Įkraunama...
Įkraunama...

Epidūrinė nejautra

As iki siol maniau, kad epiduras jokiu neigiamu pasekmiu neturejo. Bet va jau kelinta ryta (ypac, jei miegu ant pilvo) vos galiu atsikelt, tiesiog surakinta nugara ties juosmeniu buna doh.gif Na bet gal cia ir ne epiduras priezastis, juk 11 menesiu nieko nejauciau g.gif
Atsakyti
Aš irgi už epidura thumbup.gif jokių blogų pasekmių nebuvo ir gimdymą prisimenu su džiaugsmu. Aišku prieš pat gimstant kūdikėliui reikėjo pasistengti, ir vaistukų poveikis jau buvo sumažėjęs, bet tai normalu. Iš pradžių buvau pasirengusi gimdyti natūralai, bet prasidėjus sarėmiams, ir jiems dažnėjant ir skausmui stiprėjant nebeliko noro būti natūraliste, tuo labiau, kad gimdos kaklelis atsidarinėjo lėtai.Paprašiau nuskausminimo. Dūrio į nugara beveik nejaučiau, o vaistuku poveikis thumbup.gif kam kankintis, jei galima su malonumu laukti vaikelio gimimo. 4u.gif
Atsakyti
as taip pat galvojau gimdyti be nuskausminamuju,bet paskutine minute apsigalvojau,ne kiek skaudejo,kiek issigandau kad iki galo gali buti nepakenciamas skausmas.ir is tikruju esu labai patenkinta,kad ji dariausi thumbup.gif vos suleidus vaistus,akyse prasviesejo,aisku pabaigoje teko pasistengti.kelias dienas skaudejo nugara,bet nebutinai cia kaltas gali buti epiduras,nes man nuo nestumo vidurio mazdaug skaudedavo nugara.taip kad as uz epidura thumbup.gif
Atsakyti
Gimdziau su epiduru (dariausi ne del skausmo, o daugiau is baimes, kad skausmas dar bus biggrin.gif ), taigi nebuvo jokiu gimdymo skausmu ir jokiu pasaliniu poveikiu nejauciu. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Verdaina: 17 kovo 2008 - 10:03
QUOTE(Faustikas @ 2008 02 12, 16:42)
Visas savo nesekmes suverciu epidurui ir Cezariui. Planavau gimdyti naturaliai, bet kaklelis neminsktejo ir neatsidarinejo.
* Po "viskam" jutausi "atsijungus" nuo realybes 3-4 dienas.
* Kaltinau save, kad gimdziau ne pati.
* Daug verkiau.
* Jautrumas man ir siaip sioks toks budingas, bet po gimdymo jis tape "hyper padidintas".
* Dingo apetitas, todel sunkiai gaminosi pienas.
* Atsiradus 2 sav. pienui, del mano nevalgumo, jis tapo kazkoks meslvas, vandeningas. VAlgiau be meiles is "reikalo", todel ir viskas atsispindejo piene
* Nugaros skausmai.
* Uzmarsumas, issiblaskymas totalus
* Galva skaudedavo ir pries nestuma, bet dabar tas skausmas kitoks, kazkoks gilesnis

Gal uzteks? tongue.gif  Pamazu atsigaunu.

Man tai labiau panasu i pogimdyvine depresija, o ne pasekmes epiduro ar Cezario. Galvos skausmas pas tave gali buti del mazakraujystes ( nevalgymo ir apetito dingimo priezastis), nugaras beveik visoms po nestumo skauda, cia nepriklausomai nuo epiduro( drauges jo nesidare taip pat skundziasi), o visos neigiamos ir psichologines emocijos tai atspindi tikru tikriausia depresija, kuria tik nekiekviena pripazysta...
Atsakyti
As ir dariausi epidura ir likau labai patenkinta. O del nugaros skaudejimo, tai tikrai ne del epiduro. Darais ar ne vienom skauda, kitoms ne.
Atsakyti
gimdžiau su epidūru,nebesu jaunutė,tai manau bučiau sunkiai skausmus iškentus verysad.gif blush2.gif pirmą vaiką gana sunkiai gimdžiau,tai pabijojau,kad ir su šituo bus kančia... bet viskas praėjo gana gerai,aišku epidūro deka blush2.gif
Atsakyti
as abu kartus turejau pilna narkoze,nes cezaris buvo,bet po antros narkozes kita diena skaudejo visi kaulai,negalejau judet,sako kad gal buvau isitempus kaip suleido narkoze,kitaip sakant uzmigau skausmuose doh.gif
Atsakyti
aš gimdžiau su epidūru. atvažiavau jau su 5cm į GN, o vandenys dar nebuvo nubėgę, pasvėriau kaip jau skauda, kad kai nuleis vandenis skausmas bus kur kas stipresnis,kad visą naktį nemiegojau, o dar išgirdau kad skatins, todėl iškart pasakiau, kad noriu epidūro, jis padėjo tik iki kol nuleido vandenis, na tikiuosi ir šiaip padėjo, nes jei su epidūru toki skausmai buvo, tai be epidūro šakės man būt ų buvę.gimdymas buvo sunkus, todėl džiaugiuosi kad pasidariau jį,o pasėkmių jokių nejaučiu.
Atsakyti
as irgi gimdziau su epiduru, nors buvo planuota, kad apsieisiu ir be jo, bet vaiko galvute buvo netaisyklingai isistacius, tai teko nusisikausmint.po to kai gavau epidura, supratau, kad gimdymas yra vienas juokas bigsmile.gif nieko nejauciau, numigau kelias valandas kaip niekur nieko, tada atejusi sesele pasake, kad jau pilnas atsidarymas blink.gif ir galim stumti, va cia ir prasidejo visi nesmagumai blink.gif nes nieko nejauti, tik klausai, ka sesute tau sako, ir kada reikia stumti blink.gif plysau daug, bet su lelyte viskas tvarkoj smile.gif kita diena kai atitirpo viskas, pradejo mausti nugara, bet po keliu dienu viskas susitvarke smile.gif as esu uz epidura, jei nusimato sunkus ir komplikuotas gimdymas thumbup.gif beje, kojas puikiausiai jauciau, ir ta pacia diena po gimdymo ejau pati praustis, taip, kad tikrai nebijokit to epiduro smile.gif
Atsakyti
As taip pat dariausi epidura.Kai tik suleido vaistukus, skausmas praejo, bet nejauciau koju, negalejau pati vaikscioti. Vyras vedziojo uz pazastu laikydamas. Atsisedus lovoje linko kunas per liemeni, neislaikiau savo kuno blink.gif Labai issigandau, bet pagalvojau gal cia taip turi buti blink.gif Ar jum taip buvo? O kai pasigimdziau tai negalejau vaiko is lovytes iskelti, ties juosmeniu sustingdavau. Ir aplamai nugara skaudejo ir dar dabar paskausta blink.gif Aisku gimdziau be jokiu skausmu, bet turbut nelabai gerai, nes nejauciau saremiu ir kada reikejo stumti, tai kirpo mane ..... nu vienu zodziu gerai kas gerai pasibaige ax.gif
Atsakyti
man irgi jokiu pasekmiu rolleyes.gif iskart po gimdymo truputi kojos buvo gumines, bet tik tiek thumbup.gif
Atsakyti