man taip pat darė epidūrine nejauttra, bet jokiu padarinių man nebuvo po jos.
Iki šiol jaučiu epidūro pasekmes,kai panešioju ilgiau vaiką, kai su vyru
,skauda tą vietą kur dūrė. Aišku dūrių buvo ne vienas o 8, nes niekaip nepataikė kur reikia
.
O šiaip tai geras dalykas, ypač kai mano gimdymas buvo komplikuotas, tikrai būčiau nepagimdžius, po 10 valandų sąrėmių.
O šiaip tai geras dalykas, ypač kai mano gimdymas buvo komplikuotas, tikrai būčiau nepagimdžius, po 10 valandų sąrėmių.
Nu jooo, be epidūro tai ir aš būčiau neiškentus, kur jau 10 val, aš visas 18 prasikankinau
na pries gimdyma buvau sakius kad nereisk nuskausminimu, taciau atkentejus keturias valands neiskenciau, labai bijojau pasekmiu nes buvau prisiklausius visko..taciau man pasiseke, nieko nejutai na gal pora dienu durio vietoj, o siaip nieko, irdziaugiuosi kad nusiskausminau nes kitaip buciau neistverus
as irgi kol kas nieko nejauciu ir dziaugiuosi, kad pasirinkau ja, nes jei butu teke kankintis 12val su skausmais tai kazin ar buciau istverusi, o be to galiausiai vistiek cezari padare
labai dziaugiuosi kad gimdziau su epiduru,tai ir gimdymo prisiminimai geri,o ne kazkoks kosmaras
jau praejo daugiau kaip menuo tai pakolkas niekuo nesiskundziu
nu nezinau ar tai tikrai nuo to durio, bet man pradejo skaudeti strenas, seniau taip nebuvo, neskaudejo net kol laukiausi, o dabar tik panesioju savo mazyle ir jauciu skausma.
Ir aš pasisakysiu
Jokių problemų po epidūro kol kas (tikiuosi ir ateity) nėra. Jaučiuosi labai gerai. Jei Dievulis atsiųs mums dar vieną angelelį, gimdysiu tik su epidūru
Gal dėl to, kad anestiziologas toks puikus ir dėmesingas buvo
Šiaip gimdymas užtrūko, nes pirmiau nubėgo vandenys, o gimdymo veiklos jokios
Pradėjo skatinti.. Prasikankinau 8 valandas, o paskui paprašiau vaistų... Bet vistiek galiausiai po 3 valandų darė cezarį, nes vaikelis labai didelis buvo ir niekaip negalėjo įsistatyti į tinkamą poziciją.
Jokių problemų po epidūro kol kas (tikiuosi ir ateity) nėra. Jaučiuosi labai gerai. Jei Dievulis atsiųs mums dar vieną angelelį, gimdysiu tik su epidūru
Šiaip gimdymas užtrūko, nes pirmiau nubėgo vandenys, o gimdymo veiklos jokios
QUOTE(būsima mamytė @ 2007 05 16, 17:20)
nu nezinau ar tai tikrai nuo to durio, bet man pradejo skaudeti strenas, seniau taip nebuvo, neskaudejo net kol laukiausi, o dabar tik panesioju savo mazyle ir jauciu skausma.
juk pati sakai- tik panesioji savo mazyle ir iskart skauda. stai ir priezastis
Man durio vietoje skaudejo kazkur iki puses metu, o dabar jei ka sunkiau panesioju tai irgi jauciu...
QUOTE(būsima mamytė @ 2007 05 16, 19:20)
tai nebutinai reiskia kad nuo to, juk vaikas auga, jo svoris taip pat
Jauciuosi kuo puikiausiai, jokiu pasekmiu nejauciu, gimdyma prisimenu su malonumu, nors iki gimdymo nebuvau del jo tvirtai apsisprendusi