Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai (VId.)

QUOTE(milereta @ 2009 10 30, 09:50)
Pas mane vienas White Peacock žiedstiebis neatlaikė svorio ir palūžo (per velai pastebėjau pamerkus nebeatsigavo).. verysad.gif Bet antrasis kol kas sėkmingai auga.. 4u.gif

Vajė verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2009 10 30, 10:29)
Bet čia ne Hiperastrumas, o Eucharis  mirksiukas.gif Jis nežiemoja  mirksiukas.gif

Bet keras tai LABAI didelis  thumbup.gif  thumbup.gif Ale, bus fainai- labai kuo greičiau noriu pas tėtį  yahoo.gif
Papildyta:

Taigi jis tikras amarilis - ne koks tai meilenis biggrin.gif Speju, kad ziemoja smile.gif nu man atrodo, kad visi svoguniniai ziemoja, vienaip ar kitaip. Net ir Klivija, kur priskiriama prie svoguniniu, ale svoguno neturi nei kvapo, ir ta megsta ziemot biggrin.gif
Beje, ne i tema smile.gif Jeigu kuri esat ir zydinciu kaktusu megeja - pabreziu, ZYDINCIU - tai galiu dovanot va toki grozi. Nuskilo nuo kero, tai pasodinau atskirai
Parasykit i AZ, jeigu kuri norit

http://giedre.esu.as..._serialNumber=1
Atsakyti
QUOTE(giedre.vilnius @ 2009 10 30, 10:03)
Taigi jis tikras amarilis - ne koks tai meilenis biggrin.gif Speju, kad ziemoja smile.gif nu man atrodo, kad visi svoguniniai ziemoja, vienaip ar kitaip.

Nevaryk ant meilenių mad.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Jis ilsisi nuo kovo iki rugpjūčio- rečiau laistomi ir netręšiami. Tada ir persodinti reikia. Bet tik kas 3-4 metai. Bet tėvelio Euchariui TIKRAI daugiau nei 10 metų mirksiukas.gif
O sodinti reikia po 3-4 svogūnus blink.gif Tai kažin kas ten gausis kai parausiu ax.gif
Nu duosiu žinot mirksiukas.gif
Daugiau info ir info mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Renita456 @ 2009 10 30, 08:52)
Ice tea labai grazi lelija o kur jus randat tokiu loveliu pirkti seniuose kiek ziuriu tiek nerandu

as savo jaunikius 25 vnt i ten patalpinusi biggrin.gif

QUOTE(Ice tea @ 2009 10 30, 09:05)
ANE  bigsmile.gif Nu vsio- reiks apmažinti tėčio turtus  tongue.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Gal kas norės kokio svogūno iš Dzūkijos sostinės  bigsmile.gif Ale gal dabar negerai raustis  g.gif Gal reikia pavasario palaukti  g.gif KŪ DARYC  g.gif

AS NORIU

QUOTE(Ice tea @ 2009 10 30, 09:09)

Ale o bet tačiau- jei jie jau nebežydės, gal galiu pasikuisti  g.gif  ax.gif Nu aš LABAI atsargiai  blush2.gif

kuisk, rauk , vesk biggrin.gif

Laba, siandien maciua Tilzes gatveje, bazeleje amarilliu baltu po 11 lt ziedstiebiai ilgi ,kaikurie jau bepradedantys zydeti, bet ne pilnaviduriai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2009 10 30, 10:26)
Ufff  karsta.gif išsikaulijau  tongue.gif Tik dabar reikia tėtį informuoti, kad jo gėlė GERAI sukūs  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Tai kiek paimti tų svogūnų  g.gif - Giedrei, Teskai.... bigsmile.gif

... ir man. Jei dar ten kas liks rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Mader @ 2009 10 30, 11:17)
as savo jaunikius 25 vnt i ten patalpinusi biggrin.gif
AS NORIU
kuisk, rauk , vesk biggrin.gif
Laba, siandien maciua Tilzes gatveje, bazeleje amarilliu baltu po 11 lt ziedstiebiai ilgi ,kaikurie jau bepradedantys zydeti, bet ne pilnaviduriai 4u.gif

Vis Kaunas... Nu sulauks ir Vilnius savo amariliu..
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2009 10 30, 10:43)
... ir man. Jei dar ten kas liks rolleyes.gif

blink.gif Vajė kiek jūsų daug thumbup.gif thumbup.gif Pirmadienį pranešiu ko kiek turiu mirksiukas.gif Sąrašą jau sudariau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2009 10 30, 11:13)
Nevaryk ant meilenių  mad.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Jis ilsisi nuo kovo iki rugpjūčio- rečiau laistomi ir netręšiami. Tada ir persodinti reikia. Bet tik kas 3-4 metai. Bet tėvelio Euchariui TIKRAI daugiau nei 10 metų  mirksiukas.gif
O sodinti reikia po 3-4 svogūnus  blink.gif Tai kažin kas ten gausis kai parausiu ax.gif
Nu duosiu žinot  mirksiukas.gif
Daugiau info ir info  mirksiukas.gif

Nors ir amarilių giminės, jis auginamas šiek tiek kitaip, nei amariliai - Ice tea, viską gerai supratai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2009 10 30, 11:59)
blink.gif Vajė kiek jūsų daug  thumbup.gif  thumbup.gif  Pirmadienį pranešiu ko kiek turiu  mirksiukas.gif Sąrašą jau sudariau  mirksiukas.gif

Brauk mane is saraso. Geriau dar viena amarilka nusipirksiu lotuliukas.gif
Atsakyti
a kokis skirtumas kaip jis ilsisi ar kaip amarilis ar ne kaip amarilis, mes gi mylim gražius žiedus ir tai manau svarbiausia
MEILĖ GĖLĖMS VALDO PASAULĮ 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Teska @ 2009 10 30, 12:19)
a kokis skirtumas kaip jis ilsisi ar kaip amarilis ar ne kaip amarilis, mes gi mylim gražius žiedus ir tai manau svarbiausia
MEILĖ GĖLĖMS VALDO PASAULĮ  4u.gif

tep tep ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Teska @ 2009 10 30, 11:19)
mes gi mylim gražius žiedus ir tai manau svarbiausia
MEILĖ GĖLĖMS VALDO PASAULĮ  4u.gif

Patikslinsiu- MOTERYS VALDO PASAULĮ thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti