Įkraunama...
Įkraunama...

ORIFLAME kosmetika

QUOTE(astor @ 2009 10 30, 23:00)
Kaip ramu šiandien forumuose smile.gif Gal kas galėtų pasakyt kaip tie kvapai laikosi.Man tas Grace labai skaniai kvepia,bent jau kataloge,bet vat idomu kaip kvapas išsilaiko?

nusipirkau tuos skaniuosius Grace ir kvepinuosi.... man kvepia, kol purškiuosi, ir kad ilgai išlaiko- nepasakyčiau... verysad.gif
Atsakyti
CIA RASAU BIRUTKEI sveika tau parasiau i emeila nes i prw neleidzia tau parasyti smile.gif
Atsakyti
Labas,

tiesiog pasimečiau tarp Avon ir Oriflame, nežinau ka rinktis, Oriflame jau kaledinis katalogas išėjo smile.gif, gal dar Avon reiktų palaukti?

Ieškau, gal kas platina Oriflame kosmetiką?

mano paštas: birute.kris@ymail.com

Ačiū. 4u.gif
Atsakyti
birutke tau i emeila parasiau siaip man labiau oriflame patiko nei avon nors anksciau naudojau avono teko isigyti bet taip gavos kad oriflame nugalejo
Papildyta:
QUOTE(birutke @ 2009 10 31, 10:35)
Labas,

tiesiog pasimečiau tarp Avon ir Oriflame, nežinau ka rinktis, Oriflame jau kaledinis katalogas išėjo smile.gif, gal dar Avon reiktų palaukti?

Ačiū.  4u.gif

zodziu galim susirasyt ie emeilais arba cia tik kad leistu i tavo dezute palikt laiskuti gal ersipilde smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mona187 @ 2009 10 30, 20:36)
Bet užtat ne VK nariams suteikiama daugiau BP (taškų) thumbup.gif

QUOTE(delfiuka @ 2009 10 30, 22:23)
Kuo didesne kaina, tuo daugiau tasku duoda, argi ne? wink.gif

BP duoda tiek pat, o kaina VK nariams - mažesnė. tongue.gif
Atsakyti
sveikutes nu kaip sekasi kaip nuotaikos ech kaledos artinasi
Atsakyti
QUOTE(xsmalsutex @ 2009 10 31, 10:44)
sveikutes nu kaip sekasi kaip nuotaikos ech kaledos artinasi

Pas mane kol kas jokių Kalėdinių nuotaikų nėra ir kažin ar išvis atsiras g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Selma* @ 2009 10 31, 11:16)
Pas mane kol kas jokių Kalėdinių nuotaikų nėra ir kažin ar išvis atsiras  g.gif

o tai kodel taip ka nu dar 2 meneliai nepilni tai gal atsiras dar ta nuotaika 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(birutke @ 2009 10 31, 10:35)
Labas,

Ačiū.  4u.gif

Geros dienos lauksiu emeilo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(astor @ 2009 10 31, 00:00)
Kaip ramu šiandien forumuose smile.gif Gal kas galėtų pasakyt kaip tie kvapai laikosi.Man tas Grace labai skaniai kvepia,bent jau kataloge,bet vat idomu kaip kvapas išsilaiko?

Turiu as tuos kvepalus. Nu tikrai labai skaniai kvepia wub.gif bet tikrai kaip kazkuri cia minejo neissilaiko ilgai verysad.gif
Atsakyti
Aš jau irgi vartinėju Kalėdinį katalogą. Jau ta karamelinė priežiūra wub.gif ir pure nature serijos kvapas labai patiko .
Atsakyti
QUOTE(birutke @ 2009 10 31, 09:35)
Labas,

Ačiū.  4u.gif

Labas, as platinu Oriflame, siandien paskutine diena kai galima registruotis i Oriflame nemokamai, jei domina tai rasyk. Is kokio miesto esi? Gal is Vilniaus? Tai galima susitikti su mano remeja Vilniuje, galesi ar isrinkti ko reikia, ar gal registruotis 4u.gif
Atsakyti
Dėl tos skustuvo,ar jau pirkot kasnors pagal akciją ar gavot tą nuolaidą ar ne?Ar čia eilinį kart bus vėl "nesusipratimas"? doh.gif
Atsakyti