Įkraunama...
Įkraunama...

Teddy meškiukai ir jų draugai - VIII-ta tema

Koks rimtuolis, prikaustantis žvilgsnis cool.gif bigsmile.gif bigsmile.gif niu liuks meškutis wub.gif Tik kaip agentui gal reikėjo kaklaraištį parišt g.gif biggrin.gif

p.s tikiuos nesupyksit, kad šian taip drąsiai savo nuomonę reiškiu mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paukščiukas: 31 spalio 2009 - 22:33
Pudra,kailiukas labai tinkantis meskiukui-berniukui thumbup.gif Ir meskutis labai grazutis gavosi bigsmile.gif patiko wub.gif
Atsakyti
Ačiū, blizgutis11 4u.gif .

Paukščiuk, tikrai nesupyksiu lotuliukas.gif . Prašom visada sakyt, kas galvoj ir ant liežuvio biggrin.gif mirksiukas.gif . Pati esu susidūrusi su agentais, kurie nešioja kaklaraiščius ir su tokiais, kurie laksto su marškinėliais ir džinsais, todėl abejoju, kad kaklaraištis būtų taisyklė smile.gif . Be to, Beno kaklakaspinis smile.gif , manau, dar puošniau atrodo, nei kaklaraištis, todėl tegul tai bus šventinis agento įvaizdis smile.gif . Dėkui 4u.gif .

Julia B., ačiū už šiltus žodžius. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pudra @ 2009 10 31, 21:13)

Aš taip pat noriu pristatyti jau tikriausiai paskutinį rudenišką savo meškį.
Nekilnojamo turto agentas  biggrin.gif  Benas, 17 cm.

Toks gerulis, is senos animacijos biggrin.gif o pristatymas jo bloge - superinis. Man wub.gif wub.gif wub.gif , kai ne tik pats darbas yra dailus, bet ir kai jo "ipakavimas" yra iskirtinis. O cia - net nuosavas namas!!!!!! Arba ne visai nuosavas, bet kiek maciau, i jis vis "ilenda" pasizvalgyti ir pats agentas lotuliukas.gif
Tikrai nupirkciau nama is tokio lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Smagus ne tik pats agentas, bet ir jo pateikimas thumbup.gif Smagu, kai kiekvienas darbelis - mažutė šventė. mirksiukas.gif
Atsakyti
Idomus agentas wub.gif Cia tas,kur i akis nelenda biggrin.gif Kazi,kaip jam sekasi,su nekilnojamu turtu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rulle: 01 lapkričio 2009 - 11:30
Oooooo, kiek naujienų thumbup.gif

blizgutis11, labai mielas tavo gėlėtas Tildukas smile.gif

QUOTE(jurginelis @ 2009 10 31, 18:45)
O pas Im-bear, tai tik vilnietes su sokoladukais nustrikseti gali tongue.gif

jurgineli, gal kad atsidursi Vilniuje, tai irgi galėsi nistriksėti mirksiukas.gif

QUOTE(pudra @ 2009 10 31, 21:13)
Im-bear, gaudau ant žodžio  mirksiukas.gif .

Aš taip pat noriu pristatyti jau tikriausiai paskutinį rudenišką savo meškį.
Nekilnojamo turto agentas  biggrin.gif  Benas, 17 cm.

user posted image

Negaudyk, pudra - tiesiog atlėk (šokolado nepamiršk mirksiukas.gif )

O koks Benas fainuoliiiis thumbup.gif Kailiukas labai berniukiškas bigsmile.gif

Leiskite jums pristatyti dar vieną mano Kaledinę meškutę, siūtą pagal klasikinę iškarpą rusiško forumo Ruchnaja Rabota Naujametinėje akcijoje. Taip pat ji dalyvauja Naujametiniame parade bloguose.

Na štai ji - mano mylima sneguolė Snežana wub.gif Jos yra neapsakomai gyvas ir išmintingas...

user posted image

O daugiau nuotraukų ČIA
Atsakyti
Mergaitės, aš turiu priklausomybę nuo šios temos doh.gif Negaliu praleist nė dienos čia neužėjus ax.gif
Pudra -tavo Benas labai mielas wub.gif jis man atrodo dar tik pradedantis agentas, nes dar labai labai jaunas, bruožuose šmėkščioja vaikiškumas smile.gif

Im-bear -išreikšiu ir čia savo susižavėjimą bigsmile.gif Pasakiška meškutė wub.gif wub.gif wub.gif Visa kompozicija-labai elegantiška, harmoninga, subtili...bravissimo clap_1.gif
Atsakyti
Auksaranke, ačiū 4u.gif , perduosiu komplimentus Benui mirksiukas.gif .

Arbatėle, dėkoju už pastabumą ir įvertinimą 4u.gif .

Rulle, Benui su nekilnojamu turtu viskas liuks, o ką, gal gali kažką pasiūlyti? lotuliukas.gif

Im-bear, ačiū už thumbup.gif . Dėl visų gaudymų parašysiu į až.
O Snežanos tonavimas, kaip ir visų tavo meškų, neturi lygių wub.gif . O ar pastebėjot, koks paslaptingas tos merginos žvilgsnis? bigsmile.gif

Ievuschka, dėkui 4u.gif . Anksti pradėjęs darbus, turi dideles ateities perspektyvas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Im-bear @ 2009 11 01, 15:43)

Na štai ji - mano mylima sneguolė Snežana  wub.gif  Jos yra neapsakomai gyvas ir išmintingas...

Tas zvilgsnis... wub.gif wub.gif wub.gif Svelnumo isikunijimas wub.gif Ir kitos temeles foto, kur pirsigladusi pire tavo rankos -nerealiai siltus irmalonius jausmus sukelia... wub.gif
Atsakyti
blizgutis11, šaunu, kad pradėjai siūti ir pasiuvai Tilduką drinks_cheers.gif , tikras vasarinukas gavosi bigsmile.gif

Pudra, šaunus agentas, šaunus pateikimas wub.gif , kaži kaip dabar su ta rinka, stabilizavos ar ne biggrin.gif , dairytis būsto Senamiestyje ar palaukt biggrin.gif ? Gražus kailiukas meškiuko, nesaldus toks ax.gif , įdėtoje nuotraukoje Benas man kažkodėl iš pirmo žvilsnio ne meškiukas atrodo, o šiaip kažkoks kitoks personažas, nemoku išsireikšt blush2.gif , bet va ta išraiška kažką primena, bet pati nesuprantu dar ką.. Kai kitu kampu nuotraukose bloge pažiūrėjau, tai matosi daugiau "meškiukiškumo" .. Žodžiu, "užkabino" mane jis kažkaip didis.gif

Im-bear
, kokia gera atrodo tavo Snežana wub.gif , musės nenuskriaustų tiesiog rolleyes.gif ... O aksesuarai wub.gif wub.gif, kaip visgi jie svarbu drinks_cheers.gif .. Bet akys vistiek pačios pačiausios wub.gif

Turiu mėlyną kailio gabaliuką nedidelį, bet vat nekyla ranka iš jo gamint, jis ryškesnis toks, tiksliau pagrindas jo ryškus, patys plaukeliai šviesesni, bet galvoju, kad dar nesusitvarkyčiau su tokia spalva blush2.gif , o mėlynas kailiukas tai man toks būtent žieminis, kažkada pas Kadž mačiau panašios spalvos meškiuką, žieminuką tokį, su snaigute ant nosies rolleyes.gif , tai kai į savo turimą kailiuką pažiūriu, tai irgi kažkaip tik žieminuką įsivaizduoju, bet neturėčiau nei tinkamų akių jam dar, nei įgūdžių...
Atsakyti
QUOTE(Im-bear @ 2009 11 01, 14:43)
Na štai ji - mano mylima sneguolė Snežana  wub.gif  Jos yra neapsakomai gyvas ir išmintingas...

bigsmile.gif kokia koketiška wub.gif , man labai patiko jos ilgas snūkutis ir neįprasto ilgumo rankytės thumbup.gif thumbup.gif

Apie tonavima tyliu, neturiu žalio supratimo kaip ir su kuom jį daryt blush2.gif Ar įmanoma namų sąlygom, neturint priemonių, patonuot???
Atsakyti