tai jau lauksim kol uups grys namo kaledom parves mums ligonems vaistu
uupslabai jau noreciau EVERGREEN ARBA LIMA JEIGU PAVYKTU TUREK IR MANE OMENY busiu labai dekinga
QUOTE(jediara @ 2009 10 28, 12:06)
Taip, ima, nes jau pavedimas žinau kiek kainuoja 
Ačiū Ice tea už atsakymą
, žiūrėsiu, kaip čia maniškiams, palaistytiems bus 
Papildyta:
Taip, Amerikoj pigiausia, bet neaišku kaip su muitine, nes visi tuos fitosanitarinius pasus turi
Gal palauksime Kalėdų
Ačiū Ice tea už atsakymą
Papildyta:
Taip, Amerikoj pigiausia, bet neaišku kaip su muitine, nes visi tuos fitosanitarinius pasus turi
Gal palauksime Kalėdų
nu nezinau, as tai apsipirkineju Europos Ebejuose, bo Amerikoj baisiai plesia uz atvezima - paciu prekiu kainos tai ten mazesnes, ale be 20 Lt nieko nesiuncia...
gerai merginos dabar kreipiuosiu klausimu,jeigu mano amarilcikas lapus migdo,bet is vidurio naujus leidzia,ka daryti?,jam dar iki miego menesiukotruksta
QUOTE(egleja @ 2009 10 28, 13:18)
gerai merginos dabar kreipiuosiu klausimu,jeigu mano amarilcikas lapus migdo,bet is vidurio naujus leidzia,ka daryti?,jam dar iki miego menesiukotruksta 
o čia taip tiksliai žinai kiek iki ko jam trūksta? aš pvz leidžiu spręst pačiam cibuliui, kada jis nori miega ir kiek nori miega, kada nori tada keliasi, ir aš net nesigilinau niekada kiek laiko reikia miegot
nu o jei geltonuoja po truputi lapai o is vidaus naujus leidzia tai migdyt?
As tai kai visada nedaskaicius iki galo irgi priverciau miegot savus svogunus, isroviau is zemes palaikiau per nakti kluone gal truputi ilgiau ir paskui nukarpiau lapus ir nezinau kokios viso sito mano darbo bus pasekmes, bijau kad tik nebuciau ju nuzudzius.....
QUOTE(daivasen @ 2009 10 28, 13:11)
As tai kai visada nedaskaicius iki galo irgi priverciau miegot savus svogunus, isroviau is zemes palaikiau per nakti kluone gal truputi ilgiau ir paskui nukarpiau lapus ir nezinau kokios viso sito mano darbo bus pasekmes, bijau kad tik nebuciau ju nuzudzius.....
viskas bus gerai, tik palaikyk vesiai jie uzmiogs keitai , o jau tada po lova kur kisk
QUOTE(egleja @ 2009 10 28, 12:55)
Nežinau kaip elgtis, bet aš darau taip- nugeltusius po truputį nuskabau, o kai lieka kokie trys nors ir žali, tai džiar peiliu ir liulį
QUOTE(daivasen @ 2009 10 28, 13:11)
Tikrai nežus
o saltai galima palikti visa miegojimo laika?
Svarbiausia kad gyventu, o jei nezydes ateinanciais metais tai kitais tikrai zydes.
O kaip jus darot kai iskasat is lauko, nes ten nepareguliuosi kokia dregme, jei lis tai ir nedzius tie lapai ir nesimigdys, nebent po stogu sodinti, kitais metais reiks turbut sodinti po stogu, turiu tokia vietele ten kalijas auginu, tai jei sutalpinsiu ir amarilius manau jie nesipyks, tik nezinau ar pavesis patiks jiem istisai....?
O kaip jus darot kai iskasat is lauko, nes ten nepareguliuosi kokia dregme, jei lis tai ir nedzius tie lapai ir nesimigdys, nebent po stogu sodinti, kitais metais reiks turbut sodinti po stogu, turiu tokia vietele ten kalijas auginu, tai jei sutalpinsiu ir amarilius manau jie nesipyks, tik nezinau ar pavesis patiks jiem istisai....?