QUOTE(mamaLina @ 2007 02 09, 21:56)
O konkrečiai gal paaiškino kaip tam vaikui kenkia? Ar čia iš serijos, kad vaikai gimę atlikus cezarį neturi savisaugos instinkto. Man atrodo čia daugiau žmonių nusistatymai. Aš visada ruošiausi gimdyt su nejautra, taip ir pagimdžiau ir labai džiaugiuosi ir visas gimdymas man buvo šventė ir pats vaikas super gavosi. Na aš nemanau, kad pagimdžius skausmuose kažką sau ar kažkam kitam įrodysiu. Bet suprantu ir tas, kurios didžiuojasi pagimdžiusios natūraliai, bet tai ne man

Tuo pačiu pilnai suprantu ir tas, kurios susiplanuoja cezarį, tikrai yra moterų paniškai bijančių gimdymo. Man atrodo, kad reikia pagalvot kas
man labiausiai tiktų, o ne klausytis visokiausių patarimų, gal net greičiau prietarų.
as buvau kategorishkai priesh epidiura

bet kai 2 valandas pakentejau, pasiprashiau pati

ir buvau labai patenkinta, nes priesh tai man nebuvo nei saremiu, nieko.... gydytoja paziurejo i kalendoriu ir pasake kada atvaziuoti, tada pradejo leisti skatinamuosius, nuleido vandenis ir po epidiuro as megavausi ramybe... nuo 7 am iki 6 pm... tai jei nebutu epidiuro, jauciu, net svarstymu apie sekanti vaika nebutu... ir as esu 100 % uz gimdyma, kuris yra kuo lengvesnis ir vaikeliui ir mamytei, nes mamytes organizmas ir taip jau daug padare, visgi neshtumas yra alinantis organizma ir t.t. dziaugiuosi uz tas mamas, kas pagimde be vaistuku, bet mano atveju, nors esu tikrai stipri ir nebijanti skausmo, tai butu per ziauru... o ir smagu, kai man nieko neskauda, vyras laimingas, nes juokiuosi ish jo bajeriuku, o ne varau nuo saves ir t.t. ir dar.... as plyshau per 4 vietas, neisivaizduoju, ka as buciau jautus, jei nebutu epidiuro.. bet net baisu pagalvoti

mane siuvo, o as savo kudikeli ant krutines laikiau, ir man ne motais buvo ka ten man daro