Įkraunama...
Įkraunama...

Teddy meškiukai ir jų draugai - VIII-ta tema

QUOTE(Im-bear @ 2009 10 30, 23:08)
ievuschka, pirmame puslapyje yra salygos:

4. Vienas autorius gali atsiusti 2 meškiukų ar jo draugų nuotraukas.

mirksiukas.gif

Tai gi va- skaitydama kitur akcentus sudėliojau , tai kitaip supratusi buvau doh.gif

Neatvažiavai šiandien, o picoms buvo 50% nuolaidos, tai būtum galėjus pačią prabangiausią išsirinkti, arba kokias 3 paprastesnes mirksiukas.gif Praleidai puikią progą tongue.gif -ai, bet bus dar tų progų, tikėkimės smile.gif
Atsakyti
Labas rytas

Siuvu dabar, nes turiu truputi laisvo laiko, paskum prieš šventes nebus kada. Ir esu degtukas, reikia dabar ir čia blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2009 10 31, 10:55)
Labas rytas

Siuvu dabar, nes turiu truputi laisvo laiko, paskum prieš šventes nebus kada. Ir esu degtukas, reikia dabar ir čia  blush2.gif

Paukšteli, ale kaip aš čia tave praleidau, sąrašą darydama, buvau tikra, kad įrašiusi esu doh.gif Atsiprašau labai blush2.gif O degtuko politika - pati teisingiausia drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Tai nieko baisaus, neatsiprašynėk schmoll.gif , sąrašiukas mūsų ilgas thumbup.gif , tai suklyst nesunku mirksiukas.gif

Vakar susikirpau kailiuką, šian mėginsiu siūti thumbup.gif Planuoju siūt tik vieną, bet jai užsigesiu per naują, tai negali žinot lotuliukas.gif
Atsakyti
Štai Mirabella

user posted image
Papildyta:
Im-bear, noriu paklausti labai konkretų klausimą - ar tavo visi meškiukai stovi? Ir ką darai, kad jie stovėtų? Aš vargstu su kiekvienu, stovi mano labai retas kuris, nors ir akmenų į kojytes privarau, ir sąnariukus suveržiu stipriai - labai sunkiai jie stovi. Kaip tą pasiekti? blink.gif
Atsakyti
Mirabella wub.gif kokia meilutė, bet liūdnutė, gal jai dantuką sopa? Mane žavi, kaip jūs gražiai patonuojat bigsmile.gif thumbup.gif . Žvilgsnis toks gyvas bigsmile.gif , atrodo tuoj ims ir nušokuos thumbup.gif

Labai į akis krenta nedailus fonas schmoll.gif blush2.gif
Papildyta:

Senai besiuvau, tai kilo klausimų blush2.gif . Ar ties visom siūlėm reikia kelis mm apkirpti kailiuką, kad gražiai susisiūtu?
Atsakyti
Zhuvycia,kokia saldi mergaite! bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2009 10 31, 12:07)
Mirabella  wub.gif  kokia meilutė, bet liūdnutė, gal jai dantuką sopa? Mane žavi, kaip jūs gražiai patonuojat  bigsmile.gif  thumbup.gif . Žvilgsnis toks gyvas  bigsmile.gif , atrodo tuoj ims  ir nušokuos  thumbup.gif

Labai į akis krenta nedailus fonas  schmoll.gif  blush2.gif 
Papildyta:

Senai besiuvau, tai kilo klausimų  blush2.gif . Ar ties visom siūlėm reikia kelis mm apkirpti kailiuką, kad gražiai susisiūtu?

Fonas - aukščiausios klasė drapiruotė lotuliukas.gif Ai, žinokit, man ja bloga nuo tų fotkių, nu kada aš su savo 5 vaikiukais galiu sugebėti nufotkinti gražiai, nu kada doh.gif Visi viską tempia į save, fotkinti tik galiu, kai visi miega, tada saulės nebėra, išeiti kur pas fotografą i
rgi neturiu kada. Taip kad, man dzin - fonas ne fonas, rodau kiškį o ne foną irnesakyk.gif Va konkursui jau nufotkinsiu gražiau, o čia, baika.

O kailiuką aš tai apkerpu kiekvienai siūlei, ypač jei jis labai ilgas. Moherą tai ne taip būtina, nes ji ne tokia tanki, bet šiaip jau - patartina.
Atsakyti
O man smalsu kaip su kiskucio delniukus padarei ax.gif Ir tie papusti zandeliai veltinio pagalba, ar iskarpa tokia sukurei?
Atsakyti
QUOTE(Arbatėlė @ 2009 10 31, 12:35)
O man smalsu kaip su kiskucio delniukus padarei  ax.gif Ir tie papusti zandeliai veltinio pagalba, ar iskarpa tokia sukurei?

Čia jau gerasi vėlimas buvo įsimaišęs, snukučiui kailiukas buvo per trumpas, kad karpyti. Padukus taip pat vėliau.
Atsakyti
Faina zuikute wub.gif Snukutis is vilnos?Man labai grazu velti snukuciai,padukai ir t.t. galima koki noriu suformuoti smile.gif
Fonas jo..ir pas mane toks dazniausiai blush2.gif Bet pastaba gera drinks_cheers.gif
Atsakyti
Oj, Zhuvycia, kokia faina zuikutė iš pat ryto bigsmile.gif . Ir dar mano mėgstamiausios pudrinės spalvos wub.gif . Labai padukai mieli, taip ir norisi pamaigyti smile.gif .
Žiūriu žiūriu ir galvoju, kad norėčiau ir aš su vėlimu kokį kartą pamėgint, nors ir su vilna nelabai draugauju ax.gif . Gal, merginos, kartais esat užmatę kokių pamokėlių inernete apie padukų, nosiukų ir t.t. vėlimą? Manau daug kam būtų įdomu. O gal Zhuvycios prašom, kad pamokėlę pravestų? smile.gif blush2.gif
Atsakyti