Įkraunama...
Įkraunama...

Tėvų karšinimas (4)

Problemos - tai tiesiog iššūkiai, laukiantys atitinkamų sprendimų. Drąsiai ir ryžtingai galvokite apie tai, kad sprendimas turi būti, ir jis bus. Brahma Kumaris

user posted image

Ankstesnės temos

Čia

Čia

Čia
Atsakyti
Ačiu, kad esat kartu user posted image
Ir vienišumą, ir negalią, ir netikrumą įgalina pakelti jau vien žinojimas, kad esama draugų, net jei jie negali tau padėti. Užtenka, kad jie yra wub.gif
Atsakyti
Ačiū, Radvyle 4u.gif
Lankykimės, bendraukime, dalinkimės savo rūpestėliais - nesijauskim vienišos, apleistos ar paliktos likimo valiai. Savo ligoniams mes - patys reikalingiausi žmonės. Mums teko tokie likimo išbandymai - betgi sunkiausi išbandymai tenka stipriausiems, ar ne?..
O visoms drauge - nors niekada nebuvom susitikusios - ir išmėginimai lengvesni.
Čia mes puikiai suprantame viena kitą, sulaukiam patarimo, atjautos, pagalbos - juk, neslėpsiu, šito dažnai nesulaukiam iš kur kas artimesnių...
Myliu jus visas, didžiuojuos jumis, apkabinu 4u.gif
Jumyse tiek meilės ir stiprybės - gal kartais net pačios nenutuokiat, kaip dosniai apdovanotos esat pačiomis nuostabiausiomis žmogiškomis savybėmis.
Labai džiaugiuosi, kad kažkada - daugiau nei prieš pustrečių metų - jus atradau.
Būkit laimingos, mylimos, kantrios ir stiprios 4u.gif
Atsakyti
Alan, sugraudinai wub.gif
Atsakyti

Radvyle, dėkui už naujus namus, Alan už gražius žodžius 4u.gif

Žinojimas, kad kažkas tave supranta labai daug reiškia, bent jau man.
Atsakyti

Kur visos dingot? Kaip sekas? Pas mus po senovei. Tik niekaip nesugebu nunest dokumentu i prokuratura.

Atsakyti
QUOTE(rutulux @ 2009 11 03, 17:31)
Kur visos dingot? Kaip sekas?

Esam ax.gif Gerai, kad blogų naujienų nėra smile.gif

Mes įreginėjam kambarį seneliams, nuo antro aukšto kelsim į pirmą. Padarėm šildomas grindis, dar daug darbų laukia, bet po truputį į priekį.
Atsakyti
QUOTE(rutulux @ 2009 11 03, 16:31)
Tik niekaip nesugebu nunest dokumentu i prokuratura.

Kaip aš tave suprantu. Kartais net menkiausiam papildomam žingsniui nebegali prisiverst, nors pats savaime jis nesunkus ir atima visai nedaug laiko.
QUOTE(Awita @ 2009 11 03, 17:20)
Mes įreginėjam kambarį seneliams, nuo antro aukšto kelsim į pirmą. Padarėm šildomas grindis, dar daug darbų laukia, bet po truputį į priekį.

Pagaliau susitarėt. Ar bebus įmanoma pasiekti vonią ar tik lovoj prausiatės?
Atsakyti

QUOTE(Una Li @ 2009 11 03, 18:51)

Pagaliau susitarėt. Ar bebus įmanoma pasiekti vonią ar tik lovoj prausiatės?

Dar pameni smile.gif Pagaliau įtikinom drinks_cheers.gif Dabar prausiamės lovoj. Pirmam aukšte vyras išvertė sienas, įrengsim didesnį gyvenamą kambarį ir didesnį vonios kambarį. Padarysim dušą be kabinos, kad galėtumę su vėžimėliu įvežt. Tikiuosi galėsim dažniau praustis. Be to man nereiks bėgioti su bliūdais į antrą aukštą, o vasarą į lauką galima bus išvežt.
Kai ateis laikas nulipt žemyn - nežinau blink.gif Laiptai statūs ir siauri (senoviški). Su gausia pagalba, laiptelis po laiptelio, su pailsėjimais, tikiuosi nukelt unsure.gif
Nežinau kaip pinigėliai leis darbus baigt, bijau jei koks pablogėjimas, greitoji nenuneš žemyn.
Atsakyti
4u.gif aciu uz labai grazia temeles pradzia.
na,jau gavau slauga mociutei thumbup.gif ,ta SP-1(visiskos negalios)-ne cento niekam nemokedama...bet jau asaru vakar praliejau...
kai nuejau i socialinio rupybos skyriu-be jos paraso-negali sutvarkyti be jos paraso,o juk ji ir pasirasyt negali...)(nesugebejau irodyti giminystes rysio-kas as tokia?anuke.o kaaip irodyti-mano mama-jos dukra-mire pries 13metu,nunesiau viska-ka turejau-savo gimimo liudijima,santuokos liudijima,motinos mirties liuduijima-tai pareiske-be motinos gimimo liudijimo-nieko neimanoma irodyti...
koks jau ten motinos gimimo liudijimas-kaigimus karo metais,tevas istremtas i sibira,motinos(mano mociutes) namai sudege su visais dokais...neliko nieko...juk reik eit per arcyvus,laukti ,ieskoti,moketi...tik del kazkokio paraso...apsizliumbiau...(esu pernelyg jautri-nes prie viso sito buketo-suzinojau-kad laukiuosi...)tai dave blankus,kad pasirasytu namie....
o del saskaitos banke-vel...turiu tik jos kortele,i kuria perveda pensija,o saskaitos sutartis -dingo-su visais dokais,kai pries metus buvo apvogtas butas...
ir vel...nieko,neimanoma padaryti...pinigus pervesti reikalinga ne korteles nr-o saskaitos nr.,del kurios ji turi ateiti i banka-ir pati to pareikalauti doh.gif doh.gif
...apsizliumbiau ir banke-sedejau kol neatejo valdyba.na...mane pamate ,suzinoje tikra padeti...siaip ne taip padejo...uzrase ta saskaitos nr-nes mane-kad be greituskes-as is ten neiseisiu...o pinigeliai taip reikalingi slaugai-nes moket ner is ko-o mane ant tirk taso-vemiu toliau negu matau-supratau-jos slaugyti as nebeisgaliu...
na,banko valdytoja patare kreiptis del globos-bus papildomi pinigeliai ir nebebus visu situ dabartiniu problemu del doku tvarkymo-nes,kai po 10men(jeigu tiek isgyvens dar...)baigsis korteles galiojimo laikas-o be jos(mociutes)-niekas jos paimti negales...ir ji pati negales...tai gaunas-eis tie pinigai i saskaita-bet niekas jais nesinaudos,o po jos mirties-viskas liks bankui ar valstybei...
stogas ciuozia-juk iseitis turi but kazkokia...
Atsakyti
QUOTE(besika @ 2009 11 03, 19:09)

Parašo tai ir aš ėjau namo, pasirašė kaip mokėjo ir atgal. O pinigėlius man iškart pasakė, kad jai neš į namus kaip ir pensiją. Juos paštas nešioja. Kortelės neturėjo.

Laikykis 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Awita: 03 lapkričio 2009 - 19:16
QUOTE(Awita @ 2009 11 03, 19:08)
Padarysim dušą be kabinos, kad galėtumę su vėžimėliu įvežt.

Geriausias sprendimas drinks_cheers.gif .
QUOTE(besika @ 2009 11 03, 19:09)
prie viso sito buketo-suzinojau-kad laukiuosi...

Sveikinu wub.gif . Kad ir kaip dabar atrodo sunku, bet kūdikiai taip sugeba išsklaidyt įtampą, nepajunti, kaip pradedi šypsotis, nors visą dieną vaikščiojai suraukta kakta. Sveikatos tau ir sėkmės įveikiant nesklandumus 4u.gif . Laimė, kad dar egzistuoja žmogiškumas, ne vien "ne mano daržas, ne mano pupos".
Atsakyti