Įkraunama...
Įkraunama...

Epidūrinė nejautra

Man antraji Cz dare su epiduru, viskas thumbup.gif thumbup.gif , labai greitai atsigavau, pasekmiu jokiu.

Pirmaji Cz dare su pilna narkoze, tai labai sunkiai atsigavinejau, sirdis du kartus stojo, gaivino mane, kraujo perpylima dare doh.gif

Taigi as uz epidura 4u.gif
Atsakyti
man po epiduro jokiu komplikaciju.Nei nugara skaudejo, atsigavau greitai.Nu zodziu puikus dalykas, man patiko. Kita karta irgi butinai prasysiu epiduro.Man vaikelio atejimas i pasauli siejasi su graziu laukimu, o ne su skausmais.Nes pagimdziau beveik be skausmo.
Atsakyti
na galiu ir aš papasakoti kaip man buvo su tuo epidūru smile.gif gydytoja sako jei bijai skausmo gali pasidaryt, kad labai neišsigąstum gimdymo (pirmas gimdymas) ir nesugalvočiau daugiau negimdyt doh.gif na prikalbėjo tokių nesąmonių tai ir nusprendžiau, kad man reikia, o paskui jau kalbina tai gal nedarom, gimdom be neskausminimo smile.gif
na bet visgi padarėm, o darė kai man buvo tik ką nuleidę vandenis, tuo metu buvo gal 6 cm atsidarę, ir tada kaklelis ėmė sparčiau atsidarinėt, o man reikėjo ramiai išsėdėt į kamuolį susirietus, kad ta epidūra padarytų, tai ten iš trečio karto pavyko, grįžau į palatą, praėjo gal 20min, ir jau vėl negaliu kentėt, tada pasikvietė mane į gimdyklą apžiūrėt ir sako gimdysim jau.
Tik pagimdžiui dar dozę suleido, kad nejausčiau kol sukabins įtrukimus visokius (nes aš neplyšau, nekirpo tik sutrūkinėjo vietomis), bet ta dozė kol suveikė tai mane sutvarkė aišku jausmas ne koks, o kai reikėjo nuo gimdymo stalo perlipt ant ratukų tai kairė koja buvo numirus, atsigavo po pusdienio smile.gif
žodžiu paskui gailėjausi, kad dariausi tą epdūrą ir kitą vaikelį kada kai gmdysiu tai tikrai be jokių nuskausminimų rolleyes.gif
ir tiesa dėl to nugaros skausmo, jaučiau kelias dienas tą vietą, bet nieko baisaus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raamke: 01 kovo 2008 - 09:20
As tai ruosiausi gimdyti be nuskausminamuju, bet kai po 8 valandu saremiu man pasake kad kaklelis viso labo 3-4 cm, paluzau verysad.gif ir paprasiau epiduro, sekancios 4 valandos buvo lengvesnes. Viskas praejo sekmingai, jokiu pasekmiu nepajutau. Paciam gimdymui ir stangoms jo veikimas kaip tik sumazejo ir mes puikiai susitvarkem. Iskart pagimdzius dave dar viena doze, taip kad susiuvimai buvo neskausmingi. Kita vaikeli irgi gimdysiu su nuskausminimu.
Atsakyti
man po cezario su epiduru pirma diena skaudejo truputi nugara unsure.gif
Atsakyti
Man dare CZ, tai epiduras turbut buvo pats baisiausias momentas (psichologiskai aisku) pries operacija biggrin.gif Bet po operacijos viskas thumbup.gif , jokiu salutiniu efektu, greitas atsigavimas bigsmile.gif
Atsakyti
Organizmui kiekviena narkoze daro zala...dabar galime jausti kazka maziau ar daugiau, bet su metais tai labai atsiliepia! Kiek imanoma reiketu ju vengti... As esu turejusi keleta narkoziu, tai po paskutines jauciu atminties sutrikima. Net pamirstu elementarius zodzius, kaip kas vadinasi... doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
As tik UZ. Kankinausi saremiuose 6 val ,o kaklelis teatsidare vos 3 cm.Tada ryzausi epidurui,ir vaikiukas gime per 40 min nuo epiduro padarymo - tiesiog atsipalaidavo visi raumenys,ir kaklelis tinkamai atsidare (gimdymas buvo skatinamas).Jokiu pasekmiu po epiduro nejauciu - sako,svarbu,kad po epiduro gerai "atlasintu" - t.y. pastatytu tinkama kieki lasiniu.
Atsakyti
as irgi gimdziau su epiduru,nugara paskauda ir dabar,bet manau tai ja paskauda ir naturaliai gimdziusiom,o seip tai epiduras thumbup.gif
Atsakyti
Aš ko gero epidūrą be reikalo ėmiau,nes man jis skausmą nuėmė tik vieną valandą,o paskui teko gimdyti....šiaip tai dabar kartais jaučiasi ta dūrio vietelė,bet nugaros neskauda kaip kitos kartais skundžiasi...`antrą gimdyčiau be epidūro.
Atsakyti
gimdziau su epiduru - jokio salutinio poveikio nebuvo...
o siaip nugara skauda ne del epiduro, o del to, kad pagimdzius pasikeicia svorio centras, be to nuolatinis vaikelio nesiojimas irgi neprideda sveikatos nugarai mirksiukas.gif
Atsakyti
man epdira padare labai gerai ir neskausmingai, visai neskauda tos vietos. skauda nugara tik nuo mano mazojo giganciuko neshiojimo tongue.gif
as labai uz epidura 4u.gif 4u.gif
Atsakyti