Įkraunama...
Įkraunama...

ORIFLAME kosmetika

QUOTE(Mid de Aur @ 2009 10 30, 10:27)
Labas rytas, user posted image
Gal kas naudojosi plaukų putomis, laku? Koks įspūdis? ax.gif

Na, radau kitur rolleyes.gif Žmonės yra patenkinti Styling serija, lygina su Wellaflex biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mid de Aur: 30 spalio 2009 - 18:49
svarbiausia kad geri atsiliepimai mirksiukas.gif
Atsakyti
Mane tai truputį supygdė doh.gif Buvo akcija,kad naujokai prisiregistravę su pimu užsakymu į sąskaitą gauna 15lt.Su užsakymu jokios nuolaidosnegavau,tai direktorė sakė,kad galiu nedamokėt tų 15lt,dar pasitikslinau ar tikrai nubus paskui įrašyta kaip skola,patikino,kad nebus nes ji nusiuntė pranešimą.Vakar bandžiau daryt užsakymą ir mano užsakymo nepriėmė,paskui žiūriu,kad raudonom raidėm parašytą jog turiu 15lt skolą.Tai šiandien skambinaus,tai liepė nusiūst nusiskundimą,sakė turėtų viską sutvarkyt,tai va dabar turiu laukt pirmadienio. verysad.gif
Atsakyti
Bet užtat ne VK nariams suteikiama daugiau BP (taškų) thumbup.gif
Atsakyti
Jau vartau kaledini kataloga 4u.gif
gal kas galite apibudinti skirtuma tarp kvepaliuku amethyst fatale ir diamond musk?
Atsakyti
QUOTE(Masha @ 2009 10 30, 21:13)
gal kas galite apibudinti skirtuma tarp kvepaliuku amethyst fatale ir diamond musk?

Pati ieškau aromatų, taigi irgi sudomino. ax.gif Mano manymu kvapai panašūs, tik "Diamond Musk" kiek sunkesnis ir saldesnis (gintaras+rožė), "Amethyst Fatale" - kiek santuresnis arabiškas jazminas. Nežinau kaip kvepia arabiškas jazminas, bet į paprastą jazminą tikrai panašus tik ne toks aromatingas, sakyčiau prislopintas kiek minkštesnis paprasto jazmino kvapas. mastau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mid de Aur: 30 spalio 2009 - 20:41
QUOTE(Masha @ 2009 10 30, 21:13)

sakyciau pauostyt reik jums ato as manau is pradziu kad nieko o veliau kvapas visai nepatiko
Atsakyti
Kvapai tokie panašūs, kad net galva apsisuko blush2.gif "Diamond Musk" - arabiškas jazminas, o "Amethyst Fatale" - gintaras+rožė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mona187 @ 2009 10 30, 21:36)
Bet užtat ne VK nariams suteikiama daugiau BP (taškų) thumbup.gif

Kodel taip, nesupratau. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristinuteee @ 2009 10 30, 23:05)
Kodel taip, nesupratau.  g.gif

Kuo didesne kaina, tuo daugiau tasku duoda, argi ne? wink.gif
Atsakyti
Beje, aš šiandien irgi sulaukiau, kas panoro užsisakyti iš šio katalogo. Bet didžiausią įnašą darau pati, kas be ko smile.gif
QUOTE(astor @ 2009 10 30, 00:24)
Padariau užsakymą,bet man užsakymų lape perdidelias kainas meta,užsisakiau skustuvą ir pieštuką pažastim,kad skustuvą gaučiau pigiau,tai vistiek rodo normalią kainą ir vieną prekę užsisakiau iš šiandienos pasiūlymo ir tos normalia kainą meta,nors turėtų būt su nuolaida g.gif Gal kai užsakymą patvirtins jau bus normalios kainos? 4u.gif Nieko nesuprantu,žalia dar šioj sistemoj... doh.gif

Aš irgi žiūrėjau šiandien, ar duos tokią nuolaidą kaip kataloge skustuvui, tai neduoda, todėl dabar ir nepirksiu aš jo. Gal kada ateis geresni laikai - aiškiai matomos nuolaidos, tada ir nusipirksiu.
Papildyta:
QUOTE(delfiuka @ 2009 10 30, 22:23)
Kuo didesne kaina, tuo daugiau tasku duoda, argi ne? wink.gif

Greičiausiai mirksiukas.gif
Atsakyti
Kaip ramu šiandien forumuose smile.gif Gal kas galėtų pasakyt kaip tie kvapai laikosi.Man tas Grace labai skaniai kvepia,bent jau kataloge,bet vat idomu kaip kvapas išsilaiko?
Atsakyti