mokykloj,patiko ji man..univere viskas kitaip...negalvojau,kad bus tiek analiziu,nagrinejanciu kiekviena suduka..nelabai patinka,bet isivaizduoju ateity dirbant pagal specialybe,gal todel tai yra kazkokia varanti i prieki jega...
Atsakyti
VU Fiziką. Kolkas labai džiaugiuos ir visai nesigailiu - traukia mane gamtos ir tikslieji mokslai. Be to smagu suprasti kaip ir kodėl pasaulis surėdytas wink.gif
Atsakyti
Studijuoju matematiką smile.gif Ir nors daug kam keista, bet visai nesigailiu biggrin.gif
Atsakyti
KU lietuvių filologiją ir švedų kalbą. Norėjau švedų k., kito pasirinkimo nebuvo, tad tenka dabar ir lietuvių fil.mokintis. Nors skųstis negaliu, būna ir visai įdomių paskaitų. thumbup.gif
Atsakyti
Studijavau VU visuomenes sveikata, isejau po pusmecio.. wink.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Gal kas studijavot ar studijuojat taikomaja chemija ar chemijos inzinerija? Kaip sekasi? Ar patinka? Kodel pasirinkot? Ar sunku mokytis?
Pasidalinkite savo ispudziais 4u.gif
Atsakyti