Įkraunama...
Įkraunama...

Ką studijuojate? Kodėl?

QUOTE(Agnė Pagnė @ 2006 07 30, 10:53)
o aš įstaigų ir įmonių administravimą thumbup.gif  man labai patinka biggrin.gif kaip stojau maniau ne ten pataikiau, bet dabar savęs kitur ir neįsivaizduoju tongue.gif

Gal gali plačiau parašyti apie šią specialybę bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(vita82 @ 2006 07 30, 18:36)
Gal gali plačiau parašyti apie šią specialybę  bigsmile.gif

niuz ką galiu parašyti... patinka, kad mokysimės labai plačiai, nes kaip sako: "Administratorės kaip mamos, visus 4 įmonės kampus laiko" biggrin.gif patiko smile.gif didžiausias dėmesys žinoma skiriams raštvedybai. Patiko, kad pirmame pusmetyje teko jau įmonės analizę daryti (čia vadybos paskaitai). Bus puiku, jei pati norėsiu kurti savo įmonę... analizuosiu rinką ir pan thumbup.gif dar mokysiuosi ir teisės pagrindų, psichologijos ir t.t.. šiaip aš mokausi kolegijoje, patinka todėl, kad einama viskas per praktiką. universitete juk daugiau teorijos, o tokiame darbe manyčiau reikia daugiau praktikos ir sumanumo reikia. draugė mokosi analogišką spec universitete. pačio svarbiausio dalyko administratoriai - raštvedybos nieko nepamena... tiesiog tiek cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnė Pagnė @ 2006 07 31, 07:18)
niuz ką galiu parašyti... patinka, kad mokysimės labai plačiai, nes kaip sako: "Administratorės kaip mamos, visus 4 įmonės kampus laiko"  biggrin.gif patiko smile.gif didžiausias dėmesys žinoma skiriams raštvedybai. Patiko, kad pirmame pusmetyje teko jau įmonės analizę daryti (čia vadybos paskaitai). Bus puiku, jei pati norėsiu kurti savo įmonę... analizuosiu rinką ir pan thumbup.gif dar mokysiuosi ir teisės pagrindų, psichologijos ir t.t.. šiaip aš mokausi kolegijoje, patinka todėl, kad einama viskas per praktiką. universitete juk daugiau teorijos, o tokiame darbe manyčiau reikia daugiau praktikos ir sumanumo reikia. draugė mokosi analogišką spec universitete. pačio svarbiausio dalyko administratoriai - raštvedybos nieko nepamena... tiesiog tiek cool.gif

Viskas aišku tada,dėkui 4u.gif
Atsakyti
Aš labai norėjau studijuoti kažką su mediciną... pasirinkau ergoterapiją esu jau paskutiniam kurse, specialybe tikrai man labai patinka bigsmile.gif
Atsakyti
2002 m. Baigiau medicinos mokyklą, kaip tik baigiant ji buvo reorganizuota į Kolegiją. Baigiau su pagyrimu, dirbu pagal specialybę. Bet medicina labai nusivyliau. schmoll.gif Kartais gaila tų 4 metų. Bet šiuo metu studijuoju KTU vadybą III kurse neakivaizdžiai.
Atsakyti
O aš socialinį darbą studinu, man labai patinka jau 4 kursas. Ir kolektyvas labai fainas thumbup.gif tai užtai gal nei vienas iš grupės neiškrito ir nemetė mokslų smile.gif
Atsakyti
studijuoju VU statistiką [1 kursas] unsure.gif bet man ten žiaaaauriai nepatinka verysad.gif galvoju perstoti.. pabūsiu čia, kol neišmes, o tada jau žiūrėsiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2006 11 02, 19:43)
studijuoju VU statistiką [1 kursas] unsure.gif bet man ten žiaaaauriai nepatinka  verysad.gif galvoju perstoti.. pabūsiu čia, kol neišmes, o tada jau žiūrėsiu smile.gif

nu baik tu irnesakyk.gif juk dar tik du mėnesiai mokslo praėjo hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(christy @ 2006 10 16, 10:42)
O aš socialinį darbą studinu, man labai patinka jau 4 kursas. Ir kolektyvas labai fainas  thumbup.gif tai užtai gal nei vienas iš grupės neiškrito ir nemetė mokslų smile.gif

as ir socialini studijuoju biggrin.gif man labai patinka thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Veila @ 2006 11 03, 17:26)
nu baik tu  irnesakyk.gif juk dar tik du mėnesiai mokslo praėjo  hihihi.gif

bet aš jau matau, kad man čia nepatinka... neįsivaizduoju savęs dirbančios kažką panašaus. be to, esu žalia matematikoj :/
Atsakyti
Aš studijuoju dailę ir technologijas.Būsima pedagogė aciuks.gif hihihi.gifIš pradžių ši specialybė man pasirodė patraukli,nes labai mėgstu piešti ir kurti šiaip visokius įdomius dalykėlius.Bet vėliau supratau jog mieliau studijuočiau rūbų dizainą. ax.gif
Atsakyti
aš studijuoju informatika, ir man labai patinka thumbup.gif
Atsakyti