Įkraunama...
Įkraunama...

Teddy meškiukai ir jų draugai - VIII-ta tema

Im-bear, Arbatėle nejuokaukit taip negražiai, be jūsų konkursas bus liūdnas mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
g.gif Na va ir aš paryčiais miegot, dėl konkurso stengiuos, o čia tokios nuotaikos doh.gif Im-bear taigis net du turi, o kas čia per nedalyvavimas? Eh, kažkaip nuotaika sugedo, aš kaip pirmam konkursui stengiuos iš peties tongue.gif o va sad.gif

Papildyta:
Šiaip aš dar klausimėlį turiu dėl to nerodymo. 19 dieną dalyvauju labdaringoj mugėj tai labai norėčiau ten parodyt savo konkursantą, visgi šansas parduoti ir šiaip pasirodyt. Gal galima visgi? internete nesirodysiu
Atsakyti
QUOTE(dragonfly* @ 2009 12 13, 11:55)
g.gif Na va ir aš paryčiais miegot, dėl konkurso stengiuos, o čia tokios nuotaikos  doh.gif Im-bear taigis net du turi, o kas čia per nedalyvavimas? Eh, kažkaip nuotaika sugedo, aš kaip pirmam konkursui stengiuos iš peties  tongue.gif o va sad.gif

Papildyta:
Šiaip aš dar klausimėlį turiu dėl to nerodymo. 19 dieną dalyvauju labdaringoj mugėj tai labai norėčiau ten parodyt savo konkursantą, visgi šansas parduoti ir šiaip pasirodyt. Gal galima visgi? internete nesirodysiu

Dragonfly, ogi mūsų konkursas tai 18 d? Ar aš jau klystu? Tai galėsi gi į mugę ir pasiimti.

Im-bear, nu tu tai bajeristė visai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Nedalyvaus ji mat konkurse, jau ir nufotkinus turi bent jau pirmąjį, ir antrąjį tuoj nufotkinsi. Kam taip šneki tada? g.gif Įdedi nuotraukas ir dalyvauji sau jau.
Atsakyti
O as pritrukau sintepono ir anksciausiai jo gausiu tik pirmadieni vakare. 15 dar galima bus siusti nuotraukas?
Atsakyti
Oi, mergaites, labai atsiprasau, nes niekam nenorejau nuotaikos pagadinti blush2.gif
Cia mano asmenine nuotaika dabar gerokai pagadinta ir kai kas visai nenori jos istaisyti net per mano gimtadieni... Na, labai tikiuosi, kad jis pakeis savo nuomone... unsure.gif

Liepsnike
, 15 diena - paskutine, kai priiminesiu nuotraukas - tai tikrai speji drinks_cheers.gif
Atsakyti
Im- bear! Tavo gimtadienis kartu su mano mažiais, taip? 28? thumbup.gif
Papasakosiu kaip aš savo 30 laukiau wink.gif Išėjo sekmadienis, kaip daugiavaikė motina nusiteikiau, kad vyras bent jau torta nupirks na gėlių. O jis iš pat ryto sako iškvietė į darbą, išeinu, ir nei bučkio nieko. Ir ką lieku viena, užsiimu skalbimais, visa pikta ir nelaiminga. Atvažiuoja mano mama su broliu, pasveikina jau smagiau. Ir tada vyro skambutis, aš dar nekeliu ilgai, nes gi įsižeidus biggrin.gif. O jis man sako dabar pasipuošk ir brolis tave nuveš kažkur, mama su vaikais pabus. Ir nuvežė prie universiteto, ten pasitiko vyras vedasi į kavinę. O ten kieme surinkti visi mano draugai SIURPRIZAS, tiek ašarų dar nebuvau per gimtadienį išliejus. Taip, kad labai linkiu malonių siurprizų 4u.gif
p.s. fotografuojasi mano konkursantas, vakarop nuotraukas atsiųsiu

Atsakyti
Menuo pries gimtadieni visada buna sunkus. Im-bear, nepasiduok liudesiui friends.gif
Papildyta:
dragonfly*, tavo vyras saunuolis wub.gif
Atsakyti
o aš nebespėsiu .... verysad.gif
bet prizas bus be baimės mirksiukas.gif
Atsakyti
Užėjau pasikrauti teigiamų emocijų, nes dienos mano ir naktys ko tai baisiai sunkios, visi vaikai serga tai vienas po kito, tai visi kartu dabar doh.gif Jau taip nusibodo... O čia žiūriu-tarp optimisčių ir pora pesimisčių įsiterpė smile.gif
Im-bear , Arbatėle-pirmyn!!! Galgi kaip nors viskas pavyks, turi pavykti!!!
Maniškis irgi dar be fotosesijos, pražioplinau šeštadienį saulutę doh.gif Labai tikėsiuos, kad ryt išlįs rolleyes.gif O žadėjau irgi du pasiūti, idėja apgalvota iki detalių buvo, bet per tas ligas, bemieges naktis ir lakstymus pas gydytojus, niekaip laiko neatradau...Ką gi-yra kaip yra...
Dar gi prizą paruošti reikia, prisižadėjau bigsmile.gif
Sėkmės visoms užbaigti savuosius grožius 4u.gif Ir laukiam trečiadienio su nekantrumu bigsmile.gif
Atsakyti
Turbūt visai normalios iš tikro nuotaikos, kai susideda daug visko į krūvą ir būtinai ne tas, ko norėtum smile.gif , laiko mažėja, šventės artėja, tenka sau pačiam pripažinti, kad vėl ne viską padarei, ką žadėjai šiemet šventėms na jau būtinai padaryt blush2.gif blush2.gif , bet belieka vėl pažadėti sau, kad kitąmet tai jau tikrai rolleyes.gif, o dabar yra, kaip yra smile.gif ...

Atsakyti
dragonfly*, koks tavo vyras fainas bigsmile.gif O tavo vaikai irgi gruodzio menesi gime? bigsmile.gif Trys Oziaragiai namie tai doh.gif lotuliukas.gif

jurginelis, tai kad tik 2 savaiteles liko blush2.gif

Naktibalda, gaila, kad nespeji unsure.gif

LT saulele, tikrai-tikrai, jau kitamet tai butinai pasitaisysiu biggrin.gif

ievuschka, pilnai tave suprantu friends.gif O konkursantus pamatysi tik penktadieni - juk balsavimas vyks 18-19 diena mirksiukas.gif

Nors, maciau, kaip dragonfly* klause del galimybes parodyti meskiuka 19 diena mugeje. Tai tada turiu pasiulyma siek tiek pakeisti salygas - kaip ir taremes , nuotraukas siunciam iki vakaro 15 dienos, o balsavima padarysime 17-18 gruodzio? Tada laimetojus paskelbsime sestadieni 19 gruodzio drinks_cheers.gif Visos sutinka?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Im-bear: 13 gruodžio 2009 - 16:37
QUOTE(Im-bear @ 2009 12 13, 16:28)
Visos sutinka?

tinka drinks_cheers.gif
Atsakyti