Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai (VId.)

QUOTE(egleja @ 2009 11 09, 10:31)
merginos kaip manot ar cia raudonlige?,jau jis man migdosi,taip nenoriu jo draskyti  verysad.gif

man tai panashu i raudonlige g.gif bet gal kitos kompetetingesnes, gal cia lukshtas ruduoja taip unsure.gif ash tai ir nedraskychiau,- kai ishsimiegos, tada galesi operuot..kai narkozej bus, tsakant unsure.gif

shiandien gavau nauja svoguna,- irgi susinervinau...man rodos su raudonlige:
user posted image

bent jau 3 raudoni tashkeliai matosi unsure.gif turbut reikes pjaut unsure.gif
ishvis nebetikiu, kad ju be raudonliges buna doh.gif

klausykit, kazhkas ten kalbejo kad be zhemiu negerai amarilius ilgiau nei menesi laikyt. Kur chia taip ishskaitet? unsure.gif ash labai 'kieta' gelininke,- dedu svogunus i dezhute ir man smagu, kad turiu juos,- kazhkaip net nesmalsu nei zhydint, nei augint lotuliukas.gif geriausia gele,- nei laistyt, nei prizhiuret, tik dzhiaugies, kad dezhutej guli lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2009 11 09, 13:36)
man tai panashu i raudonlige g.gif  bet gal kitos kompetetingesnes, gal cia lukshtas ruduoja taip unsure.gif ash tai ir nedraskychiau,- kai ishsimiegos, tada galesi operuot..kai narkozej bus, tsakant unsure.gif

shiandien gavau nauja svoguna,- irgi susinervinau...man rodos su raudonlige:
user posted image

bent jau 3 raudoni tashkeliai matosi  unsure.gif  turbut reikes pjaut unsure.gif
ishvis nebetikiu, kad ju be raudonliges buna doh.gif

klausykit, kazhkas ten kalbejo kad be zhemiu negerai amarilius ilgiau nei menesi laikyt. Kur chia taip ishskaitet? unsure.gif  ash labai 'kieta' gelininke,- dedu svogunus i dezhute ir man smagu, kad turiu juos,- kazhkaip net nesmalsu nei zhydint, nei augint lotuliukas.gif geriausia gele,- nei laistyt, nei prizhiuret, tik dzhiaugies, kad dezhutej guli  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

as cia taip isskaiciau Rojaus Soduose. O kiek laiko laikai dezutej? kambario temperaturoj, ar vesiau?
Atsakyti
QUOTE(giedre.vilnius @ 2009 11 09, 11:38)
as cia taip isskaiciau Rojaus Soduose. O kiek laiko laikai dezutej? kambario temperaturoj, ar vesiau?

nea, rusyj....ten tamsu ir vesu, nu kokie +10-+14 gal...reiketu pamatuot kada unsure.gif eisiu i tuos rojaus sodus paskaityt unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(egleja @ 2009 11 09, 12:31)
merginos kaip manot ar cia raudonlige?,jau jis man migdosi,taip nenoriu jo draskyti  verysad.gif
user posted image

Nereikia nieko draskyt, tiesiog nusipirk fungicido, aš tai patepčiau ir viskas, tikrai plitimą pristabdytų ir kai jau išmiegojęs bus galėsi įdėmiau patyrinėt mirksiukas.gif
Jei baisu, tai galima tiesiog palieti kalio permanganatu ir kiek pasisiekia zalionke išmozot, nors nuo raudonligės nepjauto neišgydys o bet tačiau plisti turėtų neleisti mirksiukas.gif
Čia aš taip daryčiau. Visada pirmiau pabandau išpjaut ir užmozot, o galutiniu var. tik fungicidą, bet kai pabandžiau tai nieko ten labai baisaus, o ir nėra labai brangu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teska: 09 lapkričio 2009 - 12:53
QUOTE(jediara @ 2009 11 09, 10:18)
Iš to paties pardavėjo, kur nuoroda įdėta. 1 svogūno su parsiuntimu kaina gaunasi 11,38 Eur.

Gal reikia susilaikyt ax.gif nepigiai gaunas blush2.gif nors jei butu Evergreen tai turbut susigundyciau..
Atsakyti
Užsakymas jau padarytas thumbup.gif , liko tik apmokėti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2009 11 09, 13:21)
Užsakymas jau padarytas  thumbup.gif , liko tik apmokėti  ax.gif

o as papuoliau i uzsakyma ar g.gif
Atsakyti
QUOTE(Teska @ 2009 11 09, 14:52)
Nereikia nieko draskyt, tiesiog nusipirk fungicido, aš tai patepčiau ir viskas, tikrai plitimą pristabdytų ir kai jau išmiegojęs bus galėsi įdėmiau patyrinėt  mirksiukas.gif
Jei baisu, tai galima tiesiog palieti kalio permanganatu ir kiek pasisiekia zalionke išmozot, nors nuo raudonligės nepjauto neišgydys o bet  tačiau plisti turėtų neleisti  mirksiukas.gif
Čia aš taip daryčiau. Visada pirmiau pabandau išpjaut ir užmozot, o galutiniu var. tik fungicidą, bet kai pabandžiau tai nieko ten labai baisaus, o ir nėra labai brangu  mirksiukas.gif

Lupkit pažeistoje vietoje svogūno vieną sluoksnį, o jei giliau pažeista ir antrą, ir patepkit briliantine žaluma.
Tokio svogūno negalima migdyti, nebet pats užmigtų. Iš bendro vaizdo, tai dar Jūsiškis visai nieko.
Mažų, nusilpusių ir sergančių nereikia migdyti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lutpede: 09 lapkričio 2009 - 13:37
Lutpede, surašyk savo augintinius mirksiukas.gif

O dėl komentaro drinks_cheers.gif thumbup.gif thumbup.gif Bet aš migdyčiau, jei jau susiruošęs miegoti blush2.gif
Šiais atvejais aš tik zelionke išmaliavočiau mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice tea: 09 lapkričio 2009 - 13:43

Kad nelupti lukšto, reikia įsitikinti, kad giliau nepažeista. O kaip įsitikinti, jei nenulupsi? Aš tokiu atveju toje vietoje praplėšiu su medine lopetėle ir prieš tepant nuimu visus paraudonavimus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lutpede: 09 lapkričio 2009 - 13:52
Tiesa šiandien Senukuose Darugystės g. mačiau meilenių "Red Velvet" 19,99 Lt.
Atsakyti
QUOTE(Mader @ 2009 11 09, 14:29)
o as papuoliau i uzsakyma ar  g.gif

Papuolei mirksiukas.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti