Įkraunama...
Įkraunama...

Ką studijuojate? Kodėl?

QUOTE(Valeri @ 2006 02 11, 22:17)
Socialinio darbo bakalauro paskutinis kursas smile.gif . Studijuoju MRU, esu baigusi policijos veiklos studijas, dirbu pagal specialybę - komisariate. O dabartinis mokslas netgi labai nepatinka lotuliukas.gif , bet reikia kaip nors baigti, vis tik paskutiniai metai. Išties gailiuosi, kad stojau, nežinojau, jog bus taip neįdomu ir visai ne mano stichija verysad.gif .

as taip pat studijuoju soc. darba, bet man visai patinka. kaip tik planuoju rasyti bakalaura apie s.d. policijoje. gal turi kokios medziagos?
Atsakyti
as studijuoju SU ekonomika, man tai visai patinka, nes visada norejau tai studijuoti, tik vat kartais taip atsibosta, kad feee...na dazniausiai paskaitu isdestyt normaliai nemoka, tai uzknisa tokie destytojai, kai stovi kazkoks vaikesas nuo musu nesiskiria ir tipo jis mums desto, nei velnio nieko neisdesto, tada jau uz galvos ir galvoju, ka as pas jis ismoksiu, ogi nieko doh.gif doh.gif
Atsakyti
O aš visiems atrodau trenkta, nes pernai studijavau žurnalistiką, gavau stipendiją, tačiau išstojau. Dabar mokausi VU lietuvių filologijos. Esu labai laiminga, nes be galo patinka - ne vien literatūra, kaip daugeliui ten besimokančių, tačiau ir gramatika. Labai gerai sekasi, gavau darbo, todėl žinau, kad esu savo vietoj. Daug kas sako, jog filologų niekam nereikia - bent jau lietuvių, nes anglistai visada paklausūs. Bet aš manau, kad jei myli savo specialybę, visada būsi reikalingas. wub.gif
Atsakyti
Studijuoju KTU informacines technologijas (programavima). Tai buvo vienintele profesija, kuri mane domino. Kai istojau, labai patiko, o dabar g.gif ...net nezinau...labai sunku doh.gif Kartais pagalvoju, kad galejau ir lengvesne specialybe pasirinkti.
Atsakyti
as studijuoju kolegijoj finansu specialybe...siaip labai patinka ir jauciuosi savo rogese... lotuliukas.gif o cia kazkas pries tai minejo, kad finansus studdijuoja jau magistre...ehc...cia mano svajone.... ax.gif gal kai busiu didele ir as magistranturoj finansus studijuosiu ... 4u.gif ax.gif
Atsakyti
Sveikutes, 4u.gif

as studijavau 1,5 metu stomatologija. Dabar jau baigineju architektura mirksiukas.gif

Papildyta:
Patinka man labai, na o jei nebutu chemijos ir statikos, tai dar labaiu patiktu mirksiukas.gif
Atsakyti
o as studijuoju istaigu vadyba smile.gif po pirmojo kurso buvo minciu perstot, bet dabar jau ju nekyla, ypac kai patekau i savo norima finansu valdymo specializacija 4u.gif
Atsakyti
o as vpu ekonomika ir verslo pagrindus.Kartais bunu patenkinta, kartais labai abejoju ar gerai pasirinkau..Visada svajojau apie ekonomika, ir kai stojau buvo nesvarbu i koki univera tik kad ekonomika...Bet pedagoginiam i ekonomika tiek pedagoginiu dalyku prikista(jauciu del to , kad duot darbo pedagogikos ir pan. disciplinu destytojams )2 kurse buvo net 3 skirtingos psichologijos doh.gif doh.gif doh.gif -tai uzknisa labiausiai, nes man tai nepatinka..ir mokytoja but neketinu, o vistiek reikes eit i mokykla stlikt praktikta, cia tai man nelabai.
ir daba isvis galvuoju, kad ekonomika tai tik teorija, reikejo stot, kad ir i mokoma vieta, bet i labiau su praktika susijusia specialybe.
Atsakyti
KTU Techninės anglų kalbos vertimą ir redagavimą. Patinka mirksiukas.gif
Atsakyti
VU Verslo informacijos vadyba. Niekad nesigailėjau pasirinkusi, o kuo toliau, tuo labiau patinka wub.gif
Atsakyti
o aš įstaigų ir įmonių administravimą thumbup.gif man labai patinka biggrin.gif kaip stojau maniau ne ten pataikiau, bet dabar savęs kitur ir neįsivaizduoju tongue.gif
Atsakyti
As baigiau siemet KMU Visuomenes sveikata,siaip mokintis idomu buvo,ir darba dar besimokindama gavau,dabar istojau i teise ir valdyma i magistrantura,nes teise buvo mano svajone dar nuo mokyklos,tikiuosi,kad ir cia mokintis patiks mirksiukas.gif
Atsakyti