mokausi KMU medicinos fakultete, bet jei neistosiu i norima specialybe, tai like studiju metai, gali buti, kad bus kankyne...nors gal kaip nors susiimsiu...gerai, kad nesu is tu, kurie savo nuoskaudas ant pacientu ar siaip aplinkiniu islieja - taigi jie, manau, nenukentes
SU statybos inzinerija
as siais metai vel zadu stot,nes niekaip neiseina pabaigt mokslu,tik niekaip neapsisprendziu kur,del darbu tai labiausiai noreciau buhalterija,bet reik aukstu balu,antroj vieotj nesumastau kas perspektyviau butu verslo vadyba ar istaigu/imoniu administravimas?kuom panos skiriasi verslo vadyba ir verslo administravimas?kas geriau yra?
QUOTE(Sidharta @ 2006 07 30, 11:53)
o aš įstaigų ir įmonių administravimą
man labai patinka
kaip stojau maniau ne ten pataikiau, bet dabar savęs kitur ir neįsivaizduoju 
as irgi visadnorejau studijuot imoniu administravima,bet dabar abejoju,nes darbui reikalauja uzsienio kalbos o man su ja ne kas,tad galvoju gal verslo vadyba,bet nezinau ar patiktu toks darbas
QUOTE(Finna @ 2007 02 27, 18:14)
Studijuoju mediciną ir savo pasirinkimu esu labai patenkinta
Manau, kad kiekviena profesija turi savo pliusų ir savo minusų, bet jei atrandi tai kas tau prie širdies tai pliusai užgožia minusus
Aš visada norėjau būti gydytoja ir kuo toliau, tuo labiau įsitikinu, kad esu taip sakant "savo rogėse"
Manau, kad kiekviena profesija turi savo pliusų ir savo minusų, bet jei atrandi tai kas tau prie širdies tai pliusai užgožia minusus
Aš visada norėjau būti gydytoja ir kuo toliau, tuo labiau įsitikinu, kad esu taip sakant "savo rogėse"
o kaip zinot kas prie sirdies,kai specialybiu tokie pavadinimai,kad net neaisku kuom dirbti reikes kai baigsi,manau del to dar ir nebaigiau nei vienos kolegijos nes vis nezinau ko noriu,nes nesuprantu kas ten do specialybes
Vilniaus universitetas, KF, informologija. Viskas būtų čiki, tik negalvojau, kad šitiek IT bus prikišta..
Visomis kitomis disciplinomis esu labai patenkinta, sekasi neblogai.
o sakykit merginos, kur geriau
VUKFH vadyba ir verslo administravimas, ar ta pati tik VDU???
nezinau kur geresne kokybe, gal kas nors sudiruret, ar girdejot???
QUOTE(katanelis @ 2008 05 24, 18:59)
o sakykit merginos, kur geriau
VUKFH vadyba ir verslo administravimas, ar ta pati tik VDU???
nezinau kur geresne kokybe, gal kas nors sudiruret, ar girdejot???
Man atrodo VDU zymiai lengviau istot nei VUKFH.Nors gal ir klystu
MRU Teisę ir valdymą, labiau nepatinka nei patinka
QUOTE(A.U.G.U.S.T.A. @ 2008 05 24, 20:31)
Man atrodo VDU zymiai lengviau istot nei VUKFH.Nors gal ir klystu
O kaip su balais,labau auksti? 
šiaip balai nėra aukšti, kaip ir visur ir įstoti nėra sunku, tik VUKHF yra brangesnės studijos, nei VDU, bet įdomu kokybės atžvilgiu kaip???
QUOTE(katanelis @ 2008 05 25, 12:10)
šiaip balai nėra aukšti, kaip ir visur ir įstoti nėra sunku, tik VUKHF yra brangesnės studijos, nei VDU, bet įdomu kokybės atžvilgiu kaip???

Kiek teko girdet VU neatstoja joks kitas univeras :