Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai (VId.)

QUOTE(Teska @ 2009 11 05, 12:05)
Mokslo padavė, tai 15psl. paskaičiau, tai nepradėjau dar galima sakyt. Va baigsiu kursinius tada atsigausiu Dabar tokį kursinį skaitau, kad makaulėj perversmas, nuo terminų gausos, ir net silpna, kaip 40psl. perskaityt, mirtis alyvose  doh.gif
O jei kam reikia, baltų dryžiukų, tai sakykit garsiai, nes mama mes lauk, tai galėsiu gelbėt, pati jau 5 turiu tai kaip ir nebereikia, bet gal kam  mirksiukas.gif  Skambino ir keikė kad labai pis... tie amarilkos

As ir noreciau vieno dryzuotuko jei apsiimtumet atsiusti ax.gif , skolinga neliksiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglužė žiemos @ 2009 11 04, 21:54)
Nuu, Kauno miargos, kas norit mano "Palangės grožio"? Foto jau buvau įdėjusi, kol kas nė viena nemiega ir žydėt kiek pastebėjau nesiruošia biggrin.gif Mama kitą sav. ruošiasi važiuota pas seserį į Kauną,t.y. pas mano tetą, tai atveš pas jus svogūnus. Tik teks jums pačioms atvykt ir atsiimti ax.gif  Teska Lemon Lime, Mader Palangės grožis - ponios dar neapsigalvojote?

as noriu ax.gif Tik va cia isokau visai atsitiktinai radusi sia tema ir as gelininke megeja- man pavadinimai mazai ka sako- fotkes kalba uz save biggrin.gif Einu paieskosiu fotkiu tada

QUOTE(Teska @ 2009 11 05, 12:05)
O jei kam reikia, baltų dryžiukų, tai sakykit garsiai, nes mama mes lauk, tai galėsiu gelbėt, pati jau 5 turiu tai kaip ir nebereikia, bet gal kam  mirksiukas.gif  Skambino ir keikė kad labai pis... tie amarilkos

sakau garsiai: REIKIA ax.gif
Atsakyti
Oi kaip čia pas jus gražu! Gaila,kad aš aukštaitė,kitaip visų atliekamus priglausčiau ir mandresnių nusipirkčiau wub.gif .Gal yra tokių,kas siunčia paštu ar autobusu į kitus miestus?Nes turiu tik raudoną, baltą su raudonais dryželiais ir raudoną su baltais dryželiais.Ir visi šiuo metu miega doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Elzė @ 2009 11 05, 15:48)
as noriu  ax.gif 

O kokių pati turiu bigsmile.gif Įtrauksiu į sąrašą amarilčikių ligonių hihihi.gif hihihi.gif

Dar priminkit, kurios pasiėmėt lašišiukus iš Renitos rolleyes.gif

daivasen, o kokius tu turi- pasisakyk mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice tea: 05 lapkričio 2009 - 16:06
QUOTE(Teska @ 2009 11 05, 13:51)
ok paimsiu ir pridėsiu dovanų  mirksiukas.gif

aciuks.gif tai gal galesim pasikeist,kai suzydes,nes jau nebezinau ko as ten turiu..misraine blush2.gif
Ice tearegistruok mano lašišiuka biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zebrina: 05 lapkričio 2009 - 16:09
pas mane mišrainė, kaip ten sako vinigretas,
tai sakau mamai kad iki pavasario viską paliktų, nes tuos kuriuos tiksliai žinau kokie atvešiu kaip ir minėjau po mėnesiuko, o kurių nežinau, tai atidedam pavasariui.
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2009 11 05, 15:32)
Tai kiek prigriebei  bigsmile.gif  tongue.gif

viena - ale nagai dar niezti. Ale laukiu dar is ebejaus turi pareit keli. Be to, hiacintus pasisodinau - neiskente siemet jie pas mane iki sausio, tai turetu zydet gruodzio vidury
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2009 11 05, 17:03)
O kokių pati turiu  bigsmile.gif Įtrauksiu į sąrašą amarilčikių ligonių  hihihi.gif  hihihi.gif

Dar priminkit, kurios pasiėmėt lašišiukus iš Renitos  rolleyes.gif

daivasen, o kokius tu turi- pasisakyk  mirksiukas.gif

Na as jau kaip ir rasiau kokius turiu pavadinimu nezinau nei vieno tai paieskosiu nuotrauku savo viena turiu tikrai, user posted image
O sitos nuotraukos skolintos ir del balto neesu tikra kad jis butent taip atrodo jau kaip prazys tai tikrai zinosiu....
http://i112.photobuc...te/amarilis.jpg
user posted image
Atsakyti
QUOTE(chasmina13 @ 2009 11 05, 16:58)
Oi kaip čia pas jus gražu! Gaila,kad aš aukštaitė,kitaip visų atliekamus priglausčiau ir mandresnių nusipirkčiau wub.gif .Gal yra tokių,kas siunčia paštu ar autobusu į kitus miestus?Nes turiu tik raudoną, baltą su raudonais dryželiais ir raudoną su baltais dryželiais.Ir visi šiuo metu miega doh.gif

o kokiam mieste si aukstaite? g.gif
QUOTE(Ice tea @ 2009 11 05, 17:03)
O kokių pati turiu  bigsmile.gif Įtrauksiu į sąrašą amarilčikių ligonių  hihihi.gif  hihihi.gif

tai kad as nezinau pavadinimu. Pas mane visos geles "no name" kaip as sakau. Nes man eina "grazu". Tai va turiu amariliu (balta su roziniais dryzeliais, raudona, ir toki labai tamsu bordo beveik). Cia gal kaimieciai pas mane, kaip kad jus vadinat g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Parsinešiau svogūną iš eurogėlių, iš jo jau žiedkotukas lenda. Tai man jį jau galima kišt vazonan? Ar pirma kalio permanganate pamirkyt? unsure.gif

Mergaitės, eurogėlėse Vilniuje yra Papillio, Charisma, Hercules ir, atrodo, Lemon lime (geltonas kažkoks, žodžiu). Bet tik po vieną visų.
Atsakyti
Iš Kupiškio blush2.gif .Va todėl ir ieškau kur gražesnių gėlyčių gauti,nes pas mus nieko nėra schmoll.gif .O jūsų toookios thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(žostautė @ 2009 11 05, 19:43)
Parsinešiau svogūną iš eurogėlių, iš jo jau žiedkotukas lenda. Tai man jį jau galima kišt vazonan? Ar pirma kalio permanganate pamirkyt?  unsure.gif

Mergaitės, eurogėlėse Vilniuje yra Papillio,  Charisma, Hercules ir, atrodo, Lemon lime (geltonas kažkoks, žodžiu). Bet tik po vieną visų.

jeigu be ligų-aš nekiščiau į jokią chemiją schmoll.gif
Atsakyti