na galiu ir aš papasakoti kaip man buvo su tuo epidūru

gydytoja sako jei bijai skausmo gali pasidaryt, kad labai neišsigąstum gimdymo (pirmas gimdymas) ir nesugalvočiau daugiau negimdyt

na prikalbėjo tokių nesąmonių tai ir nusprendžiau, kad man reikia, o paskui jau kalbina tai gal nedarom, gimdom be neskausminimo

na bet visgi padarėm, o darė kai man buvo tik ką nuleidę vandenis, tuo metu buvo gal 6 cm atsidarę, ir tada kaklelis ėmė sparčiau atsidarinėt, o man reikėjo ramiai išsėdėt į kamuolį susirietus, kad ta epidūra padarytų, tai ten iš trečio karto pavyko, grįžau į palatą, praėjo gal 20min, ir jau vėl negaliu kentėt, tada pasikvietė mane į gimdyklą apžiūrėt ir sako gimdysim jau.
Tik pagimdžiui dar dozę suleido, kad nejausčiau kol sukabins įtrukimus visokius (nes aš neplyšau, nekirpo tik sutrūkinėjo vietomis), bet ta dozė kol suveikė tai mane sutvarkė aišku jausmas ne koks, o kai reikėjo nuo gimdymo stalo perlipt ant ratukų tai kairė koja buvo numirus, atsigavo po pusdienio
žodžiu paskui gailėjausi, kad dariausi tą epdūrą ir kitą vaikelį kada kai gmdysiu tai tikrai be jokių nuskausminimų

ir tiesa dėl to nugaros skausmo, jaučiau kelias dienas tą vietą, bet nieko baisaus