QUOTE(waja28 @ 2010 02 06, 16:43)
tiesiog tiksliai ir nebepamenu,kaip ten,nes mes jau labai seniai gaunam tuos pampersus kompensuojamus.KIiek zinau tai anksciau kazkaip laisviau israsinedavo tuos pampersus,o dabar krizei atejus labai apribojo,ir tik pagal kazkuriu tai ligu sarasa skiriamos.BET manau jei ligonis nevaikstantis tai bet kokiu atveju turetu priklausyti.
reikia gauti SP-1,pilna neigaluma.kryziaus kelius perejau,kol tai gavau,ir be jokiu kysiu
Papildyta:
QUOTE(Radvyle @ 2010 02 06, 18:23)
Mūsų močiutei tai rašydavo tik paklodes vienkartines kompensuojamas. Mes ilgą laiką pirkdavom įklotus šlapimui sugert, kai dar tos paklodės buvo, tai kažkaip paprasčiau, nes pampersus tai nusiimdavo ji arba būdavo labai nerami, sutrikusi daugiau nei paprastai.
Papildyta:
Aš tai siūlau su kosminėmis pastangomis nusigauti iki banko ir pasirašyt elektroninės bankininkystės sutartį. Nes net turint įgaliojimą kortelės pasidaryt nebeleidžia. Gali tik gaut tuos pinigus nuėjus su įgaliojimu į banko skyrių. Bet jeigu bent iki durų pavyktų nusigaut, tai banko darbuotojai tikrai nieko neklausia, suraitytų maždaug kažkokį parašą ir būtų gerai.
...jo,jau kalbejau,banko darbuotoja,jaigu normaliai pasnekejus-gali prieiti iki masinos,ir paimti ta parasa...mes ja kaip nors nunestume iki masinos,arba,pasiskolinus invalido vezimeli-nuveztume iki banko-juk tik 300metru tereiketu iveikti...bet klausimas-ar ji pasirasyt sugebes...
Papildyta:
QUOTE(kabarksta @ 2010 02 06, 21:02)
Kai baigesi mano mamos banko kortele, tai man paverkslenus, kad mama galeciau nebent su nestuvais i banka atvezt, darbuotoja dave tuscius sutarties blankus, kuriuos as parsinesiau namo, mama pasirase, ir gavom nauja kortele

nu cia fantastika....nemanau,kad ir man taip pasisektu...tiesiog-ant labai supratingos ir jautrios darbuotojos banko papuolei...
Papildyta:
QUOTE(waja28 @ 2010 02 06, 22:48)
Kazkokia iseitis tikrai turi buti,man pav. praeita vasra teko keisti mamai pasa,tai pakeite ir be jos,iskart kalbejo,kad teks veztis ju darbuotoja i namus atiduodant pasa,bet galu gale kai jau atvaziavom veztis,tai pasirodo kad visi labai ten uzsieme,,tai atidave ta pasa ir niekas nevaziavo.Kazkaip didesne problema buvo kol nuotraukas padarem.
...su pasais-viskas paprasciau.mane apvoge-isnese seifa su visais dokais,pinigais,ir visa kita.ten buvo ir mociutes pasas.tai labai lengvai as jai gavau ta kortele-tiesiog atvaziavo spec.darbuotoja is pasu poskyrio,pasiziurejo i ja miegancia,uzprotokolavo,pasake-kad nuotrauka tiks ,nufotkinus ja paprastu fotiku,po to kad is atminties korteles padarytu pasine nuotrauka fuji salone,ir gavau as ta nuotrauka-nuveziau i mpasu poskyri,atidaviau tai paciai moteriskei-ir po triju dienu,ar po savaites,gavau ta asmens tapatybes kortele.
Papildyta:
QUOTE(Juknele @ 2010 02 07, 01:08)
waja28, Radvyle, aciu uz komentarus. Dar karteli uzklausiu gydytojos del pampersu.
Besika, laikykis

Mums nebedave pensijos, tai neradau notaro, kuris parasytu igaliojima. Perejau visa globos suteikimo procesa. Uztruko daugiau nei pusmeti. Kainavo. Nes Vilniaus r. teismas su manim net kalbos nepadejo. Liepe susirasti advokata.
O tau sunku. Dar ir dar karta isitikinam, kad negauna tokie ligoniukai taip reikalingos ir socialines pagalbos. Turetu buti priskirta socialine darbuotoja ir viska sutvarkyti.
Net nezinau, ka patarti. Gal, kaip Radvyle ir sako, kaip nos nusigauti iki banko.
Laikykis
...jo,iseitis-tik nusigauti iki banko...nenoriu pradeti to globos proceso-itariu-tai ir kainuoja,o ir sveikata jos-vis prasteja....tiesa,kortele baigiasi geguzes men,tai dar neaisku,ar dagyvens iki tol...

,o del globos-del to ir teiraujuosi jau dabar,nes tikrai tai uztruks,ir delto jau dabar sunerimau,ir noriu pradet tvarkyt.bet,manau,sniegui nutirpus,su invalido vezimeliu,dasikasim kaip nors,negu kad globa pradet tvarkyt...