Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai (VId.)

QUOTE(zebrina @ 2009 10 30, 12:57)
Pavydziu as jums ,galit po bazes -pardas pavazinet -pamedziot ax.gif o pas mus dabar tik velinems viskas sugrusta..apie amarilius tik pasvajot verysad.gif
Tiesa,turiu ir malonia zinia-taigi ziuriu mano kolibriukas  nestuke.gif  thumbup.gif jau toks mazytis zirniukas,bet vistiek vaikas lotuliukas.gif Tik mama jau miegot susiruosus,teturi viena lapa..tai ir leist miegot -taip?

Mano situacija buvo panaši, tai merginos patarė, kad tegul miega mama su vaiku mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zebrina @ 2009 10 30, 11:57)
..tai ir leist miegot -taip?

Užfiksavau mirksiukas.gif
Leisk thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2009 10 30, 12:55)
Nu, Teska, pasišiukšlinai blink.gif Link amarilių kojos nevedė? mirksiukas.gif

Aš galima sakyt net neslampinėjau apie gėlės, specialiai piniginėn tik 50 lt įsidėjau jeigu ką, bet nesusigundžiau niekuo schmoll.gif išėjau tuščiom, ir net nelabai stengiaus sukiotis, tik apžiūrinėjau tai ko tikrai nebūčiau pirkus, visokias lapinias, kaktusus, kurių schmoll.gif link orchių pabijojau eit, o va švogėrka dvi orchytes išsitempė doh.gif
Apie amariliukus naujienų neturiu, ir stengsiuos kuo ilgiau neturėt doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teska: 30 spalio 2009 - 12:06
QUOTE(Teska @ 2009 10 30, 13:02)
Aš galima sakyt net neslampinėjau apie gėlės, specialiai piniginėn tik 50 lt įsidėjau jeigu ką, bet nesusigundžiau niekuo  schmoll.gif išėjau tuščiom, ir net nelabai stengiaus sukiotis, tik apžiūrinėjau tai ko tikrai nebūčiau pirkus, visokias lapinias, kaktusus, kurių  schmoll.gif  link orchių pabijojau eit, o va švogėrka dvi orchytes išsitempė  doh.gif
Apie amariliukus naujienų neturiu, ir stengsiuos kuo ilgiau neturėt  doh.gif

Na, na pažįstam mes tas ligones mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Teska @ 2009 10 30, 12:02)
Aš galima sakyt net neslampinėjau apie gėlės, specialiai piniginėn tik 50 lt įsidėjau jeigu ką, bet nesusigundžiau niekuo  schmoll.gif išėjau tuščiom, ir net nelabai stengiaus sukiotis, tik apžiūrinėjau tai ko tikrai nebūčiau pirkus, visokias lapinias, kaktusus, kurių  schmoll.gif  link orchių pabijojau eit, o va švogėrka dvi orchytes išsitempė  doh.gif
Apie amariliukus naujienų neturiu, ir stengsiuos kuo ilgiau neturėt  doh.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif uz 50lt.prie geru aplinkybiu zinai kiek amarilciku iseina hihihi.gif
Ice tea o tavo kolibris ka daro-miega?
Atsakyti
Gal kam reikia lasisiniu su baltu viduriuku
Atsakyti
QUOTE(zebrina @ 2009 10 30, 14:42)
Ice tea o tavo kolibris ka daro-miega?

Dar sėkmingai salotas augina thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Renita456 @ 2009 10 30, 14:48)

A kokia fotkė bigsmile.gif Lašiša mane vilioja ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Renita456 @ 2009 10 30, 15:48)

Taip pat turiu balta Intokasie su zietkociu
Papildyta:
QUOTE(Ice tea @ 2009 10 30, 16:00)
Dar sėkmingai salotas augina  thumbup.gif  thumbup.gif
Papildyta:

A kokia fotkė  bigsmile.gif Lašiša mane vilioja  ax.gif

fotkes neturiu gelytes vaziuoju parsivest todel pasiulau gal kas nori prigriebciau daugiau
Atsakyti
QUOTE(Renita456 @ 2009 10 30, 15:06)
fotkes neturiu gelytes vaziuoju parsivest todel pasiulau gal kas nori prigriebciau daugiau

Paimk man vieną lašišą mirksiukas.gif
Atsakyti
Gerai
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2009 10 30, 15:11)
Paimk man vieną lašišą  mirksiukas.gif

man irgi wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Renita456 @ 2009 10 30, 15:14)

O iš kur tu esi bigsmile.gif Ir pa kiek tie kvietkai bigsmile.gif
Atsakyti