Įkraunama...
Įkraunama...

Epidūrinė nejautra

QUOTE(gagrate @ 2007 03 09, 10:39)
O gal tai viena is tu, kuri greit pamirsta skausma.Kai as gimdziau,aisku su epidiuru,todel kankintis neteko.Uz sienos gimde mano kaimyne,su kuria gulejom vienoi palatoi pries gimdyma,per saremius jinai taip sauke ir reke ne savu balsu,man per nugara siurpuliai ejo.Man jos buvo labai gaila.Po gimdymo atejau kita diena jos aplankyti,tai jinai sypsojosi ir sake,kad gimdymo sasmus jau pamirso ir ,kad galetu dar viena pagimdyti be jokiu nuskausminamuju.Va ,taip doh.gif

na as gimdydama nei saukiau nei rekiau,nei dar kaip nors klykavau lotuliukas.gif as siaip esu labai ramios naturos rolleyes.gif skausmas nebuvo didesnis nei kad siaip skausmai,danti man simta kart labiau skauda doh.gif nei gimdant skaudejo ax.gif
Atsakyti
Manau dar ir kiekviena skirtingai į skausmą reaguojame, pvz gal man lengviau kai pašūkauju lotuliukas.gif

Epidūro prisiminimai tai mano negeri schmoll.gif nepataikė ten kažkur kur reikia, po to baisiulinė migrena buvo, net vaiko nevaliojau paimti...

Tai daugiau jo nenorėsiu matyt ...
Atsakyti
Na as iki 5 cm atsidarymo istveriau be nuskausminamuju, ir buvau uzsispyrusi kaip ozka iskentesiu ir pati pagimdysiu, bet skausmas stiprejo, pradejo riedeti asarytes ir teko paprasyti kad taikytu epidurine nejautra...tik tais leidimo i stubura metu, apsvaigo galva, lb supykino,spenge ausyse, bet cia minuciu reikalas, po to viskas buvo ciki smile.gif
Atsakyti
As gimdziau su epidura. Ikalbejo gydytoja, ispejo, kad man bus sunkus gimdimas - reikia tausoti jegas. Sutikau, tai nors kaip zmogus pailsejau pries gimdima. Per pati gimdima vaistukai jau neveike. Tai riekiau taip, kad visi gydytojai ir sesutes subego ziureti kas ten taip skaudžiai mirsta blush2.gif
Jei man butu pasakes kas nors, kad as taip galiu riekti, buciau svelniai tariant labai supikusi mad.gif Man visada atrode, kad nu tiesiog gieda taip saukti prie pasaliniu zmoniu. Bet jau taip prispaude, kad buvo "pofig" ar yra zmoniu, ar nera.
Kas juokingiausia, kad jau po keliu dienu skausmo neprisimeninau ir labai noriu dar vaikuciu hihihi: hihihi.gif hihihi.gif
Neziurint i tai, kad man prasidejo dazni galvos skausmai, kuriu anksciau gyvenime nebudavo, kita karta tikrai gimdysiu su nejautra.
Atsakyti
Gimdziau su epidiurine nejautra ir esu labai patenkinta thumbup.gif jokiu nugaros skausmu nejauciau. Kazkaip is visu pasiulytu nuskausminimo variantu (o ju buvo 3) pats priimtiniausias buvo epidiurine nejautra ir nenusivyliau. Kita kai gimdysiu irgi tik su nejautra smile.gif
Atsakyti
Epiduras super dalykas thumbup.gif Aisku priklauso nuo gero anesteziologo ax.gif Maniskis buvo thumbup.gif skausmo nejutau iki pat 10cm, gydytoja zvenge, kad cia man "po blatu" lotuliukas.gif Jokiu galvos skausmu, nieko, o ir vaiksciot pati galejau, aisku kai salia vyras laike uz rankos ax.gif
Kai pries stumima pajutau kas tai yra saremiai blink.gif neisivaizduoju kaip galima juos kesti 20 ar 10 valandu doh.gif Nu kankyne kazkokia doh.gif As tik uz epidura thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sima77 @ 2007 03 10, 21:42)
Epiduras super dalykas thumbup.gif Aisku priklauso nuo gero anesteziologo ax.gif Maniskis buvo  thumbup.gif skausmo nejutau iki pat 10cm, gydytoja zvenge, kad cia man "po blatu" lotuliukas.gif Jokiu galvos skausmu, nieko, o ir vaiksciot pati galejau, aisku kai salia vyras laike uz rankos ax.gif
Kai pries stumima pajutau kas tai yra saremiai blink.gif neisivaizduoju kaip galima juos kesti 20 ar 10 valandu doh.gif Nu kankyne kazkokia doh.gif As tik uz epidura thumbup.gif

Zinok ne visom kankyne mirksiukas.gif ir ne visom tiek tesiasi ax.gif 4u.gif
Atsakyti
as uz epidura, pirmaji kai gimdziau skausmuose prabuvau 9 val, baisiai nuvargino mane, kaklelis labai letai daresi buvo tik per 3 pirstus po sitiek valandu, tai sutikau tai epidurinei nejautrai, tai nuo 9-14val su epiduru buvau, pailsejau siek tiek nuo skausmu, na o pries gala dar teko 3.5val kenteti, is vis man truko viskas 17 su puse valandu, daugokai manau. o antrasis i pasauli atejo lengviau viskas truko tik 6 val, tai apsiejau ir be epiduro, bet manau jei yra toks palengvinimas kodel gi juo nepasinaudojus ax.gif na cia mano nuomone.....
Atsakyti
QUOTE(vaivune @ 2007 03 10, 21:52)
Zinok ne visom kankyne mirksiukas.gif ir ne visom tiek tesiasi ax.gif  4u.gif

Zinau, anesteziologas sake, kad 13 proc moteru skausma labai lengvai pernesa, nu neskauda joms taip baisiai, o mano gimdymas tai jooo, tesesi ilgai, gydytoja sake, ilgiau nei teorisakai turetu ax.gif veikla buvo silpna pas mane labai, sunkaiai ir skatinamieji gelbejo unsure.gif
Atsakyti
Gimdžiau su epidurine nejautra. Labai džiaugiuosi,kad neatsisakiau jos. Nesuprantu, kam kankintis, kai galima to išvengti. Pirmuosius mėnesius nugara itin skaudėjo, bet kažin ar nuo tos nejautros g.gif . Sūnelis pirmus tris mėnesiu arba miegodavo, arba buvo supamas ant rankų. Manau, nuo to ir nugarą skaudėdavo. Aš už epidurinę nejautrą. thumbup.gif
Atsakyti
As irgi gimdziau su Epidiuru ir ....... ir jis man neveike blink.gif likau labai nusivylusi verysad.gif
Atsakyti
Pirma gimdziau be epiduro, tiesiog nespejau; antraji ruosiausi tik su epiduru. ir zinote jeigu turite galimybe, visada rinkites epidura, nes su pirmuoju mane ir kirpo ir siaip labai sunkiai isstumiau, tiesiog nebeturejau jegu fiziskai isstumti nualinta saremiu skausmu.O antras kaip agurkelis per tris keturis stumimus ir yra.Po gimdymo atrodziau kaip ka tik pamiegojus raudonais zandukais.
Atsakyti