Įkraunama...
Įkraunama...

Teddy meškiukai ir jų draugai - VIII-ta tema

QUOTE(Žiurbutis @ 2009 12 11, 11:33)
Paguoda tokia, kad šį kartą gavosi geriau nei praeitą  rolleyes.gif

Tai čia ne paguoda, čia-džiaugsmas biggrin.gif Būtų blogai, jei atvirkščiai- gautųsi blogiau. Juk taip ir turi būti-kiekvienąkart vis geriau mirksiukas.gif

O maniškis fotosesijos jau dvi savaites gatavas laukia laukia. Jau tuoj ir nutraukas siųst reikės, o saulės vis nėr ir nėr... verysad.gif Tiesiog dar neprašvinta, o jau ir temsta , kažkokia nesąmonė doh.gif Ir kur žmonėms nebus liūdna gyventi "ant tos Lietuvos", kai tokie dalykai dedas...Negali net nuotraukos normalios padaryt, ką jau apie kitką kalbėt doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Ievuschka, tavo tiesa, gerai, kad geriau gavosi... Reik įžiūrėt teigiamą pusę... Tai jau tikėtina, kad koks dešimtas meškis bus pats meškiškiausias... bigsmile.gif

Bet po šiųmečio kalėdinio meškio siuvimo nusprendžiau, kad kitą (trečią) siūsiu tik savo vaikams - kai tokių bus...blush2.gif Nebent Zhuvycia vėl kokiai avantiūrai įkalbės doh.gif

Im-bear, du klausimai tau:
- kokio dydžio foto siųsti (pikseliais)?
- kokiu elektroniniu adresu siųsti?
Atsakyti
QUOTE(Žiurbutis @ 2009 12 11, 22:34)
Ievuschka, tavo tiesa, gerai, kad geriau gavosi... Reik įžiūrėt teigiamą pusę... Tai jau tikėtina, kad koks dešimtas meškis bus pats meškiškiausias...  bigsmile.gif

Bet po šiųmečio kalėdinio meškio siuvimo nusprendžiau, kad kitą (trečią) siūsiu tik savo vaikams - kai tokių bus...blush2.gif Nebent Zhuvycia vėl kokiai avantiūrai įkalbės  doh.gif

Im-bear, du klausimai tau:
- kokio dydžio foto siųsti (pikseliais)?
- kokiu elektroniniu adresu siųsti?

Oooo, Žuvcia avantiūroms įkalbėti tai pati ta lotuliukas.gif Pati vien avantiūromis gyva drinks_cheers.gif
Atsakyti
Gal kas primintų greitai ax.gif , kaip ten su kava, cinamonu ir klijais sendinti ir kvėpinti ax.gif , nepamenu proporcijų jokių biggrin.gif , kaip darosi, o kažkaip nerandu doh.gif, kažkur žurnale yra, ale kol surasiu blush2.gif

Matau Im-bear bigsmile.gif , tai dabar laukiu profesionalios konsultacijos bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LT saulele: 12 gruodžio 2009 - 16:39
LTsaulele-buvo pamoka Im-bear bloge įdėta, užsuk ten, turėtum rasti mirksiukas.gif Jei tik aš ko nors nepainioju g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ievuschka: 12 gruodžio 2009 - 17:02
QUOTE(ievuschka @ 2009 12 12, 17:01)
LTsaulele-buvo pamoka Im-bear bloge įdėta, užsuk ten, turėtum rasti  mirksiukas.gif Jei tik aš ko nors nepainioju  g.gif

Ačiū, ievuschka, žiūrėjau aš ten, nes ir man kažkodėl atrodė, kad lyg buvo po to, kai žurnale buvo, bet neradau unsure.gif ...

Pikčiausia, kad kompe buvau išsisaugojus kažkur nuorodų apie tai ir niekaip nerandu doh.gif , ta proga net bookmarks'us apsitvarkiau, nors toks pliusas biggrin.gif ...

Atsakyti
LT saulele Jei dar reikia. I stikline pilti karsto vandens, deti kupina sauksta kavos ir sauksteli cinamono. Viska gerai ismaisykite. I tirpala minutelei pamerkti nerinius, tada isimti ir nuspausti. Patiesti folijos lapa. I tirpala ideti 2 saukstus PVA kliju , viska gerai ismaisyti ir placiu teptuku si misini istepti visas meskiuko dalis. Orkaite ikaitinti iki 150 laipsniu, sauti meski su folija ir kepti 5 min. isdziuvusius nerinius istraukti is orkaites, o meskiuka apversti ir kepti dar 5 min. Toliau padazyti meskiuka juodais ir tamsiai rudais dazais pagal sumanyma, kad igautu israiska.
Atsakyti

dėkui, prapieste thumbup.gif , reikėjo dar drinks_cheers.gif

Atsakyti
Sveikutes, o kur siusti nuotraukas? blush2.gif
Atsakyti
Labas vakaras! Kazkaip paskutinem dienom neiseina nei zodelio parasyti - vaikas nuo kupros nenulipa doh.gif

QUOTE(LT saulele @ 2009 12 12, 17:16)
Matau Im-bear  bigsmile.gif , tai dabar laukiu profesionalios konsultacijos  bigsmile.gif

LT saulele, sorry kad neatsakiau - buvau uzsukus kelioms minutems ir vel mane nuo kompo nuvare rolleyes.gif Bet , matau, kad prapieste jau uz mane tau ir atsake drinks_cheers.gif

Mergaites, nuotraukos turi buti su didziausia krastine 500 pikseliu Siuskite man i nutellina888 (gav-gav) gmail.com

O as kazkaip persigalvojau dalyvauti konkurse blush2.gif Taip pavargau per kelias paskutines dienas frusty.gif, kad noras dingo - jei pavyks rytoi nufotkinti meskiuka, tai parodysiu jums ir be konkurso
Atsakyti
Ačiū, prapieste ir nuo manęs - vis laukiu progos pamėgint kvepiančius - dabar bus smagu viską turėt trumpai vienoj vietoj mirksiukas.gif 4u.gif

Im-bear, baik bajerius, vadas gi pasiduoda nebent paskutinis mad.gif , kas čia per rodymai ansčiau laiko nono.gif . Arba visos tada pasidemonstruojam ir irnesakyk.gif tas konkursas biggrin.gif
Atsakyti
O aš nebespėju verysad.gif jaučiu pritrūksiu vienos nakties.
Atsakyti