Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai (VId.)

QUOTE(Eglužė žiemos @ 2009 11 05, 11:14)
Taigi:
Teska  - Lemon Lime
Mader  - Palangės grožis
zebrina - Lemon Lime (o kaip atsiimsi iš Kauno? )
Ice tea - Palangės grožis

Lauksiu žinių su tetulės adresu mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Teska @ 2009 11 05, 11:14)
lapkryčio pabaigoj- gruodžio pradžioj važiuosiu, pažiūrėsiu kiek ir ko yra, nes iš krūvos kaimiečių vienas tikrai yra ir net žinau kuris, nes žydėjo kai svečiuose buvau, tai pati pažymėjau  doh.gif

VALIO thumbup.gif thumbup.gif Aš kantri- palauksiu mirksiukas.gif
Atsakyti
nu jusu ir tempai plepejimo blink.gif

QUOTE(Renita456 @ 2009 11 05, 08:15)

man tai tas 'Intokazi' labiau i 'Ludwig dazzler' panashus. Nu vistiek neisikertu, kaip jus taip veisles ish akies nustatot g.gif

pribidinau ebejuj kazhkokiu egzotiku unsure.gif tipo, japonishku kazhkokiu...nelabai pasitikiu g.gif tikiuosi, nelaimesiu, bet labai didelis noras apsipirkt buvo lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uups: 05 lapkričio 2009 - 11:48
QUOTE(uups @ 2009 11 05, 11:47)
pribidinau ebejuj kazhkokiu egzotiku unsure.gif  tipo, japonishku kazhkokiu...nelabai pasitikiu g.gif  tikiuosi, nelaimesiu, bet labai didelis noras apsipirkt buvo lotuliukas.gif

Ei, pasimaivyk- parodyk ką tokius bidinai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2009 11 05, 10:50)
Ei, pasimaivyk- parodyk ką tokius bidinai  bigsmile.gif

ish egzotiku -Cybister 'Santa Rosa'
user posted image
ir 'Yume Mitai'
user posted image
ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Teska @ 2009 11 05, 11:05)
Mokslo padavė, tai 15psl. paskaičiau, tai nepradėjau dar galima sakyt. Va baigsiu kursinius tada atsigausiu Dabar tokį kursinį skaitau, kad makaulėj perversmas, nuo terminų gausos, ir net silpna, kaip 40psl. perskaityt, mirtis alyvose  doh.gif
O jei kam reikia, baltų dryžiukų, tai sakykit garsiai, nes mama mes lauk, tai galėsiu gelbėt, pati jau 5 turiu tai kaip ir nebereikia, bet gal kam  mirksiukas.gif  Skambino ir keikė kad labai pis... tie amarilkos

Teska,o tu negaletum ,kai imsi saviski LEMON LIME ir mano prigriebt blush2.gif ir atsiust..prie to paties dar is tavo mamos dryziuka papirksiu rolleyes.gif gerai as cia noriu ar ne blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2009 11 05, 11:02)
Tai buvai užsisakiusi, ar kaip? g.gif

Aš buvau užėjus, pasakiau kokio noriu, mergina užsirašė mano telefonu numerį ir va paskambino kai gavo smile.gif Labai patogu.
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2009 11 05, 12:31)
ir 'Yume Mitai'

Šitas AFIGIENAS bigsmile.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zebrina @ 2009 11 05, 13:43)
Teska,o tu negaletum ,kai imsi saviski LEMON LIME ir mano prigriebt blush2.gif ir atsiust..prie to paties dar is tavo mamos dryziuka  papirksiu rolleyes.gif gerai as cia noriu ar ne blush2.gif

ok paimsiu ir pridėsiu dovanų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Teska @ 2009 11 05, 12:05)
Mokslo padavė, tai 15psl. paskaičiau, tai nepradėjau dar galima sakyt. Va baigsiu kursinius tada atsigausiu Dabar tokį kursinį skaitau, kad makaulėj perversmas, nuo terminų gausos, ir net silpna, kaip 40psl. perskaityt, mirtis alyvose  doh.gif
O jei kam reikia, baltų dryžiukų, tai sakykit garsiai, nes mama mes lauk, tai galėsiu gelbėt, pati jau 5 turiu tai kaip ir nebereikia, bet gal kam  mirksiukas.gif  Skambino ir keikė kad labai pis... tie amarilkos

as irgi dryziuku noriu. Beje zinoki Rimi amariliai superiniai - svogunai, kaip obuoliai, o yra tokiu, kur leidzia tris ziedus, ir dar vaikiukas pasonej pupso. Nu fantastika, tik aisku veisle neaiski - ant visu nupaisyti raudoni amariliai, ale speju bus visokiu spalvu. 14 litukum merginos
Atsakyti
QUOTE(giedre.vilnius @ 2009 11 05, 14:24)
as irgi dryziuku noriu. Beje zinoki Rimi amariliai superiniai - svogunai, kaip obuoliai, o yra tokiu, kur leidzia tris ziedus, ir dar vaikiukas pasonej pupso. Nu fantastika, tik aisku veisle neaiski - ant visu nupaisyti raudoni amariliai, ale speju bus visokiu spalvu. 14 litukum merginos

Nu bet taip nesinori dar vieno raudono blush2.gif Palauksiu kol sužydės pardoj, tada imsiu jei bus įdomus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2009 11 05, 15:28)
Nu bet taip nesinori dar vieno raudono  blush2.gif Palauksiu kol sužydės pardoj, tada imsiu jei bus įdomus  mirksiukas.gif

kadangi pas mane nei vienas kol kas nezydi, tai man dzin, kokie - bile zydetu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(giedre.vilnius @ 2009 11 05, 14:29)
kadangi pas mane nei vienas kol kas nezydi, tai man dzin, kokie - bile zydetu biggrin.gif

Tai kiek prigriebei bigsmile.gif tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice tea: 05 lapkričio 2009 - 14:39