jo jau laukiame naujo katalogelio

QUOTE(Mėnesiena @ 2009 10 29, 16:02)
Norėjau paklausti kaip elgiatės, kai klientui prekė netinka ar nepatinka? Ar nekyla problemų dėl gražinimo?
Siaip, as galiu pasakyti, kad daug kas priklauso nuo tu, zmoniu, kurie dirba pas tave ofise, va pvz man grazinti neleidzia, jei yra to gaminio meginelis...

Bet kitos, prekes ir su megineliais sekmingai grazina...
jo negrazina ir jei preke praimta gerokai

Sveikos..
Aš taip pat esu konsultantė,tikiuosi priimsit į savo būrį..

QUOTE(Enary @ 2009 10 29, 15:14)
Kad susigaudytum tarp lupu dazu megineliu, pasiimk kainininka ir susirask meginuku sarasa... Lupu dazu meginukai ten surasyti su pavadinimais, meginuko kodo paskutiniai du skaiciai yra rasomi ant meginuku apacios, tai vat, ziurek i sarase esancius kodus ir kodus ant megunuko apacios, taip ir atrinksi, kas yra kas... Be to, meginukai yra skirtingu spalvu pakuotese, pvz, GG auksinese, Sillky kiss raudonose, kaip ir paciu lupu dazu indeliai...
Tikiuosi, supratai...

Tikiuosi, supratai...

Labai aiškiai išdėstei

QUOTE(delfiuka @ 2009 10 29, 15:41)
Nežinau, kaip jūs, bet aš kažkaip neįžiūriu net padidinus katalogo puslapius, kodų neeina įžiūrėti, galiu visai apakti žiūrėdama 

QUOTE(Mėnesiena @ 2009 10 29, 16:02)
Norėjau paklausti kaip elgiatės, kai klientui prekė netinka ar nepatinka? Ar nekyla problemų dėl gražinimo?
Na, aš dar nieko negrąžinau, nes esu irgi naujokė

Papildyta:
QUOTE(Just. @ 2009 10 29, 19:40)
Sveika, prisijungusi

QUOTE(Just. @ 2009 10 29, 20:40)
Priimam visas su dideliausiu džiaugsmu

Papasakoti jums prikola del to vandenuko is LD.
Skambinu i ofisa, klausiu, kodel jo nera nuo pat 10 val, jei laimes diena prasideda tik 10 val. Is kart vaikinukas man dar kazka ten bande pasakyti, tipo iki tos dienos ispirko (nors jo gi negalima buvo nupirkti iki laimes dienos), o pskutinis sakynis mane ismuse is veziu ir as padejau rageli. Sako:"Na ju gi tik ribotas kiekis, gal buvo tik VIENAS VIENETAS ir jau kazkas nupirko".

Šaunu
Šiaip tuo užsiimu neilgai..tik 5mėn..
Bet oriflame dar nei karto manęs nenuvylė.. (pati pirkdavau gaminius ir anksčiau)
Jokių nesusipratimų dar nebuvo...

QUOTE(Kristinuteee @ 2009 10 29, 20:23)
Skambinu i ofisa, klausiu, kodel jo nera nuo pat 10 val, jei laimes diena prasideda tik 10 val. Is kart vaikinukas man dar kazka ten bande pasakyti, tipo iki tos dienos ispirko (nors jo gi negalima buvo nupirkti iki laimes dienos), o pskutinis sakynis mane ismuse is veziu ir as padejau rageli. Sako:"Na ju gi tik ribotas kiekis, gal buvo tik VIENAS VIENETAS ir jau kazkas nupirko".

Jo, cia pavare

Cia kaip diena,taip naujiena

QUOTE(Mid de Aur @ 2009 10 29, 20:57)
Nežinau, kaip jūs, bet aš kažkaip neįžiūriu net padidinus katalogo puslapius, kodų neeina įžiūrėti, galiu visai apakti žiūrėdama
Galiojantis geriau išdidina, nors ir čia didinimas galėtų būti geresnis

dziaukimes, kad isvis idejo ir taip anksti