Siaip turiu farmakotechnikes issilavinima ir dirbu pagal sia specialybe,bet ne prie sirdies man tas darbas.Dabar istojau i verslo administravima KTU.Gal kai pabaigsiu koki idomesni darba susirasiu.
Pagal specialybe dirbu tik del gero atlyginimo.
QUOTE(chriss @ 2006 02 02, 21:32)
Siaip turiu farmakotechnikes issilavinima ir dirbu pagal sia specialybe,bet ne prie sirdies man tas darbas.Dabar istojau i verslo administravima KTU.Gal kai pabaigsiu koki idomesni darba susirasiu.
Man atrodo nesunkiai susirastum darbą, kokioje medicinos prekių firmoje vadybininke. Gal tai būtu prie širdies.
QUOTE(populi @ 2006 02 03, 11:02)
Man atrodo nesunkiai susirastum darbą, kokioje medicinos prekių firmoje vadybininke. Gal tai būtu prie širdies. 
Gal ir tavo tiesa,bet yra nedidelis minusiukas.As esu baigusi medicinos kolegija,o ne universiteta.Vat gal kai baigsiu aukstaji,tai su abiem diplomais tikrai manau kad susirasiu koki darba medicinos prekiu firmoje.Ten siaip tikrai noreciau dirbti
Socialinio darbo bakalauro paskutinis kursas
. Studijuoju MRU, esu baigusi policijos veiklos studijas, dirbu pagal specialybę - komisariate. O dabartinis mokslas netgi labai nepatinka
, bet reikia kaip nors baigti, vis tik paskutiniai metai. Išties gailiuosi, kad stojau, nežinojau, jog bus taip neįdomu ir visai ne mano stichija
.
Studijuoju KU statybos inzinerija. Specialybe patinka, bet darbas kol kas - ne. Jauciuosi lyg buciau kompiuteris, braizau, spausdinu, braizau, spausdinu.
Po penkiu metu kai gausiu projektuotojos kvalifikacijos atestata, gal bus geriau.
Po penkiu metu kai gausiu projektuotojos kvalifikacijos atestata, gal bus geriau.
na as dar studijuoju, ekonomika, SU, siuo metu esu 3 kurse, nors jau 4 turejau buti, bet turejau akademines, tai ir susigaisino.
na tiesa pasakius, jau kazkaip pradedu galvoti ar as ten pataikiau!
nesakau, idomu studijuoti, bet kartais, taippppp nuobodu... ir tie skaiciai jau mane uzknisa! dar nediru tai nezinau ar patiks toks darbas, nors visada save isisivaizdau save kur ofise
na tiesa pasakius, jau kazkaip pradedu galvoti ar as ten pataikiau!
Aš studijuoju MRU teisę ir valdyma 3kursas. Mokytis patinka tada kai be skolų baigiasi sesija
o per sesija
o per sesija
O aš studijuoju Anglų filologiją Vilniaus universitete Kauno Humanitariniame fakultete. Jau nuo 6 klasės turbūt apsisprendžiau, kad studijuosiu anglų kalbą
baigiau buhalteriją aukštesniojoj ir jau senai dirbu tą darbą, kitokį kažin ar galečiau dirbt. Dabar studijuoju KTU ekonomiką 4 kurse vien dėl diplomo, manau pravers, jei sumastysiu darbą pakeist. O darbui tai kol kas nelabai ką man davė tie mokslai
as tai busiu medicinos sesuo man labai patinka si specialybe, taciau dar galvoju apie gydima ir del vienos paprastos priezasties su seselemis visai nesiskaito daktarai nors didiji darba atliekame butent mes
as studijuoju VU TSPMI politikos mokslus
pirmas kursas, kolkas labai patinka. sunku, labai daug skaityt reikia ir tikrai ne visa literatura lietuviu kalba, tai tenka angliskai skaityt
bet patinka
ir dalykai idomus ir destytojai labai kompetentingi. siaip daug priestaringu nuomoniu apie ta TSPMI, kai kurie sako, kad ten ismoko tik pafilosofuot ir but pasiputus, dar esu girdejus, kad po dvieju kursu pasidaro nebeidomu