Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai (VId.)

Ale o bet tačiau- jei jie jau nebežydės, gal galiu pasikuisti Nu aš LABAI atsargiai

nemanau kad negali dabar pats Amariliu sezonas gi visos laukiam kada i koki pc. uzves biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2009 10 30, 10:09)

Ale o bet tačiau- jei jie jau nebežydės, gal galiu pasikuisti  g.gif  ax.gif Nu aš LABAI atsargiai  blush2.gif

Nu jei labai atsargiai ir su didele meile, tai gal pavyks ir dabar lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Teska @ 2009 10 30, 09:17)
Ice tea o aukštaičiam negalima svogūno prašyt? Mes aukštaičiai ir geri žmonės  4u.gif

Prašyt visi galit net žemaičiai lotuliukas.gif lotuliukas.gif Ale nežinau kas ten tam vazone darysis tongue.gif Kiek jų ten yra, nes nei karto aš pati nepersodinau blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(jediara @ 2009 10 30, 09:20)
Nu jei labai atsargiai ir su didele meile, tai gal pavyks ir dabar  lotuliukas.gif

Ufff karsta.gif išsikaulijau tongue.gif Tik dabar reikia tėtį informuoti, kad jo gėlė GERAI sukūs lotuliukas.gif lotuliukas.gif Tai kiek paimti tų svogūnų g.gif - Giedrei, Teskai.... bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2009 10 30, 10:25)
Prašyt visi galit net žemaičiai  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Ale nežinau kas ten tam vazone darysis  tongue.gif Kiek jų ten yra, nes nei karto aš pati nepersodinau  blush2.gif

Tik nepamirkš, kad ji geriausiai žydi, kai priaugina vaikų mirksiukas.gif ir nufotografuok, kokiu gyliu pasodintas svogūnas ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jediara: 30 spalio 2009 - 09:29
QUOTE(Renita456 @ 2009 10 30, 09:19)
nemanau kad negali dabar pats Amariliu sezonas gi visos laukiam kada i koki pc. uzves biggrin.gif

Bet čia ne Hiperastrumas, o Eucharis mirksiukas.gif Jis nežiemoja mirksiukas.gif

Bet keras tai LABAI didelis thumbup.gif thumbup.gif Ale, bus fainai- labai kuo greičiau noriu pas tėtį yahoo.gif
Papildyta:
QUOTE(jediara @ 2009 10 30, 09:27)
Tik nepamirkš, kad ji geriausiai žydi, kai priaugina vaikų  mirksiukas.gif

Ane g.gif Nu einu pasiskaitysiu plačiau apie ją. Tai matyt todėl jinai ir sužydėjo tik vaikus užsiauginus, o ne dėl to kad aš išvažiavau hihihi.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2009 10 30, 10:29)
Bet keras tai LABAI didelis  thumbup.gif  thumbup.gif Ale, bus fainai- labai kuo greičiau noriu pas tėtį  yahoo.gif
Papildyta:

Tipo, būsi gera dukra lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Pamiršau blush2.gif

Mūsų forumo amarilių augintojos ir jų grožybės:

diasaja Samba (Teska), Flaming Peacock, Blossom Peacock, Celisa, Minerva, Alfresco, Antarctica, Apple Blossom, Ambiance, Red Lion, Ferrari, Elvas, Pink Nymph (Dvi), Benfica (Dvi)
Ice tea (Kaunas) Red Nymph (2baby-zebrina, Teska), Orange (2baby- zebrina, Teska), Apple blossom, Red Lion 2, Dancing Queen, Aphrodite, Double Jewel (Teska), Double Record (Teska), Papillio (Teska), Picotee, Lemon lime (berods baby), White, Ice Queen (Dvi, jediara), Pasadena, Cybister Bogota (Dvi, Teska), Cybister Emerald (baby-Dvi, Teska), Girafee, Kolibris, Double Elvas, Rausvai oranžinis, Rausvakraštis baltas
zebrina (Biržai) Lady Jane, Nymph, Royal Velvet, Red Lion, Minerva, Lietuvos milžino vaikiukas, Kolibris, „Palangės grožis“
Teska (Kaunas)Tropical Orange, Kolibris, Lady Jane, Pasadena 2, Dancing Queen (baby2), Nymph, Blossom Peacock (Ice tea), Alfresco, Red Lion, Raudoni 2 (baby), Baltas paprastas, Ice Queen (jediara), „Palangės grožis“ dryžuotas 6, „Palangės grožis“ raudonai oranžinis 5
Mader (Kaunas) La Paz (Ice tea, zebrina, Teska), White peacock, Red Lion, Nymph, Liberty, Minerva, Picotee, Lemon Lime, Arctic white, Rausvai persikinis (Ice tea)
Dvi (Vilnius) Lemon Lime, Red Lion, Papilio Buterfly, Cybister Merengue (Ice tea, Teska), Double Elvas (Teska), Double Promise (Teska), White Wonder
Eglužė žiemos (Vilnius) Lemon Lime (zebrina, Teska ir įtariami dar 3), Cybister Lima, Papillio, Red Lion, Liberty, Charisma, White Nymph, Moonlight, Arktic Ice, „Palangės grožis“ 7(Mader)
cunami White Nymph, Nymph, Liberty, Baltas pilnaviduris, Raudonas pilnaviduris, Charisma
milereta White Peacock 2, Kolibris, Siurprizas, Pamestinukai 2, Red lion, Apple blossom, Charisma
evers (Kretingos r.) Red Lion, Minerva, „Palangės grožis“, Baltas
jediara (Jurbarko r.) White Nymph, Red Nymph, Cybister, Papillio, Double Dragon, Double Record, Elvas, Minerva, Nežiniukas, Dancing Queen, Red Lion, Lady Jane, Frank Maguire, Pasadena, Blossom Peacock
muminukas (Kaunas) Moonlight, White nymph, Kolibris, Oranžinis (baby- zebrina), Baltas, Bordinis
giedre.vilnius (Vilnius) Red Lion, Cybister neaiškūs 2, Charisma
Daluksa (Teska)
egleja (Kaunas) Baltas, Pink dryžius, Red lion, Apple blossom, Royal Velvet
Livai (Kaunas) Aphrodite, Kolibris, Royal Velvet (baby- Ice tea), Arctic White
Sakalauskiene (UK) Alfresco, Cybister La Paz, Amalfi, Papilllio, Red Lion, Apple blossom, Athene, Black pearl
Pandora (Kaunas) Red lion 2, Pasadena, Nežiniukai 2 (baby)
Renita456 Charisma, Aphrodite, Lady Jane, Picotee, La Paz, Red Lion, Minerva, Lemon Lime, Red Nymph, Tropical Orange, Baltas, „Palangės grožis“ (Mader, giedre.vilnius)
zundyte Baltas su rožiniais dryžiukais, Bordo
uups Pink Floyd (Dvi), Lima, „Palangės grožis“
ingarasi Oranžinis
Ž.J. „Palangės grožis“
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice tea: 30 spalio 2009 - 09:35
QUOTE(Ice tea @ 2009 10 30, 09:26)
Prašyt visi galit net žemaičiai  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Ale nežinau kas ten tam vazone darysis  tongue.gif Kiek jų ten yra, nes nei karto aš pati nepersodinau  blush2.gif
Papildyta:

Ufff  karsta.gif išsikaulijau  tongue.gif Tik dabar reikia tėtį informuoti, kad jo gėlė GERAI sukūs  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Tai kiek paimti tų svogūnų  g.gif - Giedrei, Teskai.... bigsmile.gif

Ir man biggrin.gif NEPAMIRSK MANES lotuliukas.gif Nu thumbup.gif tavo amarilcikai sutupdyti,mano tai dar visi miega,kiti tik dar migdomi..bet labai laukiu kokiu naujienu pardose pasirodant wub.gif Jei tik ka uzmatysi grazaus ,didelio ir sveiko-griebk mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2009 10 30, 09:30)
Tipo, būsi gera dukra  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Reikės kažkaip visa tai pateikti kaip NAUDĄ thumbup.gif thumbup.gif
Nors jis pas mane LABAI GERAS- sakys- pasiimk tu ją visą rolleyes.gif Bet aš nerizikuosiu visu grožiu, nes pas mane gali jai netikti unsure.gif
Atsakyti
Ooooo, ačiū - kiek čia mes auginame grožybių bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Pas mane vienas White Peacock žiedstiebis neatlaikė svorio ir palūžo (per velai pastebėjau pamerkus nebeatsigavo).. verysad.gif Bet antrasis kol kas sėkmingai auga.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2009 10 30, 10:09)
Jie jau visi sukelti AUGTI, jau po miego  mirksiukas.gif
Papildyta:

Nu šūds tada  doh.gif reiks laukt pavasario  blush2.gif Būčiau jau rytoj išdraskius  tongue.gif Giedre, primink man pavasarį, kad norėsi svogūno  mirksiukas.gif

Ale o bet tačiau- jei jie jau nebežydės, gal galiu pasikuisti  g.gif  ax.gif Nu aš LABAI atsargiai  blush2.gif

Kadangi jie amariliai, tai reik ziuret, kokia ju busena - kada jie zydejo, jeigu seniau, gal jau lapus nudziovine, jeigu nudziovine - galima ramiai kast. Jeigu zaliuoja lapai, reik tadu ziuret, kada zydejo. Nu zodziu, reik elgtis, kaip su amariliais - jeigu labai apdziuve, galima ramiai kast lauk ir mums vezt smile.gif Jeigu zaliuoja, zydi - siukstu, nejudint. Beje, paklausk tevo, kada jie zydi smile.gif
Nu as taip galvoju...
Atsakyti