Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai (VId.)

QUOTE(žostautė @ 2009 11 01, 13:56)
Laukiu žiedo  wub.gif  Svogūnas dar ir trečią žiedstiebį leidžia...  wub.gif

gražu... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2009 10 31, 11:31)
Bet ir žiedo nemačiau verysad.gif Tai priekabiauju dėl pavadinimo schmoll.gif

taigi sakė, kad "Lašišinis" mirksiukas.gif biggrin.gif o aš dar tokio neturiu... smile.gif

QUOTE(Renita456 @ 2009 11 01, 13:20)
Merginos gelytes jau Kaune

thumbup.gif o kaip atsiimt iš tavęs? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Livai: 01 lapkričio 2009 - 19:45
QUOTE(uups @ 2009 11 01, 17:37)
'Intokazi'  mirksiukas.gif
ir jo zhiede neturi buti jokiu rausvu brukshneliu. Jei yra- brokas.

ash tai nelabai suprantu kodel jus ieshkot veisliu pavadinimu ish interneto  unsure.gif chia panashiai kaip shuni pavadint 'taksu', jei i toki panashus, nesvarbu, kad vienas ish jo tevu buvo shiaip kieminukas unsure.gif
Ish tiesu juk kai kurios geliu veisles zhiauriai panashios,- neatskirsi ju taip paprastai g.gif

o kur dar ieskot pavadinimo?
Atsakyti
QUOTE(daivasen @ 2009 11 01, 00:41)
Na jau seniai cia kazkaip lanketes myletojos, gal kas naujienu geru kokiu is PC turit?

jeigu tu iš Marijampolės, turiu naujienų thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(giedre.vilnius @ 2009 11 01, 19:11)
o kur dar ieskot pavadinimo?

Ant pakuotes, kai perki. Tada tikrai zinai, ka gavai...
teorishkai, placiai pardavinejamos gana daznos veisles turbut, bet be zhinyno ir patirties, tikrai, manau, per sunku atspeti kas per veisle. Be to, gali but pardavinejami ir hibridai g.gif
Atsakyti
Kol auginau vieną kitą, tai tos veislės ir nerūpėjo blush2.gif , o kai dabar "susirgau" lotuliukas.gif , tai norisi žinoti viską - nors aišku, augalo grožio tai nepakeičia thumbup.gif
Atsakyti
As beveik is marijampoles kokiu naujienu yraaaaaaaa...........?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivasen: 01 lapkričio 2009 - 21:41
QUOTE(daivasen @ 2009 11 01, 22:40)
As beveik is marijampoles kokiu naujienu yraaaaaaaa...........?

Didžiojoj Maximoj nuo Rimi, prie įėjimo yra gėlių parduotuvė, o ten amarilių po 19,- lt.: raudonų, baltų, baltas pilnaviduris, šv. rausvas su baltu. 4u.gif
Atsakyti
Ko amarilčikės tyli? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Renita456 @ 2009 11 01, 13:20)
Merginos gelytes jau Kaune

parasyk i Az kaip pasiimti wink.gif

QUOTE(uups @ 2009 11 01, 20:22)
Ant pakuotes, kai perki. Tada tikrai zinai, ka gavai...
teorishkai, placiai pardavinejamos gana daznos veisles turbut, bet be zhinyno ir patirties, tikrai, manau, per sunku atspeti kas per veisle. Be to,  gali but pardavinejami ir hibridai  g.gif

nu ieskom , nes kartais supainiota buna lapeliai tongue.gif pvz oirkai kaip Arctic white , bet pilnaviduris ir labiau man panasus i White peacock 4u.gif taigi kaikurie musu turi veisles, bet tikrai ne tas kurios nurodytos ant pakuotes 4u.gif
Atsakyti
Pasisakysiu blush2.gif Dėl pavadinimo ieškojimo internete- man asmeniškai fainiau žinoti į ką jis panašus- į taksą ar į pudelį tongue.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Kaip pavadinsi, taip nepagadinsi, tik širdelei bus smagiau- ar jis bus "Baltas" ar "Intokasie"- kakoj skirtum, juk žydės taip pat mirksiukas.gif

O dabar pasipasakosiu apie Eucharį biggrin.gif Tėčio Eucharis LABAI keistas- neturi JOKIŲ vaikų- radau tik 6 normalaus dydžio svogūnus thumbup.gif thumbup.gif
Kadangi pabijojau iš tėvelio atimti tris kartus per metus žydinčio grožio, tai jam palikau 3 svogūnus, vieną buvo pažadėjęs savo draugei, vieną pasiėmiau aš, o kitą pažadėtą Giedrei mirksiukas.gif Nepykit kitos mergaitės blush2.gif
Bet pamatytumėt KOKIE LAPAI bigsmile.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice tea: 02 lapkričio 2009 - 09:52
Viskas gerai. Aš, atrodo, jau turiu eucharį - priglaudžiau išmestą. Viso radau 17 svogūnėlių 4 didesni ir mažyčiai. Kaip tik šiandien ruošiuosi sodinti.. Ice tea - pagal tavo nuorodas euchariai būna 2 rūšių. Tavo tėčio tikriausiai tas, kuris augina didelius svogūnus, o mano rasti - mažus iki 5 cm dydžio..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo milereta: 02 lapkričio 2009 - 10:03