Įkraunama...
Įkraunama...

Tėvų karšinimas (4)

Sveikos 4u.gif . Džiugu, Awita, kad tvarkotės. Aš irgi vis pagalvodavau apie tą antrą tavo aukštą ir lakstymus. Kiek jau apsitvarkyst, tiek. O paskiau apsiprasit - nors iš pradžių gali būt nelengva

rutulux - nieko, kad čia diskusijos aprimsta. Blogų naujienų nebuvimas - šitoj temelėj jau savaime gera naujiena.

QUOTE(besika @ 2009 11 03, 20:09)

Visų pirmiausiai - tikrai sveikinu, kad laukiesi. Gal taip ir turi būt - kažkam laikas išeit, kažkas beldžiasi ateit?.. Šiaip ar taip, sveikatos tau, kantrybės, ramybės ir visų kitų dalykų.
Žiūrėk, dabar dėl tų bankų. Paprašyk blankų - tipo pasirašys namie - sudaryt elektroninių paslaugų teikimo sutarčiai. Tuomet valdysi sąskaitą internetu, ir jokių terminų (kaip bankomato kortelės atveju), jokių problemų. Aš taip turėjau prieigą prie Tėčio sąskaitos - ir vargo nemačiau. Kreiptis dėl globos irgi neblogai, bet tai ilgas gi procesas... o pinigų reikia šiandien. Išmėgink mano metodą mirksiukas.gif

Una Li, o kaip tu?.. Praėjo rudeninės šventės, padeginom žvakeles, padūsavom, ane?.. verysad.gif Vakar vakare vėlokai važiavau į Karmėlavos kapines - norėjau sutemus, kai žiburių jūra... Ir graudu buvo, ir ramu kažkaip... nežinau net... Toks nepaprastas, stiprus laikinumo pojūtis...

Pasigendu Simensės g.gif Kaži kaip sekas jai?..
Atsakyti
QUOTE(Alan @ 2009 11 03, 20:27)
Sveikos  4u.gif  . Džiugu, Awita, kad tvarkotės. Aš irgi vis pagalvodavau apie tą antrą tavo aukštą ir lakstymus.

Gal taip ir turi būt - kažkam laikas išeit, kažkas beldžiasi ateit?..

Galvojau, kad visos pamiršot blush2.gif

drinks_cheers.gif keičiam vienas kitą...
Atsakyti
QUOTE(Alan @ 2009 11 03, 20:27)
Una Li, o kaip tu?.. Praėjo rudeninės šventės, padeginom žvakeles, padūsavom, ane?..  verysad.gif Vakar vakare vėlokai važiavau į Karmėlavos kapines - norėjau sutemus, kai žiburių jūra... Ir graudu buvo, ir ramu kažkaip... nežinau net... Toks nepaprastas, stiprus laikinumo pojūtis...

Pasigendu Simensės  g.gif  Kaži kaip sekas jai?..

Net nežinau, kaip aš. Keistas jausmas - rodos viskas kažkur toli toli, seniai buvo ir lyg ne man... Kapelis senose kapinėse, ant kalnelio, šalia teka upė, kurios pradžia mamos gimtinėje, graži vieta. Mama visada buvo labai jautri gamtos grožiui. Tvarkau maždaug taip, kaip ji norėjo (jokių akmenukų). Bet kai nueinu, nejaučiu aš ten jos schmoll.gif . O tėvelis labai nenorom kapinėse lankosi - suprantu, kad galvoja apie save...
Kaip pasikeitė tavo gyvenimas, ar moki juo džiaugtis, ar atrandi laiko dalykams, kurių daug metų negalėjai sau leisti?

Simensė retai lankosi, matyt įsuko gyvenimo rutina, o gal "išaugo" iš SM g.gif ?
Atsakyti

rutulux - nieko, kad čia diskusijos aprimsta. Blogų naujienų nebuvimas - šitoj temelėj jau savaime gera naujiena.
Visų pirmiausiai - tikrai sveikinu, kad laukiesi. Gal taip ir turi būt - kažkam laikas išeit, kažkas beldžiasi ateit?.. Šiaip ar taip, sveikatos tau, kantrybės, ramybės ir visų kitų dalykų.
Žiūrėk, dabar dėl tų bankų. Paprašyk blankų - tipo pasirašys namie - sudaryt elektroninių paslaugų teikimo sutarčiai. Tuomet valdysi sąskaitą internetu, ir jokių terminų (kaip bankomato kortelės atveju), jokių problemų. Aš taip turėjau prieigą prie Tėčio sąskaitos - ir vargo nemačiau. Kreiptis dėl globos irgi neblogai, bet tai ilgas gi procesas... o pinigų reikia šiandien. Išmėgink mano metodą mirksiukas.gif

...tai kad nesutinka...sako-bent su masina privezkit iki banko duru-o banko darbuotojas iseis i lauka ir paims parasa...kad blankus duotu... schmoll.gif bent hansa banke ta info turiu tikrai...
Atsakyti
Tai ieškokit pažįstamų darbuotojų, kurie padėtų apeit tas kliūtis. Banko darbuotojus irgi suprast galima - juk tiek visko pasitaiko... Bet tavo atveju reikalingas žmogus, žinantis padėtį ir tavimi pasitikintis. Arba parsivežkit tą darbuotoją į namus.
Na, tikiu, kad rasit išeitį 4u.gif

Una Li, ir aš nežinau, kaip jaučiuosi. Darau, kas reikalinga, ir tiek. Ir laiko būtų - tiems visiems dalykams, kuriems jo pristigdavo. Bet... nenoriu jų. Kažkaip nieko nebenoriu. Nebedomina. Žinau, praeis. Bet dabar toks etapas.
Viskam savas metas ax.gif
O aš kapeliuose Juos jaučiu... Tvarkau irgi labai paprastai, kukliai.

Radvyle, o jūs kaip?.. Mokslai tavo?..

Geros dienos, mielosios 4u.gif
Atsakyti

Nu kažką būsiu ne taip parašius-nesilaukiu aš-manau per sena tam jau. O dėl bankų-tai sutvarkiau pensiją su bankomato ir internetinėm kortelėm.

Atsakyti
QUOTE(Una Li @ 2009 11 03, 20:47)
Simensė retai lankosi, matyt įsuko gyvenimo rutina, o gal "išaugo" iš SM g.gif ?

Sveikos visos! Neįsuko ta rutina. Tik gal prisitaikiau. Taip dažnai čia būdavau, gal ir atsibodau bekartodama (nes, atrodė, kur jau čia naujam žmogui iškapstyti, ko reikia, o reikia tai juk greitai).
Pas mus nieko beveik naujo, o kiti darbai ir poreikiai irgi primena save. Ateina ir jiems laikas. Buvo baisiai sunkus periodas nuo vasaros pradžios darbe, tai kur jau ten laisavlaikis ir bendravimas. Džiaugiaus, kad su mama neblogai, tai tik į sodą išvažiuodavom apsikuopt sūnui miegančią palikę.
Dabar, atrodo, jau kiek kitaip. Mamos kojos nelabai laiko, sunkoka pastatyt. Jau lyg ir dviejų pakelti reikia, žiūrėsim, ką reiks daryt. Ir pašutimų beveik nuolatos atsiranda (anksčiau tai pakakdavo vieną du kartus pataisais pabarstyt, ir užtekdavo ilgam laikui). Dabar jau dirbam su jais nuolatos, per kiekvieną sauskelnių keitimą (matyt, imuninė sistema pasilpo).
Atšventėm su mama jubiliejų (priešpaskutinį). Visi nešė gėlių, bet niekas nenešė nė dovanėlės, - atseit jau nebereikia (gaila buvo, kad taip, bet ką padarysi). Nupirkau mamai pledą jos mėgstamų spalvų (nes pastebėjau, kad į gėles jau nebereaguoja, o taip gyvenime mėgo). Čiupinėja jį, lygina (nežinau, gal irgi nebereikia, o gal?).
O pas Jus vis užeidavau, tik nesiregistruodavau. Atrodė, viskas jau pasakyta, tai kam kartot, juk žmonės pasiskaito. Nieko naujo pasakyt neturėjau. Aišku, viena kita mintelė ir dabar užkliuvo, reikės atkreipt į tai dėmesį.
Stiprybės visoms! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Simense @ 2009 11 04, 19:10)

Atšventėm su mama jubiliejų (priešpaskutinį).

Daug sveikatos ir geros nuotaikos tavo mamai user posted image

Kiek metų priešpaskutinis jubiliejus?
blush2.gif
Atsakyti
Atšventėm su mama jubiliejų (priešpaskutinį). Visi nešė gėlių, bet niekas nenešė nė dovanėlės, - atseit jau nebereikia (gaila buvo, kad taip, bet ką padarysi). Nupirkau mamai pledą jos mėgstamų spalvų (nes pastebėjau, kad į gėles jau nebereaguoja, o taip gyvenime mėgo). Čiupinėja jį, lygina (nežinau, gal irgi nebereikia, o gal?).
[/quote]
Sunku su dovanom ir be jų. Nebežinau ir aš ką benupirkt gimtadienio ar kalėdų proga, juk jei matai, kad ko reikia, perki tuoj pat, o nereikalingi daiktai nedžiugina, be dovanų palikt negražu. Taip įdomiai parašei, priešpaskutinį jubiliejų g.gif , čia gal 75?
Atsakyti
QUOTE(besika @ 2009 11 03, 19:09)
na,jau gavau slauga mociutei thumbup.gif ,ta SP-1(visiskos negalios)-ne cento niekam nemokedama...bet jau asaru vakar praliejau...
kai nuejau i socialinio rupybos skyriu-be jos paraso-negali sutvarkyti be jos paraso,o juk ji ir pasirasyt negali...)(nesugebejau irodyti giminystes rysio-kas as tokia?anuke.o kaaip irodyti

matau-supratau-jos slaugyti as nebeisgaliu...
na,banko valdytoja patare kreiptis del globos-bus papildomi pinigeliai ir nebebus visu situ dabartiniu problemu del doku tvarkymo-nes,kai po 10men(jeigu tiek isgyvens dar...)baigsis korteles galiojimo laikas-o be jos(mociutes)-niekas jos paimti negales...ir ji pati negales...tai gaunas-eis tie pinigai i saskaita-bet niekas jais nesinaudos,o po jos mirties-viskas liks bankui ar valstybei...
stogas ciuozia-juk iseitis turi but kazkokia...

Ėjom ir mes tuos kryžiaus kelius. Sudėtinga. Manau, kad jums vis tiek reikia susitvarkyti globą per teismą. Nes po visko jūs turėsit tik tris mėnesius giminystei įrodyti, o tai mažoka. Dabar, kad ir kaip sunku, per kokį pusmetį ir susitvarkysit. Gal pakaks kokių liudininkų, kad esate savo motinos duktė, jei dokumentai prapuolę? Hanzoj ir man buvo sakę, kad parašui patvirtinti reikia notaro (gali būti, kad žmogus gal jau pasirašo tik kryžiukais, bet tai turi būti patvirtinta oficialaus asmens). Bet jeigu jūs pretenduojat į butą, reikėtų notaro, kad kaip nors (kol oficialiai neveiksnumas nenustatytas) susitvarkyti dovanojimą ar pardavimą jums (žinoma, jei gaunate jau visus pinigėlius, tai gali būti ateityje ir užginčyta, nors gal nebus kam). Yra ir Alan variantai. Nežinau, jų nebandžiau, nes parašą namie gaut gal tik rajone (kur vieni kitus pažįsta) turbūt įmanoma. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Awita @ 2009 11 04, 19:20)
Daug sveikatos ir geros nuotaikos tavo mamai

Nuoširdžiai ačiū! 4u.gif O pati nepirkau gėlių (jų buvo gausiai ir iš anksto, nes mamos gimtadienis užrašytas pora dienų nuo tikro, jai mama taip sakė). Irgi maniau, kad gal nebereikia. Bet vis jaučiu, kad kažko nepadariau. Perduosiu šias gėles bent mintimis. wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Una Li @ 2009 11 04, 19:22)
Sunku su dovanom ir be jų. Nebežinau ir aš ką benupirkt gimtadienio ar kalėdų proga, juk jei matai, kad ko reikia, perki tuoj pat, o nereikalingi daiktai nedžiugina, be dovanų palikt negražu. Taip įdomiai parašei, priešpaskutinį jubiliejų g.gif , čia gal 75?

Aš paprastai, kai perku, pasižiūriu, ko mamai tuo metu reikia. Ir jau pavairuot pora savaičių į tą ar kitą pusę gali. Be to, vyresni žmonės mėgsta praktiškus dalykus, o savo mamai galima pirkti viską, ko reikia kasdienai - pradedant rankšluosčiais, gražesnėmis šiltomis kojinėmis, megztukais, o dabar ir pagalvėmis, visokiais pašiltinimais ir tuo, ko (mums jau) reikia paramstymui.
Priešpaskutinis jubiliejus mums tikrai priešpaskutinis. Vargu ar šiame gyvenime kam vėlesnis būna (mūsų giminėj ilgaamžiai, o aš esu labai vėlyva pagrandukė).
Atsakyti
ax.gif nea,butas yra mano...bet priziuret-nera kam daugiau senoles...pradesiu dairytis slauges.
Atsakyti
QUOTE(besika @ 2009 11 04, 21:48)
ax.gif nea,butas yra mano...bet priziuret-nera kam daugiau senoles...pradesiu dairytis slauges.

Atsiprašau, tubūt sumaišiau. blush2.gif Gal atsirinks, kam iš tiesų reikia. 4u.gif
Atsakyti