Įkraunama...
Įkraunama...

Globėjų paplepėjimai 4

QUOTE(Pippi @ 2010 03 20, 11:31)
Aišku, kad normalu. Mano vaikui 8 metai, bet kartais turiu pažadėti, kad naktį ją sapnuosiu. Neseniai pas senelius nakvojo, tai paprašė, kad aš jos nuotrauką ant pagalvės pasidėčiau  blink.gif. Taip pat ir mokykloje - kažkada rašė matematikos testą, viską labai gerai suskaičiavo, gavo A, tai po to man sako: "Aš galvoje girdėjau, kaip tu man atsakymus sakai, ir kaip sakai, kad susikaupčiau ir į šonus nežiūrėčiau. Tai aš ir nežiūrėjau".
Mano vaikas žiauriai norėjo šeimos (kaip, tikėtina, ir taviškė). Ji iki šiol sako, kad globos namuose buvo negerai, kartais užeina liūdnumas ir paverkia (ypač per visokias ten Nomedos akcijas), kad jai tai pasisekė, o kiti vaikučiai ir toliau be mamyčių gyvena. Manyčiau, kad mūsų vaikai (kurie šie tiek vyresni buvo įvaikinti ar paimti globai) gal labiau brangina šeimą (nes žino kas yra jos netekti), negu biologiniai, kurie šeimą ir mamos meilę priima kaip savaime suprantamą dalyką

mano mazyle pamena misko vaikus net ir siandien... manau ir nepamirs... Mazyle nesako taip, niekad negirdejau, kad gerai padare, nes as kazkur buvau salia. Tik sapnuojam viena kita kasnakt biggrin.gif Kitais metais jau keliaus i pirma klase. Mokykleleje (cia turbut skaitytusi kaip paruosiamoji) mokesi ir baige 100% pazangumu. Raso, skaito, skaiciuoja. Mokytoja stebisi, kad ji taip greitai adaptavosi, greit pramoko anglu k., tai ka mato, tai ka skaito, tai ka girdi, viska susigeria i smegenis... Raso sakinukus logiskus tiek angliskai, tiek skaiciuojant matematika. 4u.gif Labai savarankiska. Ji labai brangina tai kas yra salia jos. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laureta: 21 kovo 2010 - 01:41
Sveikutės,

Noriu jūsų paklaust kas jau vedat globotinius į darželi, ar jiems priklauso pilna kaina ar puse, nes mano yra trys vaikai už juos moku po puse kainos, o už jį atėjo pilna kaina,kažkur skaičiau kad puse kainos, o kaip yra ištikrųjų g.gif
Atsakyti
QUOTE(si1978 @ 2010 03 22, 12:14)
Sveikutės,

Noriu jūsų paklaust kas jau vedat globotinius į darželi, ar jiems priklauso pilna kaina ar puse, nes mano yra trys vaikai už juos moku po puse kainos, o už jį atėjo pilna kaina,kažkur skaičiau kad puse kainos, o kaip yra ištikrųjų  g.gif

verysad.gif Visa ,visa kaina, deja.
Atsakyti
pusė kainos. pildžiau vasarį prašymą pas direktorę, jau buvo paruošta forma.
gal nuo miesto priklauso?
Atsakyti
QUOTE(Andro @ 2010 03 22, 13:01)
verysad.gif Visa ,visa kaina, deja.

Viena mergina patarė su tavim pasikalbėt apie globotinius, turi daugiau patirties tame , tu lyg taip pat iš Klaipėdos ax.gif

QUOTE(Karusia @ 2010 03 22, 13:31)

O kokiam tu mieste ax.gif
Atsakyti
Panevėžyje.
Atsakyti
kaune moku pusę kainos,nuo pareitų metų gruodžio berods
Atsakyti
QUOTE(Karusia @ 2010 03 22, 13:31)

Karusia, nežinau tavo šeiminės padėties - tu savo mergaitę viena augini? Jei taip, tuomet tau pusė kainos ir priklauso
Atsakyti
kaip idomiai, kuom kaži čia Klaipėda išsiskiria g.gif
Atsakyti
QUOTE(si1978 @ 2010 03 22, 16:24)
kaip idomiai, kuom kaži čia Klaipėda išsiskiria  g.gif

Mes Vilniuje mokame pilną kainą
Atsakyti
QUOTE(Pippi @ 2010 03 22, 15:22)
Karusia, nežinau tavo šeiminės padėties - tu savo mergaitę viena augini? Jei taip, tuomet tau pusė kainos ir priklauso

prašymo formoje buvo būtent "globojamas vaikas" pagal x.y. punkto nuostatą. o mano mieste "vienas augina" man regis neturi reikšmės, ta prasme jeigu turi oficialų ne paieškoje esantį tėvą/motiną. Vistik greičiausiai skiriasi nuo miesto nuostatų. Pvz. draugei šiemet keitėsi mokėjimas - praeitais metais turėjo lengvatą dėl to, kad dvi lanko tą patį darželį.
Atsakyti
Na tai mano lanko dvi ir nuo rudes trecias jungsis,na su robertu dabar eina trys o ,rudeni keturi

reiks eit turbut pasiaiskint kaip is tiesu yra
Atsakyti