Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai (VId.)

QUOTE(jediara @ 2009 11 09, 15:20)
Papuolei  mirksiukas.gif  drinks_cheers.gif

Papuolenės bebe.gif bebe.gif Dabar jūs vaidinat, ar ne hihihi.gif hihihi.gif
Papildyta:
user posted image

Mūsų forumo amarilių augintojos ir jų grožybės:

diasaja Samba (Teska), Flaming Peacock, Blossom Peacock, Celisa, Minerva, Alfresco, Antarctica, Apple Blossom, Ambiance, Red Lion, Ferrari, Elvas, Pink Nymph (Dvi), Benfica (Dvi)
Ice tea (Kaunas) Red Nymph (2baby-zebrina, Teska), Orange (2baby- zebrina, Teska), Apple blossom, Red Lion 2, Dancing Queen, Aphrodite, Double Jewel (Teska), Double Record (Teska), Papillio (Teska), Picotee, Lemon lime (berods baby), White, Ice Queen (Dvi, jediara), Pasadena, Cybister Bogota (Dvi, Teska), Cybister Emerald (baby-Dvi, Teska), Girafee, Kolibris, Double Elvas, Rausvai oranžinis, Rausvakraštis baltas, Lašišiukas
zebrina (Biržai) Lady Jane, Nymph, Royal Velvet, Red Lion, Minerva, Lietuvos milžino vaikiukas, Kolibris (baby), „Palangės grožis“, Lašišiukas
Teska (Kaunas)Tropical Orange, Kolibris, Lady Jane, Pasadena 2, Dancing Queen (baby2), Nymph, Blossom Peacock (Ice tea), Alfresco, Red Lion, Raudoni 2 (baby), Baltas paprastas, Ice Queen (jediara), „Palangės grožis“ dryžuotas 6, „Palangės grožis“ raudonai oranžinis 5
Mader (Kaunas) La Paz (Ice tea, zebrina, Teska), White peacock, Red Lion, Nymph, Liberty, Minerva, Picotee, Lemon Lime, Arctic white, Rausvai persikinis (Ice tea), Lašišiukas
Dvi (Vilnius) Lemon Lime, Red Lion, Papilio Buterfly, Cybister Merengue (Ice tea, Teska), Double Elvas (Teska), Double Promise (Teska), White Wonder
Eglužė žiemos (Vilnius) Lemon Lime (zebrina, Teska ir įtariami dar 3), Cybister Lima, Papillio, Red Lion, Liberty, Charisma, White Nymph, Moonlight, Arktic Ice, „Palangės grožis“ 7(Mader)
cunami White Nymph, Nymph, Liberty, Baltas pilnaviduris, Raudonas pilnaviduris, Charisma
milereta White Peacock 2, Kolibris, Siurprizas, Pamestinukai 2, Red lion, Apple blossom, Charisma
evers (Kretingos r.) Red Lion, Minerva, „Palangės grožis“, Intokasie
jediara (Jurbarko r.) White Nymph, Red Nymph, Cybister, Papillio, Double Dragon, Double Record, Elvas, Minerva, Nežiniukas, Dancing Queen, Red Lion, Lady Jane, Pasadena, Blossom Peacock, Intokasie
muminukas (Kaunas) Moonlight, White nymph, Kolibris, Oranžinis (baby- zebrina), Baltas, Bordinis
giedre.vilnius (Vilnius) Red Lion, Cybister neaiškūs 2, Charisma Raudonas
Daluksa (Teska)
egleja (Kaunas) Baltas, Pink dryžius, Red lion, Apple blossom, Royal Velvet, Lašišiukas
Livai (Kaunas) Aphrodite, Kolibris, Royal Velvet2 (2baby- Ice tea, giedre.vilnius), Arctic White, Lašišiukas
Sakalauskiene (UK) Alfresco, Cybister La Paz, Amalfi, Papilllio, Red Lion, Apple blossom, Athene, Black pearl
Pandora (Kaunas) Red lion 2, Pasadena, Nežiniukai 2 (baby)
Renita456 (Kaunas) Charisma, Aphrodite, Lady Jane, Picotee, La Paz, Red Lion, Minerva, Lemon Lime, Red Nymph, Tropical Orange, Intokasie , „Palangės grožis“ (Mader, giedre.vilnius), Lašišiukas
zundyte Baltas su rožiniais dryžiukais, Bordo
uups Pink Floyd (Dvi), Lima, „Palangės grožis“
ingarasi Oranžinis
Ž.J. „Palangės grožis“
auryle (Vilnius) Apple blossom (baby- Teska), nežiniukai 2
žostautė Raudonas
chasmina13 (Kupiškis) Raudonas, Baltas su dryžiais, Raudonas su dryžiais
Elzė Baltas su dryžiais, Raudonas, Bordo
daivasen Clown, Baltas, „Palangės grožis“
Lutpede (Kaunas) Lady Jane (baby), Hercules, Apple blossom, Papilio,

http://public.fotki.com/amariliai/ slaptažodis: liga
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2009 11 09, 16:41)
Papuolenės  bebe.gif  bebe.gif Dabar jūs vaidinat, ar ne  hihihi.gif  hihihi.gif

Ramybės aš į visus traukinius pavėluoju ir nesiskundžiu doh.gif lotuliukas.gif Matyt ilgai ...., kad nelaukia lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
o mano jusu pavadintas ROYAL VELVET zieda kisa,tai va kaip prazys tada tiksliai bus aisku kas ten toks ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Teska @ 2009 11 09, 16:00)
Ramybės aš į visus traukinius pavėluoju ir nesiskundžiu  doh.gif  lotuliukas.gif Matyt ilgai ...., kad nelaukia  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Aš viską mačiau, kaip jūs čia dalinotės ir papuolinėjot- tuo metu TIKRAI neši... lotuliukas.gif lotuliukas.gif Bet esu ŽODŽIO žmogus, todėl SUNKIAI, bet laikausi, kad iki pavasario nepirksiu. Lauksiu dabar tik Kalėdų senio lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Bus faina paspoksoti į jūsų fotkes mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2009 11 09, 17:04)
Aš viską mačiau, kaip jūs čia dalinotės ir papuolinėjot- tuo metu TIKRAI neši...  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Bet esu ŽODŽIO žmogus, todėl SUNKIAI, bet laikausi, kad iki pavasario nepirksiu. Lauksiu dabar tik Kalėdų senio  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Bus faina paspoksoti į jūsų fotkes  mirksiukas.gif

Aš žodžio niekam nedaviau, tik piniginei, kad be Kalėdų nesiskirsiu su eurais, litais, ir kitokia valiuta doh.gif Ir tenkinsiuos vaikais (prašau suprast teisingai ir neprisikabint, aš apie amarilių vaikus galvoj turiu) lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zebrina @ 2009 11 09, 11:55)
Gal reikia susilaikyt ax.gif nepigiai gaunas blush2.gif nors jei butu Evergreen tai turbut susigundyciau..

QUOTE(Teska @ 2009 11 09, 15:39)
Aš žodžio niekam nedaviau, tik piniginei, kad be Kalėdų nesiskirsiu su eurais, litais, ir kitokia valiuta  doh.gif  Ir tenkinsiuos vaikais (prašau suprast teisingai ir neprisikabint, aš apie amarilių vaikus galvoj turiu)  lotuliukas.gif

parveshiu ash jums kaledoms tuos evergrynus mirksiukas.gif nusipirkau bilietus jau smile.gif
ar bet ka kito ish bakker ,- pradekit taupyt pinigelius tongue.gif Nu nebent juos ishpirktu, man jau pora kartu panashiai nutiko... bet tai tada pinigines storesnes liks biggrin.gif

QUOTE(Ice tea @ 2009 11 09, 14:41)
uups Pink Floyd (Dvi), Lima, Black Pearl

pasitaisiau bishki ax.gif
Atsakyti
nenervinkit mergos (dabar taikau uups ). biggrin.gif Jau biškį atlaisvinau vietą nuo "Palangės grožio", kad būtų kur sodint naujai pirktus svogūnus, o čia vėl su visokiais [COLOR=green]evergreen[COLOR=green] Black Pearl ir panašiais grožiais

kaip jūs padarot spalvotą txt? matyt aš blondė - niekaip nesigauna doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eglužė žiemos: 09 lapkričio 2009 - 17:27
QUOTE(Eglužė žiemos @ 2009 11 09, 16:26)
nenervinkit mergos (dabar taikau uups ).  biggrin.gif Jau biškį atlaisvinau vietą nuo "Palangės grožio", kad būtų kur sodint naujai pirktus svogūnus, o čia vėl su visokiais evergreen  Black Pearl ir panašiais grožiais
kaip jūs padarot spalvotą txt? matyt aš blondė - niekaip nesigauna doh.gif

nugi kai rashai zhinute, pazhymi teksta kuri nori uzhspalvint ir zhinutes virshuj ish laukelio ishsirenki norima spalva biggrin.gif
niekonieko, bishki pasinervint sveika biggrin.gif Ash tai tik 'Green Dragon' labai noriu, kitu kazhkaip nea unsure.gif
Atsakyti
Tokio gerio negaliu atsisakyt,o kai dar pasisiulo parvezt lotuliukas.gif nemandagu butu biggrin.gif va kaip save pateisinu ax.gif
Labai lauksiu Evergreen wub.gif
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2009 11 09, 18:13)
parveshiu ash jums kaledoms tuos evergrynus mirksiukas.gif nusipirkau bilietus jau smile.gif
ar bet ka kito ish bakker ,- pradekit taupyt pinigelius  tongue.gif  Nu nebent juos ishpirktu, man jau pora kartu panashiai nutiko... bet tai tada pinigines storesnes liks biggrin.gif
pasitaisiau bishki  ax.gif

Aš tai apie "Neon" svajoju ... mirksiukas.gif ... kalėdoms ...
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2009 11 09, 17:40)
nugi kai rashai zhinute, pazhymi teksta kuri nori uzhspalvint ir zhinutes virshuj ish laukelio ishsirenki norima spalva biggrin.gif
niekonieko, bishki pasinervint sveika biggrin.gif  Ash tai tik 'Green Dragon' labai noriu, kitu kazhkaip nea  unsure.gif

Be tai cia Green dragon nemaciau g.gif Ar tu tik siaip nori? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2009 11 09, 16:42)
Aš tai apie "Neon" svajoju ...  mirksiukas.gif  ... kalėdoms ...

aha, shitas, bestija, grazhus labai wub.gif man patinka, kad jis miniatiurinis... kazhin, ar ish tikruju toks ryshkus kaip fotkese? g.gif turetu but, sprendzhiant ish pavadinimo unsure.gif

QUOTE(zebrina @ 2009 11 09, 16:50)
Be tai cia Green dragon nemaciau g.gif Ar tu tik siaip nori? ax.gif

ne, jis tik US ir tik vienoj parduotuvej, kiek uzhmachiau unsure.gif bijau siustis, nes muitines tikrai i vokietija be fitosanitarinio paso neileis schmoll.gif teks palaukt kol diedas skris...arba pachiai skrist lotuliukas.gif
Atsakyti