Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai (VId.)

nu ir tempai pas jus siaubas blink.gif ,prie kalediniu atvezimu ir as prisijungsiu rolleyes.gif
Atsakyti
As turiu paprastu tai jie su baltu viduriuku, o sitas raudonas tai jau ir man atrodo kad netoks jau ir paprastas.....o is kur cia pries kaledas galvojat siustis?
Atsakyti
QUOTE(daivasen @ 2009 10 27, 23:08)
As turiu paprastu tai jie su baltu viduriuku, o sitas raudonas tai jau ir man atrodo kad netoks jau ir paprastas.....o is kur cia pries kaledas galvojat siustis?

cia jau uupsmus pasefuotu,jei geros busim,ji is olandijos grys namo i kauna ax.gif
Atsakyti
O tai kazin ar asgaleciau prisigretinti prie visu jusu sefuojamu, aisku jei cia man kainos tiks ir cia neprisipirksiu kokiu, nes jau miegot naktim negaliu....
Atsakyti
QUOTE(daivasen @ 2009 10 27, 23:08)

Arba Dvi mums vėl padės ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, aš čia nauja tai atsiprašau jei ne ten rašau. Padėkit. Ant mano fikuso lapų atsirado baltos dėmės. Kas tai? Ką daryti? Labai prašau padėkit. Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2009 10 27, 22:00)
Aišku, bet aš visuomet pasodinusi palaistau, dar niekada nesupuvo, todėl man ir buvo keista, kodėl nelaistoma  ax.gif

va va, as sito ir klausiau Ice Tea - nes as pasodinu, palaistau, ir tada nelaistau, kol neislenda koks nors ziedas. O ji visai nelaisto - ikisa i zeme ir laukia, kol kas islys. As irgi tiap darysiu. Gal maziau puviniu ir kirminu bus doh.gif
Papildyta:
QUOTE(daivasen @ 2009 10 27, 23:19)
O tai kazin ar asgaleciau prisigretinti prie visu jusu sefuojamu, aisku jei cia man kainos tiks ir cia neprisipirksiu kokiu, nes jau miegot naktim negaliu....

thumbup.gif As irgi smile.gif nebegaliu miegoti. Ale ten kazkaip brangus pasirode - praejusioj temoj issiaiskinom, kad apie 50 lituku veisliniai, ir po 5 EUR neveisliniai. Ale tokiu pigesniu, apie 15 lituku tai ir pas mus Lietuvoje gali gaut apie Kaledas - ir zydinciu, ir nezydinciu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giedre.vilnius: 27 spalio 2009 - 22:53
As tai jauciu kad dar ir cia papirksiu, man po 40-50 lt tai brangoki irgi, bet vistiek gal kokie ispardavimai bus ar kas pan., ziuresim gal ka pasiulys patrauklaus pries sventes mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(egleja @ 2009 10 27, 22:14)
cia jau uupsmus pasefuotu,jei geros busim,ji is olandijos grys namo i kauna ax.gif

is vokietijos biggrin.gif

QUOTE(giedre.vilnius @ 2009 10 27, 22:52)
thumbup.gif  As irgi smile.gif nebegaliu miegoti. Ale ten kazkaip brangus pasirode - praejusioj temoj issiaiskinom, kad apie 50 lituku veisliniai, ir po 5 EUR neveisliniai. Ale tokiu pigesniu, apie 15 lituku tai ir pas mus Lietuvoje gali gaut apie Kaledas - ir zydinciu, ir nezydinciu  ax.gif

nu ne visai taip,- pvz, per ebay.de po 4,90-5.95 eur labai daug veisliu gali gaut,- tarkim, 'White peackok','Ludwig dazzler', 'Rilona', 'Minerva', 'Sydney', 'Susan', 'Aphrodite', 'unique','Souvereign', 'Papilio-Exotic star', 'Picotee','Lemon Star', 'Red peackock'
Ish internetiniu parduotuviu t.p.-po 5-6 eur - 'ferarri', 'angelique', 'baby star','green godess','donau','pamela', 'hercules', 'apple blossom','mont blanc'
fuu..vos neuzhkimau kol viska surashiau karsta.gif
daug perkant ir dalinantis siuntimo ishlaidas,- jos butu litas-du mirksiukas.gif o gal ir mazhiau, kai jus chia tokios maniakes biggrin.gif
Atsakyti
TAI BUTU PUIKU.... thumbup.gif TIK KAD ORGANIZATORIU ATSIRASTŲ.... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivasen: 28 spalio 2009 - 00:27
QUOTE(uups @ 2009 10 28, 01:11)
is vokietijos biggrin.gif
nu ne visai taip,- pvz, per ebay.de  po 4,90-5.95 eur labai daug veisliu gali gaut,- tarkim, 'White peackok','Ludwig dazzler', 'Rilona', 'Minerva', 'Sydney', 'Susan', 'Aphrodite', 'unique','Souvereign', 'Papilio-Exotic star', 'Picotee','Lemon Star', 'Red peackock'
Ish internetiniu parduotuviu t.p.-po 5-6 eur - 'ferarri', 'angelique', 'baby star','green godess','donau','pamela', 'hercules', 'apple blossom','mont blanc'
fuu..vos neuzhkimau kol viska surashiau karsta.gif
daug perkant ir dalinantis siuntimo ishlaidas,- jos butu litas-du  mirksiukas.gif o gal ir mazhiau, kai jus chia tokios maniakes biggrin.gif

Tai kad ne visi iš e-bay į Lietuvą siunčia, jau žiūrėjau verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Saulužė. @ 2009 10 27, 23:42)
Sveikos merginos, aš čia nauja tai atsiprašau jei ne ten rašau. Padėkit. Ant mano fikuso lapų atsirado baltos dėmės. Kas tai? Ką daryti? Labai prašau padėkit. Ačiū.

Čia kalbame apie amarilius mirksiukas.gif
Atsakyti
Radau vieną pardavėją, kuris siunčia į Lietuvą.
Atsakyti