Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai (VId.)

QUOTE(milereta @ 2009 11 02, 11:02)
Viskas gerai.  Aš, atrodo, jau turiu eucharį - priglaudžiau išmestą. Viso radau 17 svogūnėlių 4 didesni ir mažyčiai. Kaip tik šiandien ruošiuosi sodinti.. Ice tea - pagal tavo nuorodas euchariai būna 2 rūšių. Tavo tėčio tikriausiai tas, kuris augina didelius svogūnus, o mano rasti - mažus iki 5 cm dydžio..

Dzyzus, kur cia tokias geles ismetineja? unsure.gif
Atsakyti
Ice tea ok mirksiukas.gif
aš pastebėjau, kad kažko aprimę amarilininkės, dvi dienas nebuvau, galvojau jau nespėsiu visko ir perskaityt, o čia kukliai kukliai lotuliukas.gif
iš amarilių fronto, tai mamos kaimietukai- palangės grožiai apsivaikavę ir vaikų vaikai, kiekvienas po tris keturis vaikus, tai jau bus vaikų derliaus, nes ir taip pas mamą jų jūra, tik kaip tikra mylėtoja nežino, nei koks kuris, tik kad 4 rūšių doh.gif lotuliukas.gif tai darysiu tvarką, sakiau, bet be žydėjimo jokių tvarkų ten neįvesi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Teska @ 2009 11 02, 12:25)
tik kaip tikra mylėtoja nežino, nei koks kuris, tik kad 4 rūšių  doh.gif  lotuliukas.gif tai darysiu tvarką, sakiau, bet be žydėjimo jokių tvarkų ten neįvesi  doh.gif

Va va, pas mane ir gi svogūnų daug, bet keleto nežinau kieno mažvaikiai (kai atskyriau į kitą vazoną galvojau prisiminsiu lotuliukas.gif ), tai ir laukiu žydėjimų po kelių metų doh.gif Atsikratyt gaila - įtariu Lemon Lime, nes tuos paprastus jau išmetu.
Atsakyti
Viskas gerai.  Aš, atrodo, jau turiu eucharį - priglaudžiau išmestą. Viso radau 17 svogūnėlių 4 didesni ir mažyčiai. Kaip tik šiandien ruošiuosi sodinti.. Ice tea - pagal tavo nuorodas euchariai būna 2 rūšių. Tavo tėčio tikriausiai tas, kuris augina didelius svogūnus, o mano rasti - mažus iki 5 cm dydžio..

O žiedai ar skiriasi? g.gif
Atsakyti
Atskyriau Apple Blossom vaikiuką.. žiūrėsiu, kas gausis smile.gif jei kas nors norės - kreipkitės wink.gif

Ir dar du nežiniukus (foto įdėsiu vakare), auginau du metus, šią vasarą pražydo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(auryle @ 2009 11 02, 13:47)
Atskyriau Apple Blossom vaikiuką.. žiūrėsiu, kas gausis smile.gif jei kas nors norės - kreipkitės wink.gif

Ir dar du nežiniukus (foto įdėsiu vakare), auginau du metus, šią vasarą pražydo smile.gif

Aš noriu obuoliuko vaikiuko 4u.gif
Atsakyti
Ok smile.gif 2 minučių skirtumu laimėjai smile.gif Jei neatsisakys nežiniuko, tai liko dar vienas smile.gif svarbu, kad išgyventų po bambagyslės nutraukimo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(auryle @ 2009 11 02, 14:10)
Ok smile.gif 2 minučių skirtumu laimėjai smile.gif Jei neatsisakys nežiniuko, tai liko dar vienas smile.gif svarbu, kad išgyventų po bambagyslės nutraukimo  rolleyes.gif

Jei nežiniukas pilnaviduris - tai aš norėčiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2009 11 02, 13:12)
Jei nežiniukas pilnaviduris - tai aš norėčiau  ax.gif

As ir ,jei 2 neziniukas-pilnaviduris biggrin.gif
Atsakyti
Mano 3 "švedai" jau nosis kiša ir dairosi kur papuolę lotuliukas.gif
Atsakyti

o siaube negaliu net pagalvot tokia gele kazkas ismete trenktas turbut.. stupid.gif oij jojoj kaip jum pasiseke toki lobi rasti.... good.gif
kaip pavydziu.. blush2.gif siaip netaip gavau pora mazyliu svoguneliu tad dabar daboju...o kiek vargo buvo kiek as ju ieskojau... karsta.gif tad dabar tikiuos kad daugntis prades pas mane...kazi ar greitai auga euchario svoguneliai...ir dar panos gal galit euchario foto...siaube kaip noreciau pamatyt jusu... bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(evers @ 2009 11 02, 16:01)
siaube kaip noreciau pamatyt jusu... bigsmile.gif

Pas mane tai tik DIDELI lapai šeši tongue.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti