Sakiau, kad pagimdysiu pati ir man jokiu duriu nereikies, bet... Pirma menesi jauciau, kazkoki nemalonu jausma. Skaudejo strenas ir negalejau ilgai pasilenkus buti. Bet jau dabar praejo beveik 5men ir viskas gerai. Nugara paskausta tik tuomet kai ilgiau panesioju vaikuti
visiskai nejauciu jokiu pasekmiu.ir kita karta gimdysiu tik su Epiduru. pirma savaite po gimdymo labai skaudejo nugara, vos galejau pasilenkti pakeisti sauskelnes, bet daugiau viskas susitvarke, o ta savaite, manau, buvo del to, kad nugara atsistatinejo i normalia padeti.
anra dukryte gimdziau su epiduru nes patirt to ka iskentejau pirma gimdant tikrai jau nesisorejo,nors epiduro prireike tik 2val bet visai nesigailiu.gimdymo prisiminimai patys patys geriausi,jokios traumos taip gimdyt ir dar ir dar galeciau.jokio salutinio poveikio nejuntu,bet kai pupule paauks tai tikrai skaudes strenas nes jos ir taip silpna vieta pas mane
Po pirmo epidūro skaudėjo dūrio srityje porą mėnesiu kai keldavau svorį. Dabar galvoju, kad blogai pataikė, nes ir veikė prastai, o supratau tai tik po antro epidūro. Antras epidūras veikė puikiai, jokio skausmo dūrio vietoje. Kelias dienas po gimdymo paskaudėjo galvą ir viskas.
I'm not rude, I just speak what everyone else hasn't the balls to say.
Po gimdymo galvelė šiek tiek sukosi, tą pirmąją dieną net į dušą nueiti negalėjau, kojos kažkaip nelaikė , bet šiaip vėliau nejutau jokių pasekmių. Kitą kartą ir vėl daryčiausi
kuo toliau skaitau, tuo dazniau isitikinu, kad epiduras turbut labai pazenge i prieki per tuos metus... vinintele priezastis sukelianti pasalini poveiki- anesteozologo padarytas "brokas". as taip pat ant koju nepastovejau Granteja, apie maudymasi negalejau net pagalvoti, o apie tai pries gimdyma svajojau (kaip pagimdysiu ir leksiu praustis ). juk su epiduru ar ne- tenka pastangu paaukoti, kad mazylis islistu+ kraujas pas mane kibirais pliaupe... kur nebus silpna...