Įkraunama...
Įkraunama...

Ką studijuojate? Kodėl?

Laba diena.

Kol kas esu dešimtokė, bet jau už dviejų savaičių reikia rašyt, ką rinksiuos A ir B lygiais. Jau seniai apsisprendžiau, kad imsiu chemiją, biologiją, lietuvių ir gal anglų, bet čia ne esmė. Kalbant apie specialybes, turiu 3 variantus:
1. Slauga. Keistai skamba, bet...Aš žinau, kad tai ne pati geriausia specialybė, bet čia priklauso kokiam skyriuj teks dirbt. O ir darbas, kiek girdėjau, nelabai gerai apmokamas. Bet traukia mane tai ir viskas...
2. Kineziterapija. Įdomu, žiūrėjau, kad įdomių dalykų mokomasi, bet nežinau, ar įmanoma būtų darbą surast...
3. Kosmetologija. Irgi labai įdomu, bet taip pat neaišku dėl perspektyvų, gal čia jau per pažintis reikia kištis? (čia jau kalbant apie profesijos perspektyvas).

Labai norėtusi išgirst atsiliepimus nors apie vieną iš šių studijų smile.gif Galima į AŽ 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lasveni @ 2009 01 09, 22:04)
Laba diena.

Kol kas esu dešimtokė, bet jau už dviejų savaičių reikia rašyt, ką rinksiuos A ir B lygiais. Jau seniai apsisprendžiau, kad imsiu chemiją, biologiją, lietuvių ir gal anglų, bet čia ne esmė. Kalbant apie specialybes, turiu 3 variantus:
1. Slauga. Keistai skamba, bet...Aš žinau, kad tai ne pati geriausia specialybė, bet čia priklauso kokiam skyriuj teks dirbt. O ir darbas, kiek girdėjau, nelabai gerai apmokamas. Bet traukia mane tai ir viskas...
2. Kineziterapija. Įdomu, žiūrėjau, kad įdomių dalykų mokomasi, bet nežinau, ar įmanoma būtų darbą surast...
3. Kosmetologija. Irgi labai įdomu, bet taip pat neaišku dėl perspektyvų, gal čia jau per pažintis reikia kištis? (čia jau kalbant apie profesijos perspektyvas).

Labai norėtusi išgirst atsiliepimus nors apie vieną iš šių studijų smile.gif Galima į AŽ 4u.gif

o kokiame mieste nori studijuoti? kokiame universitete? Tave medicina truputį traukia, ane? matau ne tiek žinių, kiek profesinio tobulėjimo nori siekti...
Atsakyti
QUOTE(Edita0319 @ 2009 01 10, 17:12)
o kokiame mieste nori studijuoti? kokiame universitete? Tave medicina truputį traukia, ane? matau ne tiek žinių, kiek profesinio tobulėjimo nori siekti...

Vilniuje noreciau...Bet atsiliepimu laukiu is bet kokio miesto smile.gif Siaip galvoju apie VU, nes kito universiteto, kur butu medicinos fakultetas, nera...Kalbant apie kosmetologija - tik vienas variantas (ViKo). Medicina mane traukia labai, paveldejau matyt ta aistra, nes mociute pagal issilavinima med. sesuo, mama nors dirba visai kita darba, bet pati tiek prisiskaite med. literaturos, kad turim savo "gydytoja" namuose biggrin.gif
O kas del tobulejimo, tiesiog nemalonu butu, jei mokyciaus, mokyciaus, o darbo nesurasciau biggrin.gif Nes su mokslais problemu nera ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lasveni: 10 sausio 2009 - 16:54
As niekaip nesu tikra, ar patinka man mano mokslai ar ne... yra ir pliusu ir minusu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lasveni @ 2009 01 10, 17:53)
Vilniuje noreciau...Bet atsiliepimu laukiu is bet kokio miesto  smile.gif Siaip galvoju apie VU, nes kito universiteto, kur butu medicinos fakultetas, nera...Kalbant apie kosmetologija - tik vienas variantas (ViKo). Medicina mane traukia labai, paveldejau matyt ta aistra, nes mociute pagal issilavinima med. sesuo, mama nors dirba visai kita darba, bet pati tiek prisiskaite med. literaturos, kad turim savo "gydytoja" namuose biggrin.gif
O kas del tobulejimo, tiesiog nemalonu butu, jei mokyciaus, mokyciaus, o darbo nesurasciau biggrin.gif Nes su mokslais problemu nera ax.gif

na, medicinoje stipriausias Vilnius ir Kaunas...Klaipėdoje tik teorinių žinių gausi... šiaip zubrink biologiją ir chemiją smile.gif jei pasieksi gerų rezultatų tai medicina Tau atvira, na...tik reikės daug kantrybės...daktarai mokosi 10 metų ir daugiau... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lasveni @ 2009 01 09, 21:04)
Laba diena.

Kineziterapeutams Lietuvoj su darbu labai sunku, slaugytojų atlyginimai maži, dėl kosmetologijos neturiu supratimo unsure.gif

Sakai su mokslais problemų nėra, tai stok į mediciną mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Finna: 14 sausio 2009 - 15:43
studijuoju biologija VDU nesu nusivylusi ir labai dziaugiuos, kad istojau kur norejau, nes neisivaizduoju kur galeciau studijuot kitur , kad butu idomu smile.gif
Atsakyti
studijuoju VU TF, sunku bet visai patinka smile.gif
Atsakyti
Aš studijuoju VGTU geodeziją. Labai nepatinka, nes sunkiai save įsivaizduoju dirbant tokį darbą. Labai gaila, kad susigundžiau nežinia kuo... g.gif Linkiu visiem įstoti ten, kur širdis liepia ir nekreipti dėmesio į nieką smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Gal kas studijuojate ir galite patarti?
Mane domina chemija - bet yra ivairiu krypciu. Kazin kuo jos skiriasi? Nes paskaicius aprasymus - ten viskas panasu. Ir neisivaizduoju kur paskui butu galima dirbti, nes laboratorijos manes netraukia... blink.gif
Dar domina ekonomika. Bet paskaiciau, kad labai daug i ja stoja, tai galvoju, kad veliau gali but pasiula didesne uz paklausa g.gif
Kaip jus manot? Gal yra baigusiu chemija? Ka dirbat? Ar patinka?
Noreciau studijuot VDU ar KTU (Kaune).

Rasykit cia ar i AZ.
Aciu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos.
O as studijuoju Finansu ekonomika MRU. Is tikruju, tai yra ziauriai idomu studijuotu, bet tas idomumas prasideda tik nuo 2 kurso. Pirmas kursas man buvo lyg rakstis uzpakaly. =) Vos egzaminus tada issilaikiau, nes jau tokie neidomus dalykai buvo, kad nors imk ir nusisauk.
Bet siaip daba (as antram kurse) tai zinokit labai idomu. =)
Atsakyti
anglu filologija studijuoju..na man sunku,patinka daugiausia nespecialybiniai dalykai,bet tame ir esme,kad noriu dirbti anglu pedagoges darba,tai todel ir spyriuos i prieki,nors ateina kiekviena sesija ir atrodo sakes bus... unsure.gif o pazymiai nera blogi,taciau kazkaip studijuodama si dalyka,apskritai aplinka,atmosfera,destytojai nepatinka
Atsakyti