Įkraunama...
Įkraunama...

Ką studijuojate? Kodėl?

QUOTE(pandutė @ 2008 05 10, 07:41)
o kaip zinot kas prie sirdies,kai specialybiu tokie pavadinimai,kad net neaisku kuom dirbti reikes kai baigsi,manau del to dar ir nebaigiau nei vienos kolegijos nes vis nezinau ko noriu,nes nesuprantu kas ten do specialybes

Norėjau būti gydytoja. Kitos specialybės ir kiti pavadinimai manęs net nedomino biggrin.gif
Atsakyti
Aš čia , merginukės, ne į tema trupuliuka ax.gif Gal galit išsakyti savo nuomonę, kas geriau: lietuvių filologija, istorija ar teologija? Balai nėra aukšti, o ir matematika schmoll.gif Patarkit lens.gif
Atsakyti
QUOTE(daivulka78 @ 2008 06 05, 08:41)
Aš čia , merginukės, ne į tema trupuliuka ax.gif  Gal galit išsakyti savo nuomonę, kas geriau: lietuvių filologija, istorija ar teologija? Balai nėra aukšti, o ir matematika schmoll.gif Patarkit lens.gif

Net nežinau g.gif Geriausia rinktis tą, kas labiausiai traukia mirksiukas.gif
Asmeniškai aš, jei reiktų rinktis iš šitų trijų, rinkčiaus lietuvių filologiją smile.gif O teologija man atrodo visai neįdomi ir nereikalinga specialybė, bet čia tik mano nuomonė 4u.gif
Atsakyti
Aha, o ka man daryti jei visi trys patinka? O kokios perspektyvos su istorija ar lietuviu filologija, gal kas zino? Gal kas ka nors studijuoja ir gali patarti? Bukit gerutes issakykit savo nuomone ax.gif
Atsakyti
As studijuoju politikos mokslus, VU TSPMI:)
Atsakyti
studijuoju teise VU TF ir esu labai patenkinta, nes istojau kur visada labai norejau, tik sesijos netokios ziaurios galetu but doh.gif
Atsakyti
QUOTE(daivulka78 @ 2008 06 05, 23:26)
Aha, o ka man daryti jei visi trys patinka? O kokios perspektyvos su istorija ar lietuviu filologija, gal kas zino? Gal kas ka nors studijuoja ir gali patarti? Bukit gerutes issakykit savo nuomone  ax.gif

nu aš baigus viena iš istorijos pakraipų... darba turiu. smile.gif)) Bet šiaip istorija duoda okio bendro išsilavinimo.
Su filologija gali būt visokia ten redaktore ir pan, net nežinau.

perspektyvos daug ir nuo žmogaus savybių priklauso ne tik nuo specialybės smile.gif Be to būna žmogus baigia viena o dirba visai ką kita... studujuok kas įdomu tau
Atsakyti
MRU teisė ir penitencinė veikla.. visiškai patenkinta brunette.gif
Atsakyti
Sveikos..
Studijuoju Matematika.. Sakyciau, kad niekur kitur nebuciau labiau patenkintas.. manau kad neprasviau.. ax.gif kitur butu dar blogiau blush2.gif
Atsakyti
studijuoju valdyma ir energetika konkreciau transporto inzinerija:)Patenkinta smile.gif

Gal yra pirmakursiu siais metais musu tarpe sios specialybes??smile.gif
Atsakyti
QUOTE(daivulka78 @ 2008 06 05, 08:41)
Aš čia , merginukės, ne į tema trupuliuka ax.gif  Gal galit išsakyti savo nuomonę, kas geriau: lietuvių filologija, istorija ar teologija? Balai nėra aukšti, o ir matematika schmoll.gif Patarkit lens.gif

Aš jau pasirinkau. Įstojau į VDU VA.
Atsakyti
As studijuosiu psichologija neakivaizdziai VU. Bus mano jau antras aukstasis. Stojau cia nes tai buvo mano neissipildziusi svajone. Studijavau nemiela sirdziai moksla, dabar tikiuos dar klaida nebus velu istaisyt. smile.gif
Atsakyti