QUOTE(bra$ke @ 2007 02 26, 02:43)
kolegijoje esu baigusi socialini darba, bet kai jau stojau zinojau, kad ne i savo vezes stoju... baigiau. studijas tesiau universitete. igijau socialines pedagoges specialybe.... bet ka as su siais diplomais s darysiu nezinau.
visa laika svajojau studijuoti kalbas, bet kadangi gime vaikelis, tai visi mano planai ir pasikeite. noreciau studijas testi bet nezinau kur, nes sirdis vis linksta i kalbas. bet kiek girdejau sio dalyko neakivaizdiniu budu studijuoti neimanoma. tad teks tenkintis ivairiausiu lygiu kursais.
o del magistriniu studiju dar turiu siek tiek laiko pasukti galva
gal atrasiu sriti, kuri ir man bus idomi 
visa laika svajojau studijuoti kalbas, bet kadangi gime vaikelis, tai visi mano planai ir pasikeite. noreciau studijas testi bet nezinau kur, nes sirdis vis linksta i kalbas. bet kiek girdejau sio dalyko neakivaizdiniu budu studijuoti neimanoma. tad teks tenkintis ivairiausiu lygiu kursais.
o del magistriniu studiju dar turiu siek tiek laiko pasukti galva
Anglų k. neakivaizdiniu būdu galima studijuoti vu, vpu ir tsi(prie Šiaulių universiteto). Priima turinčius uviversitetinį išsilavinimą. Mokslas trunka 2-3.m metų.
Papildyta:
QUOTE(rudens-vaikas @ 2007 03 02, 14:43)
Labai domina psichologija. Tu tikriausiai dieniniam? As turiu aukštojo diplomą, tai yra galimybė studijuoti VU sutrumpintai- 3 metus. Tik konkursas nemažas- 3 į vieną vietą. Kad mokytis įdomu, tai faktas. Bet ar sunku? Labai bijau matematikos. Tuoj priiminės dokumentus, o aš dar neapsisprendusi. O darbą ar bus įmanoma susirasti?