VU TF.. kai istojau nebuvau labai patenkinta, bet db labai dziaugiuosi ir noriu dirbti teisini darba. Bet dar kazkur giliai sirdyje turiu svajone ir jos vis dar neprarandu - studijuoti psichologija...
as va pvz, baigiau kauno kolegijoje socialini darba, dabar siauliu universitete, testinese studijose baigineju soc pedagogika ir psihologija.
mokytis man patinka, ta zinau..o darbe reikia praktikos ir igudziu....
mokytis man patinka, ta zinau..o darbe reikia praktikos ir igudziu....
MRU teise ir valdymas, tai buvo mano svajone, kuria ir issipildziau savo pastangomis, keleta kartu teko del tam tikru priezasciu pristabdyti studijas, bet sugryzau sekmingai atgal, ir ne daug jau ir beliko
teisinis darbas man visuomet buvo prie sirdies
Sveikos
ateina laikas, kai reiks pasirinkti, ką studijuoti. Visą laiką mąsčiau ekonomiką. Nežinau, kodėl ir iš kur tai ištraukiau, kad būsiu ekonomiste.. Dabar labai daug abejonių kyla. Nebežinau, ką reiks veikti. Nenoriu studijuoti kažko vien dėl to, kad tai prestižinė spec. Bet nenoriu ir kad tektų gyventi nuo algos iki algos.. Prašau papasakokite apie tarptautinę teisę, santykius ir politikos mokslus. Kaip manote, ar tai perspektyvu? Nes jaučiu, kaip po truputį mano širdis linksta link to. Gal kas studijuoja tai ir galėtų plačiau papasakoti? Jei ne čia, tai bent AŽ.
ateina laikas, kai reiks pasirinkti, ką studijuoti. Visą laiką mąsčiau ekonomiką. Nežinau, kodėl ir iš kur tai ištraukiau, kad būsiu ekonomiste.. Dabar labai daug abejonių kyla. Nebežinau, ką reiks veikti. Nenoriu studijuoti kažko vien dėl to, kad tai prestižinė spec. Bet nenoriu ir kad tektų gyventi nuo algos iki algos.. Prašau papasakokite apie tarptautinę teisę, santykius ir politikos mokslus. Kaip manote, ar tai perspektyvu? Nes jaučiu, kaip po truputį mano širdis linksta link to. Gal kas studijuoja tai ir galėtų plačiau papasakoti? Jei ne čia, tai bent AŽ.
QUOTE(looking @ 2008 11 12, 23:00)
santykius ir politikos mokslus. Kaip manote, ar tai perspektyvu? Nes jaučiu, kaip po truputį mano širdis linksta link to. Gal kas studijuoja tai ir galėtų plačiau papasakoti?
na as nestudijuoju politikos mokslu ir apskritai man tai visiskai neidomu,bet mano mama tos srities profesionale,tai per savo gyvenimele maciau kaip ji dirba tiek prie moksliniu darbu,tyrimu,tiek prie studentu darbu.tai galiu pasakyt,kad daug vargo,kol pasieke tai,ka dabar turi.bet uztat turi daug.ir siaip kiek esu su ja snekejus apie tai,tai sake,kad jeigu tu is tiesu nori tai dirbti,tai yra labai pelninga ir maloni tau sritis.bet cia viskam galioja sita taisykle.mano asmenine nuomone-tau tai tikrai turi patikti,kad galetum tuo uzsiimti,nes bent man tai atrodo konkreti sritis,apie kuria nepasakysi,kad ji universali
rasei,kad galvojai apie ekonomika.as ja dabar studijuoju ISM universitete.esu labai patenkinta,bet studijuoju tik trecia menesi,tai zinai
studijuoju interjreo dizaina, gal ir neiko, bet ziauriai truksta tokiu darbu, kaip referatu rasymas, tekstu zubrinimas - t.y. protinio darbo
Studijuoju teisę, planuoju pasirinkti baudžiamąją, bet dar nesu tikra, ar norėsiu dirbti pagal specialybę
As irgi studijuoju teise VU
Labai noreciau pasirinkt finansu bei mokesciu teise, bet paziuresim, ar pasiseks
Na o aš studijuoju ŠU ekonomiką, manau pataikiau, gal bus paklausi specialybė. Nors esu ir buhalteriją baigusi, tai po to pasirinkau kas su tiksliaisias mokslais, nors su matematika nelabai draugauju. Bet viską galima išmokti
ka tik baigiau merketinga-esu labai patenkinta
Kauno kolegijoj, studijuoju turizmo ir viesbuciu vadyba
labai dziaugiuosi istojusi, tiesa dar i teise norejau...gal kada ir pasimokysiu
Ka manote apie Kauno veterinarijos akademija?seip visos kiek paskaiciau sia tema pasirinke daugiau "miescioniskas" ir su popierizmu susijusias specialybes o as kaip is provincijos tai...na ir seip labai myliu gyvunus...tik abejoju jeigu stociau y ta akademija tai gal pasirinkciau tokia specialybe kaip pavyzdziui veterinarine maisto sauga...darbas maisto pardavimo įstaigose valstybinese įmonese ir pan...o pacio veterinarijos gydytojo darbas gal labiau tiktu vyrui kaip manot apie mano sumanyma?