QUOTE(Simense @ 2009 11 08, 16:22)
Gaila, kad taip jautriai sureagavote į paprastą mano komentarą. Esu su tais dalykais susidūrusi, ir žinau, ką sakau. Jei nežinau, tai ir pasakau. Todėl geriau, kad žmonės nesiklaidintų, ir patys pasinagrinėtų Civ. Kodeksą (nes ne kiekvienas advokatas ar notaras laiku prisimena jums reikalingus įstatymus) arba pasiieškotų patyrusio teisininko (ir sugebėtų jam aiškiai išdėstyti, ką ir kokiomis sąlygomis norėtų pirkti ar kitaip įsigyti). 
Papildyta:
Stiprybės, Ajb, smagu, kad parašei. Darbas tikrai padeda. Nors kartais pajunti, kad atitrūksti per daug. Bet tik taip kai kada galima išgyventi.

Papildyta:
Stiprybės, Ajb, smagu, kad parašei. Darbas tikrai padeda. Nors kartais pajunti, kad atitrūksti per daug. Bet tik taip kai kada galima išgyventi.

Ne, normaliai suregavau, jautrumui ne cia vieta. Tiesiog tiek daug sandoriu pirkimo pardavimo ir dovanojimo esu per gyvenima pervertusi ir niekad nesusiduriau su tokiom aplinkybem apie kurias rasote jus. GAl i az galite situacijos pvz. parasyti, nes ir CK perskaiciau tam tikras knygas ir neradau to ka jus rasote. Butu labai aciu.