QUOTE(besika @ 2009 11 03, 19:09)
na,jau gavau slauga mociutei

,ta SP-1(visiskos negalios)-ne cento niekam nemokedama...bet jau asaru vakar praliejau...
kai nuejau i socialinio rupybos skyriu-be jos paraso-negali sutvarkyti be jos paraso,o juk ji ir pasirasyt negali...)(nesugebejau irodyti giminystes rysio-kas as tokia?anuke.o kaaip irodyti
matau-supratau-jos slaugyti as nebeisgaliu...
na,banko valdytoja patare kreiptis del globos-bus papildomi pinigeliai ir nebebus visu situ dabartiniu problemu del doku tvarkymo-nes,kai po 10men(jeigu tiek isgyvens dar...)baigsis korteles galiojimo laikas-o be jos(mociutes)-niekas jos paimti negales...ir ji pati negales...tai gaunas-eis tie pinigai i saskaita-bet niekas jais nesinaudos,o po jos mirties-viskas liks bankui ar valstybei...
stogas ciuozia-juk iseitis turi but kazkokia...
Ėjom ir mes tuos kryžiaus kelius. Sudėtinga. Manau, kad jums vis tiek reikia susitvarkyti globą per teismą. Nes po visko jūs turėsit tik tris mėnesius giminystei įrodyti, o tai mažoka. Dabar, kad ir kaip sunku, per kokį pusmetį ir susitvarkysit. Gal pakaks kokių liudininkų, kad esate savo motinos duktė, jei dokumentai prapuolę? Hanzoj ir man buvo sakę, kad parašui patvirtinti reikia notaro (gali būti, kad žmogus gal jau pasirašo tik kryžiukais, bet tai turi būti patvirtinta oficialaus asmens). Bet jeigu jūs pretenduojat į butą, reikėtų notaro, kad kaip nors (kol oficialiai neveiksnumas nenustatytas) susitvarkyti dovanojimą ar pardavimą jums (žinoma, jei gaunate jau visus pinigėlius, tai gali būti ateityje ir užginčyta, nors gal nebus kam). Yra ir Alan variantai. Nežinau, jų nebandžiau, nes parašą namie gaut gal tik rajone (kur vieni kitus pažįsta) turbūt įmanoma.
Papildyta:
QUOTE(Awita @ 2009 11 04, 19:20)
Daug sveikatos ir geros nuotaikos tavo mamai
Nuoširdžiai ačiū!

O pati nepirkau gėlių (jų buvo gausiai ir iš anksto, nes mamos gimtadienis užrašytas pora dienų nuo tikro, jai mama taip sakė). Irgi maniau, kad gal nebereikia. Bet vis jaučiu, kad kažko nepadariau. Perduosiu šias gėles bent mintimis.
Papildyta:
QUOTE(Una Li @ 2009 11 04, 19:22)
Sunku su dovanom ir be jų. Nebežinau ir aš ką benupirkt gimtadienio ar kalėdų proga, juk jei matai, kad ko reikia, perki tuoj pat, o nereikalingi daiktai nedžiugina, be dovanų palikt negražu. Taip įdomiai parašei, priešpaskutinį jubiliejų

, čia gal 75?
Aš paprastai, kai perku, pasižiūriu, ko mamai tuo metu reikia. Ir jau pavairuot pora savaičių į tą ar kitą pusę gali. Be to, vyresni žmonės mėgsta praktiškus dalykus, o savo mamai galima pirkti viską, ko reikia kasdienai - pradedant rankšluosčiais, gražesnėmis šiltomis kojinėmis, megztukais, o dabar ir pagalvėmis, visokiais pašiltinimais ir tuo, ko (mums jau) reikia paramstymui.
Priešpaskutinis jubiliejus mums tikrai priešpaskutinis. Vargu ar šiame gyvenime kam vėlesnis būna (mūsų giminėj ilgaamžiai, o aš esu labai vėlyva pagrandukė).